26. do 31. siječnja ostvari veliku uštedu do 50% na odabrane artikle iz ponude! | SAZNAJ VIŠE

Uvjeti i pravila korištenja nagradnog natječaja

Uvjeti i pravila korištenja nagradnog natječaja

Članak 1.

PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj priređuje i organizira: PRIMA Commerce d.o.o., Slavonska cesta 6, 43000 Bjelovar, Hrvatska, +385 043 244 655, www.prima-namjestaj.hr , OIB: 24130056111, u daljnjem tekstu: Organizator.

Članak 2.

SVRHA PRIREĐIVANJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije proizvoda i usluga Organizatora te nagrađivanja lojalnosti pratitelja na društvenim mrežama.

Članak 3.

VRIJEME TRAJANJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje od 1.12.2022. objavom ovih pravila na službenoj stranici Organizatora (https://www.prima-namjestaj.hr/) te se odvija u 4 kruga:

 1. Prvo adventsko darivanje: 1.12.22.-4.12.22.
 2. Drugo adventsko darivanje: 5.12.22.-8.12.22.
 3. Treće adventsko darivanje: 12.12.22.-15.12.22.
 4. Četvrto adventsko darivanje: 19.12.22.-21.12.22.

Članak 4.

FOND NAGRADA

Fond nagrada nagradnog natječaja utvrđen je od dobara koja se ne mogu zamijeniti za novac niti za neke druge proizvode. U nagradnom natječaju dodjeljuje se 3x poklon bon u iznosu od 500 kuna, te 1x poklon bon u iznosu od 2 000 kuna koji se odnose na cijeli Prima asortiman.

Članak 5.

PRAVO SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su fanovi službene Facebook stranice PRIMA namještaja (https://www.facebook.com/prima.commerce.namjestaj).

U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača sa svojom užom obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6.

KONCEPT NAGRADNOG NATJEČAJA

U nagradnom natječaju nagrađujemo osobe koje ispod Facebook nagradnih objava ispune traženi zadatak.

Mehanizam:

U prvom adventskom darivanju potrebno je osmisliti i napisati kreativni božićni jelovnik s prigodnim nazivima, a najkreativniji nagrađujemo.

U drugom adventskom darivanju potrebno je napisati kako bi se zvala vaša božićna kuharica i koje jelo s vašim potpisom bi krasilo naslovnicu, a najkreativniji nagrađujemo.

U trećem adventskom darivanju potrebno je objaviti fotografiju vlastitih najljepših božićnih slastica, a najkreativnije nagrađujemo.

U četvrtom adventskom darivanju potrebno je objaviti vlastitu fotografiju uređenog blagovaonskog stola u blagdanskom duhu, a najljepši nagrađujemo.

Svi će se odgovori administrirati, te će Administrator na stranici ukloniti sve odgovore za koje procijeni da:

 • su uvredljiv, uznemirujući, prijeteći sadržaj ili na bilo koji način krše prava drugih korisnika, Administratora ili Organizatora kao pravne osobe (kao što su prava na privatnost i slobodu izražavanja);
 • su kleveta, dovode u zabludu, nepristojan, uvredljiv sadržaj ili sadržaj koji prikazuje nasilje;
 • sadrže govor mržnje u vezi rasne, spolne, vjerske i političke ili etničke pripadnosti, ili vrijeđaju neke osobe;
 • su lažne, krive, obmanjujuće ili nezakonite;
 • su sarkastične ili namjerno ometaju raspravu;
 • krše autorska prava ili intelektualno vlasništvo;
 • spadaju u kategoriju sadržaja neželjene pošte (spam);
 • sadrže ili prenose datoteke s virusima ili programe koji mogu poremetiti rad programa / PC-a korisnika;
 • su komercijalne naravi koja nije u skladu s brandom Organizatora ili promoviraju donacije;
 • sadrže linkove za preusmjeravanje korisnika na drugu web stranicu koja nije povezana s administratorom ili Organizatorom;
 • sadrže pogrešne informacije o izvoru objave

Po završetku svakog nagradnog natječaja, organizator će ispod objave natječaja proglasiti dobitnika. 

Članak 7.

OSTVARIVANJE PRAVA NA NAGRADU

U ovom nagradnom natječaju biraju se 4 dobitnika. Jedan Sudionik može osvojiti samo jednu nagradu tijekom trajanja ovog natječaja.

Dobitnici su dužni u roku navedenom u članku 10. preuzeti nagradu. U slučaju da dobitnik Organizatoru ne pošalje potrebne podatke u svrhu slanja nagrada ili odbije preuzeti poslanu nagradu, izgubit će pravo na nagradu, a nagrada se neće dodijeliti.

Ispunjavanjem uvjeta sudjelovanja u kreativnom natječaju sudionici prihvaćaju pravila i obveze iz ovih Pravila. U slučaju da Organizator ocijeni i dokaže da sudionik nije poštovao Pravila nagradnog natječaja, ima pravo u bilo kojem trenutku otkazati sve obveze prema sudioniku.

Članak 8.

ODABIR DOBITNIKA

Odabir dobitnika bit će organiziran po završetku svakog natječaja.

Žiriranje vrši tročlana komisija sastavljena od predstavnika Organizatora. Žiri će odabrati četiri najkreativnija komentara.

Članak 9.

OBJAVA REZULTATA NAGRADNOG NATJEČAJA

Dobitnici Nagradnog natječaja bit će objavljeni na službenoj Facebook stranici Prima namještaj u komentarima ispod objave dan nakon završetka svakog natječaja.

Članak 10.

PREUZIMANJE NAGRADA

Nagrada se šalje dobitniku na adresu. Dobitnik je dužan u roku od 24 sata dostaviti podatke za slanje.

Nakon proteka roka iz ovog članka, nagrada se neće moći preuzeti.

Članak 11.

UPOTREBA PODATAKA O SUDIONIKU

Ostavljanjem svojih osobnih podataka i sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici su izričito suglasni da Prima commerce kao voditelj obrade nad osobnim podacima može koristiti i procesirati podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja. Svi sudionici u ovom nagradnom natječaju suglasni su da, u slučaju dobitka nagrade, Organizator ima pravo objaviti i koristiti njihovo ime, prezime, adresu i sliku bez naknade, u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu tijekom 60 dana od dana završetka ovog nagradnog natječaja.

Prima Commerce će podatke prikupljati na savjestan, pošten i zakonit način.

Prije, ili tijekom prikupljanja osobnih podataka, Prima Commerce će poduzeti razumne korake kako bi natjecatelji znali koji organizacijski dio Prima Commerce prikuplja osobne podatke, te u koju svrhu su takvi osobni podaci potrebni i na koji način se koriste.

U slučaju da se natjecatelj ne slaže sa prikupljanjem bilo kojih osobnih podataka, u bilo koje svrhe osim za potrebe ovog natječaja, može se o tome pismeno očitovati kako bi Prima Commerce u svojoj evidenciji osobnih podataka mogao zabraniti njihovo daljnje korištenje (osim za potrebe natjecanja).

Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno.

Članak 12.

UVJETI KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA U MARKETINŠKE SVRHE

Prima Commerce kao Voditelj obrade nad osobnim podatcima pridaje osobitu pozornost zaštiti osobnih podataka i zaštiti privatnosti u skladu s važećim propisima i najboljom europskom praksom, a sve u skladu s obvezama koje proizlaze iz Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 (GDPR) i drugih važećih zakona vezanih uz zaštitu osobnih podataka.

Osobni podatci korisnika čuvaju se u skladu s internim standardima sigurnosti i štite se od neovlaštenog pristupa, korištenja, izmjene te gubitka. Prima Commerce kontinuirano provodi odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere zaštite uzimajući u obzir prirodu, opseg, kontekst i svrhe obrade, kao i rizike različitih razina vjerojatnosti i ozbiljnosti za prava i slobode korisnika.

Članak 13.

IZVANREDNI PREKID NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti, prije proteka vremena trajanja navedenog u čl. 3, jedino u slučaju više sile.

Članak 14.

NADLEŽNOST U SLUČAJU SPORA

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. U slučaju spora utvrđuje se nadležnost suda u Bjelovaru.

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK