Best of 2023.: Iza nas je jedna od najuspješnijih godina

Iza nas je još jedna uspješna godina u kojoj se Prima dokazala kao lider na tržištu!

 

Upoznali smo vas s novim trendovima u dizajnu interijera i mogućnostima kolekcioniranja namještaja te opremanja cijelog doma u istom stilu Prima namještajem. Inspirirali smo vas raskošnim katalogom Prima interijeri, upoznali smo vas s našim konceptom Prirodni dio doma koji sljubljuje dizajn interijera i prirodu, saloni u Makarskoj i Puli dobili su novo ruho i zasjali u novom prodajnom konceptu 100% tvoje.

 

Inspirirali vas na nekoliko sajmova diljem Hrvatske i šire, nagradili vas raznim zabavnim darivanjima na društvenim mrežama, otvorili smo i TikTok profil, a opremili smo vaše domove uz sjajne uštede u 12 Prima letaka. Gotovo 30 Primamljivih srijeda u 2023. godini privuklo vas je u naše salone diljem Hrvatske, ali i na webshop.

 

S početkom ove godine ušli smo u 29. godinu našeg postojanja. Od obiteljske tvrtke, razvio se uspješan poslovni sustav sa sedam vlastitih proizvodnih pogona u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini te razgranatom maloprodajnom mrežom s gotovo 70 salona u Hrvatskoj i Sjevernoj Makedoniji. Danas se na tržištu ističemo kao najveći domaći proizvođač namještaja.

 

Imamo veliku bazu proizvoda za opremanje svih prostorija u interijeru i eksterijeru te niz usluga poput dizajna interijera, dostave, montaže kojima se kontinuirano trudimo poboljšati korisničko iskustvo. Više od 2000 zaposlenika njeguje tradiciju izvrsnosti dizajnirajući, proizvodeći i prodajući prepoznatljiv namještaj koji se već nalazi u mnogim hrvatskim domovima.

 

Zato vam predstavljamo pregled top 5 Prima proizvoda koji su obilježili 2023. godinu:

 

1. Modularna garnitura Barcelona

 

 

2. Kuhinja po mjeri Stela

 

 

3. Blagovaonski stol Sahara

 

 

4. Box spring krevet Polina

 

 

5. Soba za bebe Oblak

 

 

Osim mnogih vjernih kupaca koji su Prima namještajem u 2023. godini oplemenili svoje domove, prepoznali su nas i mnogi privatni investitori koji su upravo Prima grupi povjerili opremanje interijera svojih vrijednih nekretnina.

 

U 2024. godini i dalje ćemo se truditi ponuditi vam još bolje, modernije, funkcionalnije i naprednije rješenje za opremanje svake prostorije vašeg doma.

 

Želimo nastaviti biti – prijatelj vašeg doma.

 

Ipak, kada se osvrnemo na 2023. godinu, najviše smo ponosni na naše novitete - u ponudu smo uveli više od 62 nova programa namještaja, a mnogi su odmah postali vaš favoriti.

 

Kako bismo rezimirali još jednu uspješnu godinu, izdvojili smo novitete iz našeg asortimana po kojima će nam 2023. godina ostati u sjećanju:

 

1. Nova kolekcija luksuznog namještaja talijanskog brenda Nicoletti Home

 

 

2. Novi asortiman ugradbenih ormara po mjeri

 

 

3. Novi asortiman dekoracija za dom francuskog brenda Atmosphera

 

 

4. Noviteti u asortimanu kupaonica

 

 

5. Bogatiji asortiman vrtnog namještaja

 

 

Nastavite se inspirirati uz Prima namještaj! Uz super popuste kupujte online ili posjetite najbliži salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook,  InstagramTikTok i Pinterest profilu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta