Uz novu Prima baby sobu Oblak kreirajte najslađu sobu za vaše najmlađe

Mnogi će se složiti da ne postoji slađa prostorija za uređenje od – sobe za bebe. Ona bi trebala imati zonu za spavanje, presvlačenje, dojenje i igranje.

 

 

Od namještaja je korisno imati krevetić s pomičnom podnicom na dvije razine te pomičnim stranicama, komodu za prematanje bebe s praktičnom policom i prostorom za pohranu za sitnice koje uvijek valja imati pri ruci poput bebine dude, pelena i kozmetike, veći ormar za svu odjeću koju bebe jako brzo prerastu te komodu s više polica za bebine prve igračke, plišance i slikovnice. Sve to ima nova baby soba Oblak koju možete pronaći u Prima salonima, a uskoro i na webshopu.

 

 

Komade namještaja možete kombinirati po želji, a sobu za bebe sjajno je dodatno oplemeniti udobnom foteljom za roditelje kao što su Tundra, Lido ili Gea, nježnom rasvjetom, mekanim tepihom i veselom tapetom.

 

 

Dizajnirano s ljubavlju, za najslađe trenutke

Namještaj ima čvrstu strukturu i izrađen je od kvalitetnog bijelog ili sivog iverala, ovisno o vašem odabiru, s detaljima od drvenog masiva u prirodnoj boji kao što su čvrste nogice od masivnog drva bukve.

 

 

Paleta boja je nježna i minimalna kako bih stvorila mirno okruženje za bebu i roditelje. Neutralan namještaj odlična je investicija jer će soba „rasti“ s vašim mališanom i vašom obitelji. Kad vaš mališan naraste, u našim salonima i na webshopu možete pronaći Prima dječje sobe i mladenačke sobe kao što su Teens i Tom koji je dostupan u Prima salonima, a uskoro i u webshopu.

 

Uz novu Prima baby sobu kreirajte svijet u oblacima za svoju bebu.

Podijeli:

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta