Slavlje, pokloni i popust na sve! U Puli se otvara novi salon namještaja na čak 3200 kvadrata

Kako bismo svojim vjernim kupcima na području Istre omogućili još bolje iskustvo kupovine te još veći asortiman namještaja i dekoracija za uređenje doma odlučili smo preseliti pulski salon u novi, još veći prostor.

 

Novi Prima salon u Puli otvara svoja vrata 9.11. u 9 sati na adresi Industrijska ulica 13! Pulski Prima tim vas poziva na veliko otvorenje kako bi zajedno proslavili novi, još ljepši i moderniji Prima salon a za prvih 100 kupaca pripremili smo još i posebno iznenađenje. Osim što ćete moći saznati sve detalje inovativnog koncepta 100% tvoje koji šoping u Prima salonu čini još većim užitkom, ako svratite od 17 do 19 sati očekuju vas i razni autohtoni zalogaji.

 

Od 9.11. u Puli od jutra kupujte na novoj adresi, a popodne svratite na slavlje

Foto: Prima

 

Usto, moći ćete kušati slane specijalitete koje će u Prima salonu na dan otvorenja pripremati poznata istarska gastro influencerica Tamara Ivančić koja na Instagram profilu @ave_dulcis_tamara objavljuje zamamne fotografije hrane, većinom inspirirane kuhinjom njezine none.

 

Kupce u salonu u Puli očekuje i posebno primamljiv popust od čak 30% na baš sav namještaj.

 

Kupovina u novom salonu u Puli posebno se isplati

Foto: Prima

 

Osim toga, prvih 50 kupaca bilo koja tri Gorenje aparata dobivaju gratis Gorenje roštilj.

 

Uz Gorenje roštilj obiteljski ručkovi postat će primamljiviji

Foto: Gorenje/Prima

 

Pula časti cijelu Hrvatsku!

No, budući da u Primi ovih da vlada slavljeničko raspoloženje, Pula časti cijelu Hrvatsku super uštedama među kojima su:

 

Osim u Puli, Prima posebnim popustima časti u svim salonima

Foto: Prima

 

Punih 15 godina Prima salon u Puli je mjesto gdje Istrijani pronalaze namještaj najbolje kvalitete i hrvatske proizvodnje za svoje domove, vikendice i apartmane, a sada će u salonu moći pronaći baš sve što im je potrebno za kreiranje interijera o kojem sanjaju.

 

Dosad je salon promijenio nekoliko lokacija, da bi se posljednjih godina smjestio u trgovačkom centru na adresi Industrijska ulica 15, gdje je Prima dijelila prostor s Pevexom. Sada se Prima preselila za dva kućna broja niže u istoj ulici.

 

- Ovaj poslovni potez logičan je nastavak neprekidnog razvoja poslovanja, unaprjeđivanja postojeće prodajne mreže, proizvodnje te razvoja proizvoda diljem Hrvatske na kojima Prima grupa ustraje. Cilj ove strateške investicije je dodatno unaprijediti poslovanje Prima namještaja u Istri gdje vidimo veliki potencijal. Nakon Makarske, Pula je grad u kojem započinjemo strategiju modernog razvoja prodaje i poslovnog koncepta – ističe Uprava Prima grupe.

 

Naime, Prima je udahnula novi život napuštenom i devastiranom objektu u kojem je prije par desetljeća bio smješten jedan od prvih velikih trgovačkih centara u Puli. Iako je u prošlosti bio omiljena šoping destinacija, posljednjih deset godina ovaj je objekt znan kao ruglo grada.

 

Zgrada novog Prima salona u Puli

Foto: Prima

 

Sada je, pak, zahvaljujući intenzivnim naporima stručnog tima Prima grupe u posljednjih pola godine, objekt na adresi Industrijska ulica 13 postao je zvijezda trgovačko-poslovne zone na sjeveru Pule, zablistavši u prepoznatljivom Prima identitetu. Postao je trenutno jedan od najmodernijih salona namještaja u Hrvatskoj. Nakon Makarske, riječ je o drugom po redu, ali najvećem salonu koji je uređen u inovativnom konceptu 100% tvoje.

 

Novi salon na 3200 kvadrata

Prostor novog Prima salona u Puli udaljen je 3 km od centra Pule, odnosno 8 min vožnje autom, i smješten je na 3200 kvadrata, što je za 1000 kvadrata više u odnosu na prethodni prostor i proteže se na dva kata. Opremljen je i liftom kako bi pristup bio zagarantiran roditeljima s dječjim kolicima, ali i osobama s invaliditetom.

 

- Osim betonskog kostura zgrade, sve je promijenjeno, kompletna infrastruktura. Ponosni smo što se novi salon arhitektonski lijepo uklopio u okolinu, a istovremeno je smješten na lokaciji koja mu omogućuje odličnu vidljivost – rekla je Martina Stojanović, projektantica prodajnih salona u Prima grupi.

 

Pronađite 100% svoju blagovaonicu uz uštedu od 20 do 40%

Foto: Prima

 

Od ulaza, kupce u prizemlju mogu razgedati asortiman kuhinja i blagovaonica, bogatu ponudu tapeciranog namještaja i regala za dnevne sobe te prošireni asortiman kupaonica. Na katu će kupci moći pronaći sve za opremanje spavaćih soba, ali i onih za djecu i mlade. Tu se nalazi i namještaj za predsoblja, kao i moderan uredski asortiman.

 

- Posebnost ovog salona je uređenje u novom konceptu nazvanom 100% tvoje, koji je Prima grupa razvila u suradnji s Brigadom, jednom od najpoznatijih hrvatskih agencija za dizajn. Stoga, osim bogate ponude namještaja i dekoracija, novi Prima salon u Puli je oplemenjen s dva prostora za 3D planiranje gdje se nalaze svi uzorci dekora pločastog namještaja, ručkice, okovi i mnogi drugi detalji koji čine kvalitetan komad namještaja. Tu kupci mogu na licu mjesta osmisliti i iskombinirati namještaj, 100% ga prilagoditi sebi i svom prostoru, a uz pomoć naših prodajnih savjetnika dobit će i 3D vizualizaciju bilo kojeg komada namještaja – objašnjava projektantica.

 

Primini stručnjaci pomoći će vam u kreiranju doma iz snova

Foto: Prima

 

Zašto je Prima 100% tvoja?

Dom je slika i prilika svog vlasnika, autentično okruženje koje odgovara na zahtjeve i potrebe onoga koji u njemu živi. Kada ulažemo u svoj dom, izuzetno smo pažljivi i pri donošenju odluke obraćamo pozornost na brojne faktore među kojima su kvaliteta, cijena, održivost te estetika i funkcionalnost. Navedeni faktori svakog kupca čine jedinstvenim, a novi prodajni koncept Prima grupe, koji nosi naziv „100% tvoje“ naglašava i ohrabruje tu autentičnost.

 

Novi prodajni koncept kombinacija je jasne raspodjele asortimana u salonu, koja omogućuje intuitivno kretanje te efikasnu kupovinu, i prostora za 3D planiranje kao fokalne zone koja aktivira kupca, daje mu sve potrebne alate i stručnu pomoć, podržava njegovu autentičnost i pruža mu slobodu u personalizaciji. Pružanjem mogućnosti aktivnijeg sudjelovanja u kreaciji vlastitog doma, Prima želi stvoriti osjećaj ponosa i zadovoljstva kod kupaca, a podrška stručnog osoblja pruža ekspertizu koja kupcima nedostaje i sigurnost u odabir pravog proizvoda.

 

U centru Pule naše hodajuće reklame bile su pravi hit

Foto: Hodajuće reklame/Prima

 

Kada kupujete u novom Prima salonu u Puli možete biti sigurni da ćete pronaći sve kako bi u svom domu bili 100% svoj na svome.

 

Svi su pozvani na slavlje 9.11. Vidimo se u 100% novoj Primi u Puli!

Foto: Hodajuće reklame/Prima

 

Neka Prima bude prijatelj vašeg doma!

U salonu se nalazi i posve izdvojeni studio za dizajn koji je usmjeren na individualno iskustvo kupovine. Tu Prima dizajneri interijera s kupcem neometano mogu dogovoriti svaki, pa i najmanji detalj, cijelog stana ili pak određene prostorije te kreirati digitalnu vizualnu predodžbu, ali i fizičku uz pomoć raznih uzoraka materijala i tkanina.

 

U Prima salonu u Puli potražite novu Nicoletti Home kolekciju

Foto: Prima

 

Kupci će u novom salonu u Puli moći među prvima vidjeti novu ponudu modularnih i kutnih garnitura, setova za dnevnu sobu i atraktivnih fotelja talijanske kvalitete kojima je Prima oplemenila svoj već postojeći asortiman luksuznog namještaja s potpisom brenda Nicoletti Home.

 

Kutna garnitura Utah pruža novo iskustvo uživanja

Foto: Prima

 

Osim sjajnog dizajna, fotelja Marlene ima i okretni mehanizam

Foto: Prima

 

Još jedna novost je i Prima café koji je zamišljen kao mjesto okrijepe i predaha te okupljanja cijele obitelji jer Prima je prijatelj tvog doma i želi da se upravo tako svi osjećaju i u salonu – ugodno kao da su kod kuće.

 

Osim stilski atraktivnog namještaja hrvatske proizvodnje, u pulskom Prima salonu možete pronaći i veliki izbor dekoracija nizozemskog brenda COCO maison i francuskog brenda Atmosphera. U novom Prima salonu moći ćete pronaći moderne dekoracije po pristupačnim cijenama kako biste u potpunosti mogli izraziti svoj stil i svoju osobnost.

 

Pronađite dekoraciju koja odgovara 100% vašem stilu

Foto: Prima

 

Ono što na prvi pogled razlikuje prijašnji pulski Prima salon od ovog novog, je modernije uređenje interijera koje je prožeto poznatim sloganom – Prima, prirodni dio doma.

 

- Salon je oplemenjen laminiranim drvenim gredama koje unose toplinu u prostor, posebnu notu prostoru daju zavjese od prirodnih materijala, podne obloge su, pak, od recikliranih materijala dok je salon osvijetljen energetski učinkovitom LED rasvjetom. Ovakvo uređenje doprinosi našem cilju da se kupac u salonu osjeća kao u svom domu – dodala je projektantica.

 

Posjetite nas i vi u Prima salonu Pula te opremite dom ili vikendicu po 100% svojoj mjeri. Uvjerite se u najbolju kvalitetu, estetiku i najpovoljnije cijene te posjetite pulski Prima salon na adresi Industrijska ulica 13 gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

 

Vidimo se!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta