Novo u Prima salonima: Kreirajte 100% svoj ugradbeni ormar

Bolje, veće, raskošnije, još organiziranije, 100% prilagođeno vama – ovi atributi najbolje opisuju novosti u Prima ponudi ugradbenih ormara. S ciljem da našim kupcima ponudimo uvijek bolje, modernije, funkcionalnije i naprednije rješenje, postojeći asortiman i mogućnosti uređenja podignuli smo na još viši nivo.

 

 

Ako već godinama sanjate o raskošnom walk-in ormaru, baš kao iz filma, vrijeme je da si ispunite želju. Inovativni Prima asortiman ugradbenih ormara donosi veći izbor dekora, boja, dodatne opreme za organizaciju unutrašnjosti ugradbenih ormara u niši ili većih walk-in ugradbenih ormara u koje stane baš svaka vaša sitnica.

 

 

 Različite prijedloge sastava ugradbenih ormara otkrijte u našem novom videu:

 

 

Napokon možete uredno i pregledno organizirati svu svoju garderobu, torbe, nakit, modne dodatke i cipele, a ako odaberete walk-in ugradbeni ormar u njega ćete moći čak i ući, inspirirati se, preodjenuti se i uživati.

 

 

Sve pogodnosti luksuznog Prima walk-in ormara otkrijte u Prima TV reklami s Jelenom Glišić:

 

 

Kako dizajnirati 100% svoj ugradbeni ormar?

 

Novi materijali i suvremeni dizajn prate nove trendove u svijetu uređenja interijera kao i bezvremenske stilove koji su već duže na listi najpopularnijih. Svaki ugradbeni ormar radi se po mjeri kako bi u potpunosti odgovarao vašem domu, ali i vašim potrebama.

 

 

Primjerice, ako u svojoj spavaćoj sobi ili možda predsoblju želite iznimno praktičan ormar „od poda do stropa“ ili ako želite unijeti notu funkcionalnosti u svoj prostor ispod stepenica i pretvoriti ga u spremište, Prima za vas ima rješenje po mjeri.

 

 

Osim što se svaki ugradbeni ormar radi za vas po mjeri kada su u pitanju željene dimenzije, vrsta materijala i dekora fronti, unutrašnjosti te zaključnih i završnih stranica i drugih elemenata, svaki ugradbeni ormar možete učiniti autentično svojim i pri dizajnu njegove unutrašnjosti.

 

Kako oblikovati unutrašnjost ugradbenog ormara?

 

Kombiniranjem različitih elemenata dodatne opreme oblikujte ormar koji odgovara dimenzijama vaše sobe i prilagodite ga svojim navikama jer ako, recimo, imate puno haljina, košulja ili sakoa trebat će vam više prostora za vješanje.

 

 

 

Prostrani ormar pomoći će vam održati dom urednim i funkcionalnim. Maksimalno iskoristite prostor za odlaganje strateškim odabirom dodatne opreme koju možete organizirati kako vam najbolje odgovara, poput garderobnog lifta ili izvlačne vješalice za hlače. Cilj dodatne opreme je da vam olakša odabir modne kombinacije i pristup odjeći.

 

 

Kako izgleda proces kreiranja ugradbenog ormara u Prima salonima?

 

Obratite se prodajnom savjetniku u Prima salonu i kreirajte 100% svoj ormar koji ispunjava sve vaše želje!

 

 

Put do 100% vašeg ormara započinje u našem salonu, a sam proces je vrlo jednostavan: 

 

1. Odaberite sastav ormara i obogatite ga drugim namještajem iz Prima ponude uz koji će vaša spavaća soba postati mjesto za odmor i uživanje s daškom luksuza.

2. Obratite se našem stručnom prodajnom savjetniku za pomoć oko personalizacije ormara i za besplatnu izmjeru u vašem domu.

3. Odaberite dodatnu opremu te uskladite materijale, boje i detalje za svoj ugradbeni ormar.

4. Zajedno sa stručnim prodajnim savjetnikom kreirajte 3D vizualizaciju ormara po svojim željama i mjerama svog prostora.

5. Po 3D vizualizaciji naručuje se ormar koji se proizvodi u našoj tvornici.

6. Uz pomoć naših dostavljača ormar stiže na bilo koju adresu u Hrvatskoj.

7. Stručni monteri će u vašem domu složiti ormar koji će podići vašu spavaću sobu na viši stilski i funkcionalni nivo.

 

 

 

Kako ugradbeni ormar povezati s ostatkom interijera?

 

Naši stručni prodajni savjetnici u salonima pomoći će vam dizajnu ugradbenog ormara koji će biti 100% po vašoj mjeri.

 

 

 

Ako opremate jednu ili više prostorija u Prima asortimanu možete pronaći namještaj koji će se sjajno slagati s vašim novim ugradbenim ormarom. Novi Prima ugradbeni ormari dekorom i dizajnom sjajno se slažu s postojećim Prima programima kako bi se u domu zadržala stilska harmonija.

 

 

 

Inspirirajte se Prima ponudom ugradbenih ormara i organizirajte baš svaku svoju sitnicu jer u našim ormarima sve ima svoje mjesto!

 

 

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta