Nisu ni dijamanti niti auti… Znate li što se danas smatra luksuzom?

Pronađite garnituru za vaš način uživanja!

U Prima salonima i na webshopu otkrijte luksuzne garniture napravljene samo za vas i vaš način uživanja u svakom trenutku. Sve garniture koje su dio luksuzne kolekcije talijanskog brenda Nicoletti Home dostupne su uz atraktivnu uštedu od 30%.

 

U Prima salonu skrojite garnituru za svoj način uživanja. Uvjerite se u kvalitetu i estetiku premium ponude garnitura talijanske kvalitete.

 

Što vas još očekuje u ovom mjesecu jesenskog hedonizma, otkrijte na blogu i u našem novom letku.

 

Više informacija o Nicoletti Home ponudi možete dobiti u vama najbližoj Prima namještaj poslovnici ili putem kontakt forme.

 

Skrojite svoju garnituru

Foto: Prima

 

Što se danas smatra istinskim luksuzom?

Živimo u trenutku koji nam nadohvat ruke pruža razne blagodati poput najmodernijih stvari, usluga i iskustava na najvišoj razini. Često je dovoljno samo par klikova.

 

Društveni napredak redefinirao je pojam luksuza. Nekada su mnogi ultimativnim luksuzom smatrali, primjerice, skupocjene vile s desecima soba i kupaonica ili, pak, neki prestižni auto. A kakva je situacija danas?

 

Pročitate li koji intervju s nekim od najbogatijih ili najmoćnijih ljudi svijeta… Svima je odgovor isti.

 

Nova definicija luksuza je vrijeme.

 

Baš zato što je najoskudniji resurs, nešto što bespovratno prolazi, neprocjenjivo je imati na raspolaganju vrijeme koje možeš provesti sa svojom obitelji i dragim ljudima u druženju, izlascima, putovanjima ili jednostavno, u mirnom opuštanju.

 

Ultimativni životni luksuz je kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji

Foto: Prima

 

Koliko je vrijeme uistinu dragocjeno potvrdila je i jedna nedavna britanska studija provedena na 1000 ljudi. Čak 70 posto ispitanika je istaknulo kako ultimativnim životnim luksuzom smatraju kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji, dok su egzotični inozemni praznici, blještava dizajnerska odjeća, dijamantni nakit, sportski automobili i druga materijalna dobra niže na listi.

 

Zanimljivo je i da gotovo polovica ispitanika velikim luksuzom smatra opuštene i lijene vikende provedene u toplini doma kada ih ujutro ne budi budilica, dok četvrtina ispitanika luksuzom smatra ugodan popodnevni odmor.

 

Talijanski dolce vita lifestyle

Dok ostatak svijeta tek otkriva važnost svakog trenutka, Talijani od pamtivijeka znaju da je vrijeme luksuz, posebno kada ga provedete s najbližima.

 

Talijani znaju koliko je važno imati udoban namještaj za nezaboravna druženja

Foto: Prima

 

Poznati su po svojoj strasti prema hrani, glazbi, umjetnosti i općenito uživanju u životu, a posebno se ponose svojom gostoljubivošću koja je utkana u njihov način života. Rado organiziraju druženja i večere kod kuće, a nakon obroka pronalaze poseban užitak u opuštanju i uživanju u dugim razgovorima.

 

Talijani istinski cijene doživljaj zajedništva, stoga u njihovom dnevnom rasporedu uvijek ima vremena za posjećivanje obitelji i prijatelja te dijeljenje zajedničkih trenutaka. Zato i znaju koliko je važno imati udoban namještaj koji će stvoriti atmosferu za nezaboravna druženja.

 

Namještaj stvoren za uživanje

Istom se filozofijom u izradi vrhunskog tapeciranog namještaja s autentičnom oznakom „Made in Italy“ vodi i međunarodno poznati talijanski brend Nicoletti Home. Njihov jedinstveni namještaj proizvodi se prema najboljoj zanatskoj tradiciji na jugu Italije, u gradu Matera koji ne samo da je simbol vrhunske talijanske kvalitete, već je i grad pod UNESCO-om zaštitom.

 

Talijanski brend Nicoletti Home namještaj proizvodi u gradu Matera

Foto: wirestock/Freepik/Prima

 

Besprijekorno elegantna i beskompromisno udobna Nicoletti garnitura potaknut će vas da uživate u svakom trenutku, baš onako kako vi to želite.

 

Otkrijte garnituru napravljenu za vaš način uživanja

Foto: Prima

 

Druženje s najbližima, opuštanje uz film, zabave pune smijeha, odmor od svakodnevice – raspoloženje je stil života. Vaš stil života. Budite slobodni živjeti onako kako vam se sviđa. Otkrijte garnituru napravljenu samo za vas i vaš način uživanja u svakom trenutku.

 

Modularna garnitura Tesla ima modernu siluetu sa ukošenim rukonaslonima i nogicama

Foto: Prima

 

Stoga, tražite li temelj svog luksuza, odnosno svog dragocjenog vremena s najbližima, vaša destinacija je – najbliži Prima salon.

 

Nova luksuzna kolekcija talijanskog namještaja u Primi

Prima iz svoje ponude posebno ističe novu luksuznu kolekciju talijanskog brenda Nicoletti Home, čiji je namještaj simbol vrhunske kvalitete.

 

Nicoletti garniture su rezultat gotovo opsesivne pažnje o najfinijim detaljima. Zato su svaki šav i svaka krivulja ručno su izrađeni sa strašću kako bi se stvorila savršena ravnoteža između estetike i udobnosti.

 

Namještaj brenda Nicoletti Home je simbol vrhunske talijanske kvalitete

Foto: Prima

 

Nicoletti garniture dostupne su u širokoj paleti koža i tkanina

Foto: Prima

 

Uz vrijeme, individualnost i personalizacija su vrijednosti koje predvode modernu renesansu luksuza, zato vam Prima u svojoj premium ponudi nudi namještaj koji se prilagođava vašim potrebama i željama. Osim odabira između visokokvalitetne talijanske kože i tkanina različitih vrsta u širokom asortimanu od preko 100 boja, svestrane Nicoletti garniture, trosjedi, dvosjedi i fotelje u Prima salonima dostupne su u širokom rasponu konfiguracija, često s više od 30 elemenata koje je moguće kombinirati, kako biste stvorili svoju jedinstvenu garnituru.

 

Svaki šav izrađen je ručno sa strašću

Foto: Prima

 

Brend Nicoletti Home nudi savršenu ravnotežu između estetike i udobnosti

Foto: Prima

 

Nicoletti garniture snižene čak 30% u Prima salonima i na webshopu

Sve garniture koje su dio luksuzne kolekcije talijanskog brenda Nicoletti Home dostupne u Prima salonima pronađite uz atraktivnu uštedu od 30%.

 

Nicoletti garniture snižene čak 30% u Prima salonima i na webshopu

Foto: Prima

 

Više detalja otkrijte u novoj TV reklami.

 

 

Modularna garnitura Tesla ima uglađenu i izrazito modernu siluetu s blago zakošenim rukonaslonima, koji se nadovezuju na atraktivno izdužene nogice, dok je glamurozna modularna garnitura Monnalisa pravo remek-djelo, upečatljive estetike. Oplemenjena je mehanizmom koji naslon pomiče za 40 cm, produbljujući prostor za sjedenje.

 

Garnitura Monnalisa iznimno je udobna zbog dubokog sjedišta

Foto: Prima

 

Strogi standardi brenda Nicoletti Home zadovoljeni su odabirom pravog materijala te vještom majstorskom izradom. Tako je, primjerice, konstrukcija modularne garniture Downtown izrađena od masivnog drva bora, a sjedište je ispunjeno hladno lijevanom poliuretanskom pjenom formiranom u strukturu saća i očvršćeno elastičnim trakama. Sve to doprinosi lakoći, prozračnosti i izvanrednoj udobnosti.

 

Posebna pažnja pri izradi garniture Downtown posvećena je izradi sjedišta

Foto: Prima

 

Osim modernih garnitura, za uživanje u ljepoti malih slatkih rituala ugode skrojen je set za dnevnu sobu Phoenix koji čine trosjed, dvosjed i fotelja s relax funkcijom.

 

Dvosjed Phoenix skrojen je za uživanje u malim slatkim životnim trenucima

Foto: Prima

 

U Downtown fotelji s relax funkcijom napunite baterije nakon stresnog dana

Foto: Prima

 

Osim ova četiri, trenutno snižena modela, u Primi će uskoro biti dostupan još bogatiji asortiman luksuznog brenda Nicoletti Home.

 

U Prima salonima uskoro vas očekuje još bogatiji Nicoletti Home asortiman

Foto: Prima

 

Što vas sve očekuje saznajte u novom katalogu Renesansa luksuza.

 

 

Neka luksuz postane vaš stil života

U Prima salonu skrojite garnituru za svoj način uživanja. Uvjerite se u kvalitetu i estetiku premium ponude garnitura talijanske, ali i hrvatske proizvodnje te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta