Primamljivi noviteti na InDizajn sajmu 2023.

More posjetitelja, stotine podijeljenih kataloga, mnoge nove suradnje, fotokutak koji je bio apsolutni hit, tisuće okinutih slika našeg namještaja za inspiraciju, a posebno walk-in ormara i kuhinje po mjeri Stela… Toliko je noviteta i trenutaka za pamćenje da je teško uopće rezimirati još jedno uspješno predstavljanje Prima grupe na InDizajnu, najpoznatijem sajmu interijera unutar granica Lijepe Naše.

U Arenu Zagreb, najveću sportsku arenu u Hrvatskoj, koja je smještena na jugu Zagreba, već je prošlog petka pohrlio nevjerojatno veliki broj ljudi. Ako niste upućeni u događanja u Areni, lako je bilo pomisliti da je u tijeku neko svjetsko sportsko prvenstvo ili barem koncert neke velike strane glazbene zvijezde.

 

InDizajn je privukao mnoge zaljubljenike u interijere u Arenu Zagreb

Foto: Prima

 

Prima, lider na tržištu namještaja

Od 6. do 8. listopada 2023. u Areni Zagreb održalo se šesto izdanje sajma interijera InDizajn, koje je bilo i više nego uspješno, sudeći po broju zaljubljenika u interijere koji su prvi htjeli dobiti uvid u novitete za dizajn interijera i otkriti trendove u izložbenom prostoru Prima grupe.

 

Prima je predstavila novitete u svojoj ponudi

Foto: Prima

 

Prima prodajne savjetnice i dizajnerice interijera uputile su posjetitelje u sve detalje

Foto: Prima

 

Na čak 140 kvadrata brojni posjetitelji imali su priliku prvi vidjeti najnoviji namještaj iz Prima ponude, ali i neke inovativne komade koji će uskoro ući u prodaju u svih 55 Prima salona i na webshopu te zavladati interijerima. Ovim uspješnim projektom Prima je još jednom dokazala zašto s ponosom nosi titulu najvećeg hrvatskog proizvođača namještaja te prijatelja vašeg doma, a ako ste slučajno propustili InDizajn, sve detalje možete pogledati u Prima video prilogu:

 

 

- Ajme, mogu li se ja tu samo useliti? Pa vi ste kreirali kompletna dva stana! – dobacivali su sa smiješkom našim prodajnim savjetnicama i dizajnericama interijera oduševljeni posjetitelji otkrivajući cijelu raskoš, ali i udobnost izložbenog prostora.

Uistinu, izložbeni prostor Prima grupe bio je uređen je u dva interijera, kroz dva moderna i popularna stila – boho i luksuzni minimalizam.

 

Luksuzni minimalizam je stil koji je mnoge očarao

Foto: Prima

 

Dva 100% moderna stila

- U toplom, nježnom i pomalo romantičnom boho interijeru fokus je bio na atraktivnom setu Nero za opremanje spavaće sobe i blagovaonice. Napravljen je od ratana s metalik finišem na masivnim elementima te mekim i efektnim boucléom koji je dobiven nitima u različitim bojama – rekla je Mia Zadro, dipl. industrijska dizajnerica iz Odjela razvoja proizvoda u Prima grupi koja je dizajnirala kompletan izložbeni prostor Prima grupe na InDizajnu.

 

Mia Zadro, dipl. industrijska dizajnerica u Prima grupi

Foto: Prima

 

Fokus dnevne sobe koja se isticala prirodnim notama bila je premium modularna garnitura Monnalisa, a budući da se Prima na tržištu već istaknula svojim namještajem za opremanje soba za djecu i mlade, u sklopu boho interijera na InDizajnu je predstavljena sobu za bebe koja nosi prikladno nježan naziv – Oblak. Uređena je u boji bijeloj poput oblaka, a toplinu u ovu slatku sobu unose detalji u prirodnoj boji drva te dekoracije napravljene od prirodnih materijala, poput zidnih polica od pletenog pruća u obliku zečića.

 

Premium modularna garnitura Monnalisa sjajno se uklopila u boho stil

Foto: Prima

Nitko nije ostao ravnodušan na sobu za bebe Oblak

Foto: Prima

 

- Drugi dio našeg izložbenog prostora bio je uređen u sofisticiranoj, luksuznoj verziji minimalizma. Osim atraktivnog kreveta Polina, moderne kuhinje po mjeri Stela i dnevnog boravka s modularnom garniturom Downtown te regalom Riva, u sklopu ovog interijera po prvi put smo javnosti predstavili Prima walk-in ormar kao novitet u našoj ponudi. Bit će dostupne tri izvedbe, a na InDizajnu smo ih sve odlučili pokazati u jednom sastavu, s otvorenim elementima od iverala i bogatom opremom, zatvorenim dijelom s frontama te ostakljenim elementima koji uključuju i toaletni stol, kao i moderne modularne metalne nosače od kojih se mogu stvarati ne samo garderobni sustavi, već i pregrade u prostoru, moderni regali i predsoblja – istaknula je Mia Zadro.

 

Krevet Polina je poseban po podatnoj rebrastoj tkanini

Foto: Prima

Uz premium garnituru Downtown s više od 30 modula možete složiti garnituru po želji

Foto: Prima

 

Prima noviteti koji oduševljavaju

Prema reakcijama posjetitelja i partnera koje je Prima proteklog vikenda ugostila na InDizajnu, upravo je walk-in ormar bio najveća atrakcija.

- Ovaj walk-in ormar… Ja sam bez teksta. Pa to je nešto genijalno! Da bar imam mjesta u svom domu za ovako nešto – oduševljeno je komentirala Boba Blašković, urednica portala specijaliziranog za dizajn i arhitekturu Dblog.

 

Boba Blašković se zaljubila u Primin walk-in ormar

Foto: Prima

 

- Prima kontinuirano napreduje stvarajući sve bolji i moderniji namještaj koji je na svjetskoj razini, a noviteti prikazani na InDizajnu to i potvrđuju – dodala je Boba.

 

Ostakljeni ulaz u prostrani walk-in ormar

Foto: Prima

U walk-in ormaru posebna je pažnja posvećena svakom detalju

Foto: Prima

 

Walk-in ormar zapazila je i Martina Palić, pravnica, influencerica i velika kreativka znana po profilu @mako.hr.

- Toliko je toga novog da na prvu uopće nisam prepoznala da je to Primin izložbeni prostor. Prima je odabrala dva odlična stila, iako moram priznati da osobno više naginjem ovom luksuznom minimalizmu. Mislila sam da nisam fan walk-in ormara, ali Primin walk-in me uspio razuvjeriti jer izgleda kao san snova. Zaista mi se sviđa kako Prima među prvima prati svjetske trendove, koji kod nas tek dolaze, i nudi namještaj u tamnim drvenim dekorima poput oraha, sa crnim frontama, zatamnjenim staklima u kontrastu sa svjetlijim dekorima kao na kuhinji Stela. Izgleda tako jednostavno, a tako luksuzni – istaknula je popularna influencerica.

 

Influencerica Martina Palić u Prima fotokutku

Foto: Prima

Detalj moderne kuhinje po mjeri Stela

Foto: Prima

 

Garniture osvojile Instagram publiku

Jednako oduševljena dizajnom walk-in ormara, kuhinjom koja je zvijezda aktualnog Mjeseca kuhinja u Prima salonima te dekoracijama, bila je i Ines Šitum, influencerica i velika zaljubljenica u lijepe interijere koju poznajemo i po profilu @more_less_ines.

 

Namještaj programa Nero s ratanom uskoro će biti u prodaji u svim Prima salonima

Foto: Prima

 

- Već sam veliki fan COCO maison dekoracija, ali moram priznati da su me i Atmosphera dekoracije potpuno oduševile. Neki komadi će se sjajno uklopiti u moj dom. l inače naginjem skandinavskom stilu, ali nekoj posebnijoj i toplijoj verziji s puno prirodnih materijala poput drva i ratana. Zato sam odmah i zastala kod novog Nero seta koji je zbilja upečatljiv. A onda još kuhinja Stela, walk-in ormar, zbilja, Prima me oduševila i baš mi je drago što su u interijerima na sajmu izložene premium Nicoletti garniture, poput mog modela Tesla, za koju konstantno dobivam upite na Instagramu, a također sam je nabavila u Primi – rekla je Ines koja je izložbeni prostor Prima grupe posjetila već prvog dana InDizajna.

 

Boho interijer oduševio je influencericu Ines Šitum

Foto: Prima

 

Mnogi posjetitelji su uz pomoć Priminih prodajnih savjetnica odlučili testirati svoje znanje o Prima grupi kako bi osvojili poklon bon koji donosi 10% popusta na sav nesniženi namještaj pri kupovini. Oni koji su znali sve odgovore na pitanja poput znate li koji je dan u Primi najprimamljiviji te kako se zove voditeljica koju možete vidjeti u Prima reklamama dobili su i poklone iznenađenja.

 

Malo tko nije test o Prima grupi riješio posve točno

Foto: Prima

 

Još uvijek nije kasno za nagrade

Posebno zabavan dio izložbenog prostora Prima grupe bio je poseban 100% tvoj fotokutak uređen u boho stilu. Posjetitelji su bili spremni zasukati rukave i pokazati svoje vještine uređenja interijera dekoracijama te pozirajući za prijatelje koji su ih fotografirali mobitelom ili za Fotkaonu s posebnim aparatom. Upravo su to neki od prvih koraka na putu do super nagrade – poklon bona za kupovinu namještaja ili dekoracija u vrijednosti od čak 1000 € koji osvaja najkreativnija fotografija. Oni koji su se posebno potrudili pa završe među favoritima također imaju priliku osvojiti poklon bonove u iznosu od 500 € i 100 €.

 

Nikolina Pišek s kolegama u Prima fotokutku

Foto: Prima

Mnogima se sviđalo pokazati svoje dizajnerske vještine

Foto: Prima

Ako ste se fotografirali u Priminom fotokutku još uvijek imate šansu za osvojiti nagradu. Fotografiju do 10.10. u 12 sati objavite na Facebook profilu Prima namještaja ispod objave o ovom nagradnom natječaju uz hashtag #100postoMojKutak! I ulazite u konkurenciju za nagrade. Prima dobitnike proglašava 11.10.2023., a možete proučiti i sve uvjete i pravila korištenja nagradnog natječaja.

 

Ako imate sliku iz fotokutka još uvijek stignete osvojiti 1000 eura

Foto: Prima

U kvalitetu, estetiku i udobnost Prima namještaja možete se uvjeriti i u najbližem Prima salonu gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta