Dekoracije za dom

PRIMA premijerno predstavlja nizozemski brend dekoracija za dom – COCO maison. Kolekcija COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj, ekskluzivno dostupne u PRIMI.

Novo u Primi

COCO maison je vrhunski trendovski dekorativni asortiman, dizajniran od strane tima nizozemskih dizajnera, ekskluzivno dostupan u PRIMI.

COCO maison prati najnovije trendove dizajna interijera te nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta. Kolekcije se mijenjaju dva puta godišnje (proljeće/ljeto i jesen/zima) te su uvijek u trendu. COCO masion asortiman je stilovima, bojama i teksturama podijeljen u nekoliko tema nudeći za svakoga po nešto - od prirodnih, zemljanih tonova, preko skandinavskog dizajna i luksuznih dekoracija, sve do boho stila.

PRIMA premium kolekcije namještaja, osmišljene i proizvedene u PRIMI, savršeno se nadopunjuju s COCO maison linijom dekoracija za dom. Plavi, zeleni, zlatni, crveni ili neutralni tonovi COCO maison jastučića izvrsno se slažu s PRIMA premium kolekcijom tapeciranog namještaja. Dnevni boravci izgledaju luksuznije dekorirani ogledalima, satovima, slikama, tepisima i klub stolićima nizozemskog dizajna. PRIMA masivni stolovi od hrvatskog hrasta zasjat će u blagovaonici dekorirani COCO staklenim ili keramičkim vazama i zdjelama, a PRIMA kuhinje, srce svakog doma, obasjajte vrhunskom i modernom rasvjetom iz nove kolekcije. Mogućnosti dekoriranja PRIMA asortimana COCO maison-om su brojne, inspirirajte se i požurite do najbližeg Prima salona.

PRIMA salone koji nude COCO maison asortiman pronađite na linku: https://prima-namjestaj.hr/poslovnice.

COCO maison uskoro će biti dostupan i u ostalim PRIMA salonima diljem Hrvatske.

 •  Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 •  Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 •  Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 •  Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 •  Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta