Oznake povjerenja

Oznake povjerenja

Nagrade i cerfitikati

Family Choice

Obitelj je uvijek na prvom mjestu!

Ponosni smo dobitnici nagrade 'Family choice' koja se dodjeljuje tvrtkama, proizvodima ili uslugama koji su zadovoljili potrebe različitih generacija i spolova.

Naravno, svaki član obitelji imat će svog favorita u moru proizvoda i usluga, no možemo reći da smo položili takvo testiranje i da smo odabrani kao najbolji te da s ponosom nosimo oznaku 'Family choice' - odabrale i preporučile obitelji!

Odabrale mame

Već drugu godinu zaredom sudjelujemo u jedinstvenom istraživanju zadovoljstva majki korištenim proizvodima i uslugama na regionalnom tržištu te nosimo oznaku „Odabrale mame“!

​Oznaka je ujedno preporuka svim potrošačima za kupnju najboljeg proizvoda ili korištenje najbolje usluge, ali i nagrada proizvođačima i pružateljima usluga čiji su proizvodi pronašli put do srca majki.

Ova nagrada predstavlja oznaku od povjerenja, dodatnu vrijednost svakom proizvodu i usluzi te može poslužiti kao vjerodostojan vodič za kupnju svakom potrošaču.

Jer mame ipak znaju što je najbolje!

Customers' Friend – Vrhunska izvrsnost

PRIMA grupa nositelj je prestižnog priznanja "Customers' Friend – Vrhunska Izvrsnost" koje dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS - International Certification Association sa sjedištem u Zurichu (Švicarska).

Customers' Friend certifikat je za prestižno međunarodno priznanje koje se dodjeljuje isključivo tvrtkama i organizacijama spremnima obvezati se na uzoran odnos prema svojim kupcima.

Norma ISO 50001

Uspostavili smo sustav upravljanja energijom u skladu s međunarodno priznatom normom i našoj lepezi priznatih oznaka dodali ISO 50001 certifikat. Time postižemo veću energetsku učinkovitost u proizvodnji, usmjeravamo se obnovljivim izvorima energije te podižemo svijest zaposlenika i drugih zainteresiranih strana oko važnosti štednje energije.

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom

Naziv projekta: Zapošljavanje osoba s invaliditetom i uvođenje nove tehnologije

Opis projekta: novom tehnologijom unaprjeđujemo proizvodnju i proizvode, tako da je proizvodnja energetski učinkovitija, omogućava precizniju izradu i modularnost, razvoj novih proizvoda uz povećanje kapaciteta. Kupnjom nove kanterice ostvarujemo proširenje proizvodnog asortimana kantiranog namještaja kao i njegov plasman na tržište i proširenje postojećih usluga ugradnje istih kod krajnjeg kupca. Nova tehnologija osigurava siguran rad osobama s invaliditetom jer je rad potpuno digitaliziran te se s lakoćom upravlja strojem.

Cilj projekta: nabava i ugradnja novih tehnologija i opreme u svrhu zapošljavanja osoba s invaliditetom

Očekivani rezultati projekta:

 • modernizacija i unaprjeđenje proizvodnje pločastog namještaja
 • povećanje kapaciteta proizvodnje
 • maksimalna kvaliteta proizvoda uz ekološku i energetsku uštedu
 • zapošljavanje osobe s invaliditetom koja će biti obučena za rad stroju
 • integriranje većeg broja osoba s invaliditetom u našu radnu sredinu

Ukupna vrijednost projekta:
704.550,00 kuna

Iznos koji sufinancira Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom:
688.222,68 kune

Razdoblje provedbe projekta:
18.09.2020.-15.09.2023.

Kontakt osoba:
avuletic@prima-namjestaj.hr

Zlatna kuna

Tri uzastopne godine, u kategoriji velikih trgovačkih društava, ponosni smo dobitnici nagrade Zlatna kuna koja je dodijeljena najuspješnijim trgovačkim društvima s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Ovo prestižno priznanje dodjeljuje se trgovačkim društvima na temelju ekonomskih pokazatelja, ugleda te doprinosa županijskom gospodarstvu. Kandidatom za dobivanje priznanja postaje se isključivo izvrsnošću u poslovanju, a sustavom nagrađivanja Županijska komora Bjelovar želi potaknuti društva na održavanje kontinuiteta uspješnosti te postaviti primjer i poticaj i ostalim poduzetnicima u županiji.

Vlastita proizvodnja - jamstvo kvalitete

PRIMA grupa danas je najveći proizvođač namještaja na području regije zahvaljujući sustavnom ulaganju u razvoj proizvodnih pogona, u suvremenu tehnologiju i u naše zaposlenike jer time neprestano podižemo kvalitetu i očekivanja. Vlastita proizvodnja i razvoj proizvoda vođen PRIMA dizajnerima jamstvo su pravovremene reakcije na trendove tržišta i potrebe kupaca.

Svaku novu kolekciju PRIMA namještaja odlikuje suvremeni dizajn, vrhunska kvaliteta bazirana na pažljivo odabranim prirodnim materijalima, funkcionalnost te visoka estetika i trajnost.

Od početne ideje do Vašeg doma - sve je to zasluga više od 2.000 članova PRIMA obitelji. Našu ponudu i sve usluge unaprjeđujemo svakodnevno u potrazi za još boljim i funkcionalnijim rješenjima. Ključni dio PRIMA tima ste upravo Vi – Vaše pohvale, ukazano povjerenje, Vaše želje, potrebe i najvažnije Vaše sugestije i kritike - sve nam to pomaže u želji da postanemo Vaš prvi izbor!

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta