Požurite u Prima salone i webshop jer od 6. do 18. svibnja očekuje vas Atraktivna akcija koja donosi uštede do čak 50%| Otkrijte više!

Upoznajte Perlu, kuhinju za svaki životni stil

Kvalitetni materijali, dekori prirodnog drva, paleta moćnih nijansi boja, rebraste fronte s utorima, priroda kao inspiracija za uređenje, naglasak na metalnim detaljima, popularan dodatak kuhinjskog otoka ili šanka… Ove nove dizajnerske preferencije povećat će funkcionalnost, estetiku i dugotrajnost vaše kuhinje.

 

Bilo da tražite kuhinju koja će začiniti vaš dom, apartman ili vikendicu, neovisno o kvadraturi, tlocrtu prostorije i budžetu s kojim raspolažete u Prima salonima možete pronaći kuhinju koja će se savršeno uklopiti u interijer i dodati mu karakter.

 

Kuhinja Perla dostupna je u asortimanu modernih dekora

Foto: Prima

 

Pronađite svoju kuhinju u širokom asortimanu kuhinja po mjeri poput Perle, Liberte, Amelije i Stele kojima ćete iskoristiti svaki slobodan centimetar prostora. U paleti naših pristupačnih i praktičnih blok kuhinja u raznim stilovima, bojama i materijalima zasigurno ćete pronaći kuhinju po svom ukusu.

 

Kuhinja po mjeri Perla

Prava poslastica za vaš dom je naša moderna kuhinja po mjeri Perla koja vam omogućuje još više kombinacija ključnih za stvaranje funkcionalnog prostora za kreiranje kulinarskih i slastičarskih delicija.

Zbog velikog izbora detalja i opcija modularnosti, naša kuhinja Perla uklapa se u baš svaki stil uređenja i pristaje u svaki životni stil.

 

Fronte na kuhinji Perla mogu biti glatke ili s vertikalnim utorima

Foto: Prima

 

Neovisno odaberete li glatke fronte ili one s vertikalnim utorima, Perla će vas oduševiti svojim dizajnom i funkcijama.

 

Dostupna je u modernim dekorima MDF fronti s matiranom završnom obradom poput, primjerice, prljavo bijele ili pastelno zelene te u drvnim dekorima kao što su Hrast Cremona, Hrast Chalet i drugi.

 

Izgledat će posebno atraktivno dodate li joj keramičku radnu ploču, nekoliko staklenih fronti i ugradbenu rasvjetu koja će unijeti toplinu i šarm u vašu kuhinju.

 

Kuhinjski otok najbolji je dodatak svakoj kuhinji

Foto: Prima

 

„Zbog velikog izbora dekora fronti, radnih ploča, ručkica, sokla i detalja poput izvlačne utičnice naša kuhinja Perla jedna je od najmodernijih u ponudi. Mogućnosti kombiniranja su bezbrojne i zadovoljstvo nam svakom kupcu pružiti priliku da kreira svoju verziju kuhinje Perla“, ističe Krunoslav Dekanić, voditelj razvoja pločastog namještaja u Prima grupi.

 

Ručkice, sokl, kuhinjski uređaji… Detalji su bitni i zaokružuju dizajn vaše kuhinje, čak i ako su skriveni poput praktičnih rješenja za odlaganje i organizaciju.

 

Staklene fronte i ugradbena rasvjeta unose toplinu u kuhinju Perla

Foto: Prima

 

Odaberite Perlu, kuhinju koja je prava poslastica!

 

Elegantno odlaganje otpada

Kada imate modernu kuhinju i sortiranje otpada je – moderno. Kante se mogu potpuno izvući što im olakšava pristup i pojednostavljuje pražnjenje. Ovaj dodatni element doprinosi čistoći i organizaciji prostora, čineći svakodnevne aktivnosti u kuhinji ugodnijima i efikasnijima.

 

K tome, sortiranje otpada uz ovakav sustav je intuitivno, zahvaljujući jasno označenim odjeljcima za različite vrste otpada, poput stakla, papira, plastike i organskog otpada. To ne samo da olakšava reciklažu i smanjuje utjecaj na okolinu, već i potiče korisnike da budu ekološki odgovorniji.

 

U modernoj kuhinji i sortiranje otpada je moderno

Foto: Prima

 

Skrivene utičnice

Inovativni dizajn utičnica koje se na potisak po potrebi izvlače doprinosi eleganciji i praktičnosti, a istovremeno utičnice ne narušavaju estetiku vaše kuhinje. Kada nisu u upotrebi, utičnice ostaju skrivene, čime se čuva elegantan i neometan izgled radnih površina i zidova vaše kuhinje.

 

Skrivene utičnice na potisak se izvlače po potrebi

Foto: Prima

 

Skrivene utičnice su također odlično rješenje za kuhinje s ograničenim prostorom, gdje svaki centimetar radne površine ima veliku vrijednost. Ujedno, vrlo su sigurne za upotrebu te dizajnirane kako bi bile otporne na uobičajene kuhinjske izazove, poput vode i masnoće, čime se osigurava njihova dugotrajnost i pouzdanost.

 

Neka blista

Dodatno oplemenite svoju kuhinju po mjeri Perla odabirom metalnih zlatnih ručkica. Osim što su moderne i praktične, u kuhinju će unijeti dašak luksuza.

 

Ručkice za kuhinju Perla možete birati iz širokog spektra

Foto: Prima

 

Uvjerite se u kvalitetu i estetiku Prima kuhinja te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma.

 

 

Požurite u najbliži Prima salon na Mjesec kuhinja koji traje od 2. svibnja do 5. lipnja 2024. godine. Očekuje vas čak do 60% uštede na sve kuhinje po mjeri uz gratis Bosch perilicu posuđa*.

 

Inspirirajte se novim Prima letkom i odaberite kuhinju po svojoj mjeri.

 

*Uštede vrijede za članove Prima kluba pogodnosti.

* Perilica širine 60 cm:

Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 2.700,00 € i 3 Bosch aparata - GRATIS BOSCH perilica SMV24AX04E u iznosu od 600,00 €

Perilica širine 45 cm:

Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 2.700,00 € i 3 Bosch aparata - GRATIS BOSCH perilica SPV2HKX42E u iznosu od 705,00 €

GRATIS Bosch perilica odnosi se na iznos kuhinje po mjeri s uštedom.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta