Dizajnirajte svoj dom u Prima salonu

Foto: Dblog/Sanja Tušek

Foto: Dblog/Sanja Tušek

 

Volite li više zagasite nijanse ili pastelne? Želite li kombinirati dekore? Koji stil preferirate? S kojom veličinom prostora raspolažete? Želite li naglasiti prirodne materijale, poput masiva bukve? Ručkice ili tip-on? A što kažete na staklene elemente?

 

Recimo da uređujete kuhinju i blagovaonicu u svom domu, apartmanu ili kući za odmor – realnost je da postoji cijeli niz detalja koje treba imati na umu pri planiranju, odabiru i dizajniranju. Isti je slučaj i s uređenjem ostalih prostorija doma poput udobne dnevne ili spavaće sobe.

 

Kako biste uživali u cijelom procesu bez imalo stresa, najjednostavnije rješenje je obratiti se profesionalnim dizajnerima interijera.

 

Dizajn interijera je sve popularnija usluga jer se sve više prepoznaje vrijednost koju profesionalni dizajneri interijera donose u kreiranju prostora koji odgovaraju potrebama i željama klijenata. Riječ je o ulaganju u budućnost jer lijepi interijeri donose dugoročne koristi poput povećanja vrijednosti nekretnine. Zato i Prima grupa svojim kupcima nudi uslugu dizajna interijera. Naši stručni i predani dizajneri interijera pomoći će vam da u bogatoj Prima ponudi pronađete idealno rješenje za svoj interijer, neovisno o stilu, veličini budžeta i kvadraturi s kojom raspolažete.

 

Foto: Dblog/Sanja Tušek

Foto: Dblog/Sanja Tušek

 

Individualan pristup svakom kupcu polazišna je točka usluge. Stručni dizajneri ugostit će vas u modernom Priminom Studiju za dizajn interijera, koji je izdvojen od ostatka salona. Na privatnom sastanku dizajneri će vam se u potpunosti posvetiti kako bi prema vašim željama i potrebama dizajnirali vaš prostor. Realistično rješenje izrađuje se u 3D CAD sustavu koji omogućuje detaljni 3D prikaz vašeg novog životnog prostora te prostorni plan namještaja i dekoracija.

 

Foto: Dblog/Sanja Tušek

Foto: Dblog/Sanja Tušek

 

„Pravi je užitak pomoći kupcu pretočiti ideje i zamisli u prostoriju o kojoj mašta”, kaže Maja Brajčić, dizajnerica interijera u Prima grupi. Kako točno izgleda posao dizajnera interijera i čime se sve bave saznajte u našem blogu.

 

DOGOVORITE DIZAJN SVOG INTERIJERA

U svim Prima salonima očekuju vas dizajneri interijera uz čiju stručnu pomoć lako možete ostvariti svoju viziju savršenog interijera, a možete im se javiti i putem e-mail adrese: dizajn.interijera@prima-namjestaj.hr kako biste dogovorili privatni sastanak.

 

Foto: Dblog/Sanja Tušek

Foto: Dblog/Sanja Tušek

 

PUT DO VAŠEG DOMA ZAPOČINJE U NAŠEM SALONU

Prema vizualizaciji naručuje se namještaj koji se proizvodi u našim tvornicama, a uz pomoć naših dostavljača stiže na bilo koju adresu u Hrvatskoj. Stručni monteri u vašem će domu složiti namještaj u kojem ćete dugo uživati. Usluga dizajna interijera dostupna je u svim našim salonima diljem Hrvatske. Osmišljena je kako bismo vam olakšali put do idealnog rješenja koje najbolje odgovara svim vašim željama i potrebama.

 

PREPUSTITE SE U RUKE STRUČNIH DIZAJNERA

Kompletan dom, projekt spavaće sobe ili samo kuhinje, kuća za odmor, apartmani, uredi, hoteli ili poslovni prostori - nema interijera koji neće zaintrigirati maštu naših dizajnera. Dogovorite svoj termin u Studiju za dizajn interijera i uživajte u procesu kreiranja doma.

 

Proces dizajna interijera sastoji se od nekoliko jednostavnih koraka, a cijena usluge iznosi 10,00 €/m² prostora. Članovi Prima kluba ostvaruju uštedu od 20% na uslugu dizajna interijera.

 

Foto: Dblog/Sanja Tušek

Foto: Dblog/Sanja Tušek

 

DO DOMA IZ SNOVA U SAMO PAR KORAKA

Sjajno je ako na sastanak već dođete s fotografijama interijera, namještaja i dekoracija koje vam se sviđaju. Inspiraciju za uređenje svojih interijera lako ćete pronaći i na stranicama novog kataloga. Do doma o kojem sanjate dijeli vas samo nekoliko jednostavnih koraka koje uključuje proces dizajna interijera u Primi:

 

• Kontakt salona

• Upoznavanje

• Dogovaranje usluge

• Izlazak na teren i izmjera prostora

• Prijedlog idejnog rješenja

• Narudžba namještaja i dekoracija

• Nadzor dostave i montaže

• Dekoriranje

• Završni posjet

 

Više detalja o svakom koraku usluge dizajna interijera u Prima salonima otkrijte u našem blogu posvećenom procesu dizajna interijera.

 

Kako biste uživali u kreiranju svog doma, najjednostavnije rješenje je obratiti se profesionalnim dizajnerima interijera i obaviti sve bez trunke stresa.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta