Otvoren je prvi Prima salon uređen u konceptu 100% tvoje!

Najmoderniji Prima salon u Hrvatskoj

S vremena na vrijeme, svatko treba promjenu. Trebao ju je i naš stari Prima salon na Vrgorskom putu, u makarskom kvartu Volicija, u kojem su Makarani punih 14 godina pronalazili namještaj najbolje kvalitete i hrvatske proizvodnje.

 

Zato je ovog utorka svečano otvoren novi, još bolji, još veći i još ljepši Prima salon u Makarskoj na adresi Veliko Brdo 1a koji se prostire čak na 1980 kvadrata.

 

Novi Prima salon na adresi Veliko Brdo 1a

Foto: Prima

 

Novi Prima salon prostire se na 1980 kvadrata

Foto: Prima

 

Renato Radić, direktor i vlasnik Prima grupe

Foto: Prima

 

- Prima je proizvođač namještaja i imamo 2000 zaposlenika te šest tvornica u Bjelovaru, Garešnici i Varaždinu te ukupno 55 salona u Hrvatskoj i osam Sjevernoj Makedoniji, no salon u Makarskoj je prvi u Hrvatskoj koji je uređen u novom konceptu 100% tvoje. Ovaj novi koncept prodaje i uređenja salona nastao je jer želimo našim kupcima omogućiti da što lakše odaberu svoj stil kojim mogu opremiti cijeli dom, a uz pomoć naših prodajnih savjetnika i ponuđenih alata mogu odabrati ponuđene materijale i na taj način napraviti svoj interijer kojim će biti zadovoljni i ponosni. Prima u Makarskoj je prva u Hrvatskoj prezentirana na ovaj način, po konceptu osmišljenom na europskoj razini, a koji smo razradili u suradnji s Brigadom, jednom od najpoznatijih hrvatskih agencija za dizajn – rekao je Renato Radić, direktor i vlasnik Prima grupe, najvećeg domaćeg proizvođača namještaja koji je svečano prerezao vrpcu na otvorenju novog salona.

 

Vlasnik Prima grupe svečano je prerezao vrpcu

Foto: Prima

 

Druženje uz autohtone specijalitete

Za dobru atmosferu bila je zaslužna klapa Srdela, jedan od zaštitnih znakova Makarske te voditeljica otvorenja Jelena Glišić koju su mnogi prepoznali iz Priminih TV reklama. Poneseni ugodnim ugođajem, okupljeni uzvanici, dizajneri interijera, arhitekti, predstavnici medija i gradski čelnici uživali su u atraktivnom interijeru salona, modernom i udobnom namještaju, glazbi, razgovoru i autohtonim zalogajima poput soparnika, pršuta, sira…

 

Program otvorenja vodila je Jelena Glišić

Foto: Prima

 

Dalmatinskim melodijama okupljene je zabavljala klapa Srdela

Foto: Prima

 

Autohtoni catering sve je oduševio

Foto: Prima

 

Kako smo proslavili otvorenje i kako izgleda novi, najmoderniji Prima salon u Hrvatskoj otkrijte i u videu:

 

 

U novom Prima salonu može se pronaći namještaj i dekoracije za baš svaku prostoriju doma – predsoblje, spavaću i dnevnu sobu, kuhinju, blagovaonicu, dječju sobu, ured, kupaonicu i vanjsku terasu.

 

Nova Prima kuhinja po mjeri Stela plijenila je pažnju

Foto: Prima

 

Osmisliti inovativni koncept Prima salona za arhitekta Damjana Gebera bio je zahtjevan zadatak jer, kako kaže, namještaj je velikih dimenzija i zahtjeva golemi, otvoreni prostor, halu, koju je dosta izazovno učiniti modernom i atraktivnom. Ali uspio je – kreirao je koncept 100% tvoje koji je po prvi put zaživio u Makarskoj.

 

Damjan Geber, direktor i vlasnik Brigade

Foto: Prima

 

  - Nismo samo uredili prostor makarskog Prima salona namještaja već smo zajedno s timom Prima grupe osmislili novi koncept doživljaja trgovine za kupce pod kodnim nazivom „100% tvoje“ jer smo željeli približiti kupcima trgovinu i sve proizvode kao nešto što je doista 100% njihovo. Naime, dodali smo i prostor za 3D planiranje te studio za dizajn interijera tako da svaki kupac može odabrati svoj komad namještaja i učiniti ga samo njegovim – istaknuo je Geber, direktor i vlasnik Brigade.

 

Prima salon u Makarskoj prvi je uređen u konceptu 100% tvoje

Foto: Prima

 

100% tvoja Prima

Dom je slika i prilika svog vlasnika, autentično okruženje koje odgovara na zahtjeve i potrebe onoga tko u njemu živi. Kada ulažemo u svoj dom, izuzetno smo pažljivi i pri donošenju odluke obraćamo pozornost na brojne faktore među kojima su kvaliteta, cijena, održivost te estetika i funkcionalnost. Navedeni faktori svakog kupca čine jedinstvenim, a naš novi prodajni koncept, koji nosi naziv 100% tvoje naglašava i ohrabruje tu autentičnost.

 

Vlasniku Prima grupe mnogi su čestitali na modernom salonu

Foto: Prima

 

Novi prodajni koncept kombinacija je jasne raspodjele asortimana u salonu, koja omogućuje intuitivno kretanje i efikasnu kupovinu, i prostora za 3D planiranje kao fokalne zone koja aktivira kupca, daje mu sve potrebne alate i stručnu pomoć, podržava njegovu autentičnost i pruža mu slobodu u personalizaciji. Pružanjem mogućnosti aktivnijeg sudjelovanja u kreaciji vlastitog doma, želimo stvoriti osjećaj ponosa i zadovoljstva kod kupaca, a podrška stručnog osoblja donosi ekspertizu koja kupcima nedostaje i sigurnost u odabir pravog proizvoda.

 

Kada kupuješ u novom Prima salonu u Makarskoj možeš biti siguran da ćeš pronaći sve kako bi u svom domu bio 100% svoj na svome.

 

Novi prodajni koncept čini kupovinu još većim užitkom

Foto: Prima

 

100% za Makarsku

Kako bismo izrazili zahvalnost gradu i građanima koji su punih 14 godina poklanjali vjernost Prima salonu na staroj adresi, opremajući svoje domove i apartmane modernim namještajem domaće proizvodnje, Prima je u povodu svečanog otvorenja novog salona darovala dvije donacije – Gradu Makarska i Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Makarska.

 

Na otvorenju su dodijeljene i dvije donacije

Foto: Prima

 

- Zahvaljujem Prima namještaju na donaciji. Vatrogascima je oprema uvijek potrebna tako da će cijeli iznos ove novčane donacije u potpunosti biti iskorišten na nabavu opreme raznih vrsta – rekao je Mario Čović, vatrogasni zapovjednik najmlađe javne postrojbe u Hrvatskoj zahvalivši se Mirjani Radić, direktorici ljudskih resursa u Prima grupi, koja mu je uručila donaciju.

 

Mirjana Radić, direktorica ljudskih resursa u Prima grupi dodijelila je donaciju Mariju Čoviću, zapovjedniku JVP grada Makarske

Foto: Prima

 

Makarski vatrogasci donaciju će utrošiti na kupnju opreme

Foto: Prima

 

Drugom donacijom namještaja za opremanje prostora za studente u Gradskom sportskom centru te gradskog prostora za udruge nadamo se transformirati interijere i poboljšati svakodnevicu ljudi koji u njima borave.

 

Renato Radić s gradonačelnikom Makarske i njegovom zamjenicom

Foto: Prima

 

- Nedavno se u Makarskoj otvorio Studij hotelijerstva i gastronomije koji je izdvojeni studij Sveučilišta u Splitu, što je nama izuzetno bitno jer smo mi turistička destinacija i treba nam takva vrsta kadrova. Ideja je da kroz pet godina tu bude 500-tinjak studenata koji će oživjeti grad zimi. Namještaj koji je Prima donirala nam je izuzetno bitan, jer smo mi kao Grad izišli u susret studiju i dodijelili smo Studentskom centru sobe i prostorije kako bi studenti koji dolaze izvan područja Makarske mogli iznajmiti sobu. Zajedničke prostorije koje će oni koristiti bit će opremljene upravo Prima namještajem – rekao je gradonačelnik Makarske Zoran Paunović pozdravljajući decentralizaciju i ističući kako mu je posebno drago što se trenutno najmoderniji Prima salon nalazi upravo u Makarskoj.

 

Mirjana Radić, direktorica ljudskih resursa u Prima grupi dodijelila je donaciju Zoranu Paunoviću, gradonačelniku Makarske

Foto: Prima

 

Od Studija za dizajn do Prima caféa

Brojni okupljeni uživali su otkrivajući čari novog Prima salona, a posebnu pažnju plijenio je novi prostor za 3D planiranje koji je zamišljen kao mjesto kolaboracije i kokreacije doma. Potičemo autentičnost i pružamo interaktivno iskustvo koje odgovara na jedinstvene potrebe i želje svakog kupca. Na raspolaganju imaju sve što je potrebno da proces opremanja doma osim efikasnog i funkcionalnog iskustva postane i osobno, slobodno i kreativno iskustvo.

 

Prostor za 3D planiranje s brojnim dekorima oduševio je okupljene

Foto: Prima

 

Ako, primjerice, kupac treba novu kuhinju, nakon inspiracije i proučavanja izloženih kuhinja u salonu, u prostoru za 3D planiranje stručni prodajni savjetnici pretočit će želje kupca u 3D vizualizaciju po točnoj mjeri njegovog prostora. Svaki odabir materijala, boja i detalja bit će lakši jer će pred kupcem biti pregršt uzoraka koje može bolje doživjeti, ali i dodirnuti.

 

Renato Radić i Damjan Geber istaknuli su kako je koncept 100% tvoje pravi pogodak

Foto: Prima

 

Posebno je atraktivan i novi studio za dizajn u kojem se vješti Prima dizajneri interijera mogu posvetiti kupcima na privatnom sastanku kako im pomogli da ostvare 100% svoje zamisli u interijeru kreirajući cjelovita rješenja za opremanje njihovih prostora.

 

Inovacija u makarskom salonu je i moderan studio za dizajn

Foto: Prima

 

Ugradbeni ormari su veliki novitet

Foto: Prima

 

Gosti su na eventu istražili i novu ponudu kupaonica, uredskog namještaja, ugradbenih ormara i sobu za bebe, a potom su se opustili u Prima caféu koji priziva atmosferu šarmantnih kafića na rivi. Svojim udobnim namještajem i finom kavom poziva vas da sjednete, predahnete od kupovine i popijete šalicu kave.

 

Prima café poziva na uživanje uz šalicu kave

Foto: Prima

 

Slavlje uz Rougemarin x Prima burgere

Slavljenička atmosfera se nastavlja se u svim Prima salonima i na webshopu jer od 28. rujna do 3. listopada 2023. traje akcija Prima časti!

 

Od 28.9. do 3.10. traje akcija Prima časti

Foto: Prima

 

U povodu svečanog otvorenja prvog Prima salona u Hrvatskoj uređenog u novom prodajnom konceptu 100% tvoje, Prima Makarska časti cijelu Hrvatsku s 25-50% popusta na sve tapecirane garniture i regale te sa čak 30% popusta na sve dekoracije brendova COCO maison i Atmosphera.

 

Specijalitetima iz Rougemarin x Prima food trucka nastavilo se slavlje

Foto: Prima

 

Osim uz uštede, Makarani su jučer ispred Prima salona na adresi Veliko Brdo 1a uživali u specijalitetima chefa Marina Medaka iz popularnog Rougemarina koje je posebno kreirao za Primu.

 

Burgeri s batat pommesom bili su najveći hit

Foto: Prima

 

Prima je sve kupce častila slasnim ručkom na Rougemarin food trucku, a juneći cheeseburger sa škripavcem, rajčicom, lukom, kiselim krastavcima i ketchupom uz batat pommes bio je najveći hit.

Kupovina u Prima salonu sada je 100% veći užitak, a Prima i dalje ostaje – prijatelj vašeg doma.

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta