Prima časti cijelu Hrvatsku velikim uštedama za cijeli dom! Posjetite nas na webshopu ili u najbližem Prima salonu u razdoblju od 15. do 27. veljače i iskoristite uštede diljem cijele Hrvatske| Otkrijte više!

Prima klub pogodnosti

Učlani se u 100% tvoj klub i ostvari popust uz svaku kupovinu!

Do svoje kartice možeš u manje od minute! Jednostavno je i brzo, a svakog člana 100% tvog kluba očekuju brojne pogodnosti dostupne ekskluzivno članovima Prima kluba vjernosti.

 

Od sada nagrađujemo tvoju vjernost! Učlani se u 100% tvoj klub i uživaj u brojnim pogodnostima dostupnim samo članovima Prima kluba vjernosti. Sakupljaj bodove i ostvaruj popuste prema 100% svom odabiru.

Što dobivam učlanjenjem u 100% tvoj klub?

Učlanjenjem u 100% tvoj klub, otvaraš vrata posebnih privilegija:

 1. Ekskluzivni popusti samo za članove kluba

Prepusti se luksuzu ušteda jer 100% tvoj klub nudi posebne popuste koji su rezervirani samo za naše vjerne članove.

 1. Skupljanje bodova za dodatne uštede

Svaka kupovina u Prima salonima donosi ti bodove koji će se pretvoriti u prave uštede. Jednostavno skeniraj karticu 100% tvog kluba i prati kako se tvoji bodovi pretvaraju u popuste.

 1. Posebne rođendanske pogodnosti

Proslavi svoj dan na poseban način! Članovi 100% tvog kluba uživaju u dodatnim pogodnostima za svoj rođendan - jer u Primi je svaki kupac poseban.

Koje popuste mi nudi članstvo?

Svakog člana 100% tvog kluba očekuju brojne pogodnosti. Članstvo ti donosi popuste na određene kategorije proizvoda koje možeš iskoristiti u svim Prima salonima diljem Hrvatske skeniranjem kartice na blagajni. Informacije o aktualnim popustima za članove 100% tvog kluba saznajte na svim komunikacijskim kanalima Prima grupe, a primarno na Prima web stranici i na blagajni bilo kojeg Prima salona.

Kako mogu skupljati bodove?

Svaka kupnja u Prima salonima donosi bodove! Jedan euro donosi ti jedan bod, a s prikupljenih 1000 bodova ostvaruješ 10 eura popusta na blagajni. Bodovi se skupljaju unutar jedne godine od pristupanja u klub i trebaš ih iskoristiti unutar iste godine. Primjerice, ako je prvi bod na kartici ostvaren 10. ožujka 2024. godine, trebaš ga iskoristiti do 11. ožujka 2025. godine. Korištenje bodova potrebno je najaviti blagajniku/ci prije zaključenja računa.

Bodovi se ne mogu zamijeniti za novac ni prenositi na druge fizičke osobe. Skupljanje i trošenje bodova isključivo se odnosi na privatne kupce s prebivalištem u Republici Hrvatskoj s navršenih 18 godina.

Svoje stanje bodova možete provjeriti na računu ili na blagajni bilo kojeg Prima salona.

Što je rođendanski popust?

Svi članovi 100% tvog kluba koji su na pristupnici naveli svoj datum rođenja mogu ostvariti dodatnih 5% popusta na artikl po izboru. Popust se zbraja s postojećim popustima te se može iskoristiti unutar 15 dana od rođendana. Primjerice, ako je tvoj rođendan 1. ožujka, popust možeš ostvariti do 15. ožujka.

Rođendanski popust može se iskoristiti samo na jednokratnu kupnju u Prima salonima te ga nije moguće prenositi na drugu osobu ili člana kućanstva. Rođendanski popust ostvaruje se na blagajni Prima salona potvrdom datuma rođenja koji je upisan na pristupnici za 100% tvoj klub. Svi kupci koji ovaj podatak izostave pri ispunjavanju pristupnice neće moći ostvariti pravo na korištenje rođendanskog popusta.

Kako se uključiti u 100% tvoj klub?

Do svoje kartice možeš u manje od minute! Jednostavno je i brzo. Samo popuni pristupnicu na prodajnom mjestu i kreni odmah u korištenje svojih pogodnosti. Pravila članstva u klubu možete pogledati na linku (link), a za sve upite i prijavu izgubljene kartice možete nam se obratiti na korisnickasluzba@prima-namjestaj.hr ili pozivom na broj +385 1 333 0202.

Uvijek 100%, uvijek tvoj! Dođi u Prima 100% tvoj klub gdje se vjernost uvijek nagrađuje.

 

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta