Požurite u Prima salone i webshop jer od 6. do 18. svibnja očekuje vas Atraktivna akcija koja donosi uštede do čak 50%| Otkrijte više!

Što obuhvaća naša usluga dizajna interijera?

Foto: Dblog/Sanja Tušek

Foto: Dblog/Sanja Tušek

 

Znate li tko su dizajneri interijera i čime se zapravo bave?

 

Oni su stručnjaci s izraženim smislom za dizajn kojima se uvijek možemo obratiti za pomoć. Dizajneri interijera imaju vrlo oštro i obrazovano oko te razumiju kako boja, osvjetljenje, veličina te razmještaj namještaja i dekoracija utječu na kompletan dojam prostora.

 

Dizajneri gole prostore koje omeđuju zidovi pretvaraju u ugodne ambijente u kojima je gušt boraviti. K tome, dizajneri interijera u rukavu imaju trikove koje većini ne bi uopće pale na pamet. Primjerice, znaju da se dojam topline u dom može unijeti tapeciranim namještajem i kombiniranjem različitih tekstura, a to je brzo i jednostavno napraviti dodatkom dekorativnih jastučića na garnituru u dnevnoj sobi. To je raširena i mnogima poznata činjenica, no unatoč tome mnogi ne znaju koliko je jastučića dovoljno i koji materijali se slažu. Dizajner interijera će znati da optimalna količina ovisi o veličini vaše garniture, a to je rang od dva do šest dodatnih jastučića.

 

Foto: Dblog/Sanja Tušek

 

No, dizajn interijera je mnogo više od jastučića i zavjesa. Dizajn interijera je u srži vješto kombiniranje elemenata koje se međusobno nadopunjuju. Profesionalni dizajneri posjeduju moć transformiranja ljudskih života kroz ispravno oblikovanje prostora.

 

Neovisno o stilu, veličini budžeta i kvadraturi s kojom raspolažete naši prodajni savjetnici, kao i dizajneri interijera, u sva 54 Prima salona diljem Hrvatske pomoći će vam da u bogatoj Prima ponudi pronađete najbolje rješenje za svoj interijer.

 

Što obuhvaća naša usluga dizajna interijera?

Proces usluge raspoređen je u dva dijela.

 

 • Prvi dio kreće od dogovaranja usluge, slijedi izmjera prostora i savjetovanje oko odabira boja obloga (zidova i podova), renderiranje te dekoriranje odnosno stvaranje individualnog idejnog rješenja uređenja prostora. Cijena usluge iznosi 10 €/m² prostora, a članovi Prima kluba ostvaruju uštedu od 20% na uslugu dizajna interijera.

 

 • Drugi dio obuhvaća realizaciju cijelog projekta – od narudžbe, preko nadzora dostave i montaže te dekoriranja.

 

Kako u Prima salonima naručiti uslugu dizajna interijera?

Proces dizajna interijera sastoji se od nekoliko jednostavnih koraka:

 

1. KONTAKT SALONA

Ako ste zainteresirani za uslugu, javite nam se putem e-mail adrese: dizajn.interijera@prima-namjestaj.hr ili popunite kontakt obrazac te odabirom usluge dizajna interijera u padajućem izborniku ukratko opišite prostor koji biste voljeli dizajnirati (svrha, kvadratura, specifičnosti itd.), uz navođenje najbližeg Prima salona u kojem bi se održao sastanak.

 

Foto: Dblog/Sanja Tušek

 

2. UPOZNAVANJE

Pri posjeti najbližem Prima salonu koji pruža ovu uslugu, odabrani dizajner interijera preuzima vaš projekt te vas upoznaje sa svim narednim koracima usluge. Od tog trenutka, dizajner interijera je vaš glavni i jedini kontakt u realizaciji cijelog projekta.

 

Konzultacije u našoj poslovnici potrebne su kako bismo vas proveli kroz našu bogatu ponudu namještaja i dekoracija te uz vaše smjernice kreirali najbolje idejno rješenje za interijer.

 

3. DOGOVARANJE USLUGE

Dizajner interijera vam izlaže sve korake projekta te vas upoznaje s cijenom cijele usluge.

 

4. IZLAZAK NA TEREN I IZMJERA

Prima dizajner interijera dolazi na lokaciju vašeg prostora, obilazi eksterijer kako bi stekao cjelokupni dojam objekta i okoline te prikuplja točne mjere interijera, bilježi položaj instalacija i provjerava pojedinosti izgradnje. Sve su ovo ključne informacije o kojima vodimo računa prilikom prijedloga dizajna interijera kako bismo zadovoljili sve vaše želje i potrebe.

 

Foto: Dblog/Boba Blašković

 

5. PRIJEDLOG IDEJNOG RJEŠENJA

Nakon detaljne izmjere prostora, dizajner interijera izrađuje prijedlog rješenja u skladu s vašim napomenama. Rješenje se izrađuje u 3D CAD sustavu koji omogućuju 3D prikaz i prostorni plan namještaja i dekoracija. Svu dokumentaciju predloženog rješenja dobivate u salonu uz popis odabranih proizvoda te se naplaćuje 10 €/m².

 

Foto: Prima

 

6. NARUDŽBA

Kada potvrdite idejno rješenje te odlučite nastaviti s uslugom, dizajner interijera naručuje odabrani namještaj i dekoracije te pokreće proces proizvodnje.

 

Foto: Dblog/Boba Blašković

 

7. NADZOR DOSTAVE I MONTAŽE

Kako ne biste morali voditi brigu o ispravnoj isporuci, dizajner će nadzirati dostavu i montažu te će pratiti dogovoreni 3D prikaz i popis proizvoda. Naš tim stručnih montažera dolazi na lokaciju s idejnim rješenjem i svim naručenim proizvodima te najbolji dio usluge počinje. Od detaljnog 3D plana i prikaza na papiru do potpuno opremljenog životnog prostora po vašoj mjeri, Prima vam uslugom dizajna interijera nudi kvalitetan život sa stilom. Usluge dostave i montaže se dodatno naplaćuju.

 

Foto: Dblog/Boba Blašković

 

8. DEKORIRANJE

Unutar usluge, dizajner vam nudi i dekoriranje prostora COCO maison i Atmosphera dekoracijama za dom koje ekskluzivno možete pronaći u Prima salonima i webshopu.

 

9. ZAVRŠNI POSJET

Brinemo o vama i nakon cijele realizacije projekta. U zadnjem stadiju usluge, mjesec dana nakon montaže, dizajner koji je dizajnirao vaš interijer obavlja završni posjet jer cijenimo vašu povratnu informaciju i važno nam je vaše zadovoljstvo pri korištenju svih proizvoda.

 

Pogledajte naše primjere dizajna interijera:

 

 

 

Podijeli:

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta