Krenulo je zimsko sniženje! Pripremite se za lavinu velikih popusta

Kutna garnitura Bella pravi je zimski ulov iz Prime

Sigurno ste čuli da sa sjevera i iz polarnih krajeva stiže ledena fronta koja će donijeti drastičan pad temperature zraka, no to nije jedina top tema ovog siječnja o kojoj svi bruje.

Hrvatsku će od 4. do 31. siječnja zatrpati lavina velikih popusta jer krenulo je zimsko sniženje u svim Prima salonima i na webshopu, a sve možete saznati u novom Prima letku.

 

 

Požurite, popusti su pali u duboki minus!

 

Možete uhvatiti do 60% uštede na odabrani Prima asortiman te 50% uštede na odabrane COCO maison dekoracije, dok su COCO maison tepisi sniženi čak 70%.

Ne propustite ni novu Prima TV reklamu u zimskom ruhu:

 

 

U Primi je sniženo puno artikala iz različitih kategorija za opremanje svake prostorije vašeg doma, a kako bismo vam olakšali potragu napravili smo vam wishlistu 15 best deal ponuda koje jednostavno ne želite propustiti.

 

1. JANA box krevet s nadmadracem, uštedite 51%

 

Prima krevet Jana već je osvojio mnoge kupce svojim upečatljivim uzglavljem sa zanimljivim uzorkom i udobnom džepićastom jezgrom. Mehanizmi jednostavnog otvaranja otkrivaju prostor za odlaganje. U širokom asortimanu odaberite boje kreveta koji će postati vaše utočište za obnovu energije.

 

Na zimskom sniženju u Primi potražite Jana box krevet s nadmadracem

Foto: Prima

 

2. DOMINO madrac, uštedite 61%

 

Iznimno povoljan i vrlo popularan madrac iz Prima ponude, ima džepićastu jezgru i prilagođava se obliku tijela te prati kralježnicu, sprječava grčeve, bol u leđima i umor. Ovaj madrac, proizveden u Hrvatskoj, odlikuje posebna izdržljivost te se preporučuje koristiti ga u kombinaciji s gustim letvičastim podnicama.

 

3. BELLA kutna garnitura, uštedite 42%

 

Mekani jastuci i rukonasloni Primine kutne garniture Bella pružaju potporu vašem tijelu, a prošiveno sjedište pretvara odmor u pravi doživljaj. Dostupna je u opciji lijevog i desnog kuta, a njezin je veliki benefit opcija razvlačenja. Zbog svih ovih karakteristika, Bella, dostupna u velikoj paleti boja, uklapa se u baš svaku idiličnu sliku toplog i modernog doma.

 

Kutna garnitura Bella pravi je zimski ulov iz Prime

Foto: Prima

 

4. LINA box krevet s nadmadracem, uštedite 29%

 

Kombiniranjem boja tkanine i kedera, odnosno ukrasnog šava na uzglavlju naglašavaju se profinjenost i estetika kreveta Lina. Estetici doprinose i visoke metalne nogice koje vam olakšavaju čišćenje. Uz ovaj udoban krevet s Bonell jezgrom u bazi vaša će soba odisati elegancijom.

 

Primin box krevet s nadmadracem Lina jamči vam ugodan san

Foto: Prima

 

5. SET ARUNA stol i ATHENA stolica, uštedite 27%

 

Primamljivi novitet u Prima ponudi je moderan okrugli stol Aruna s upečatljivim postoljem koje unosi posebnu notu elegancije dizajna u interijer, a sjajno se slaže s crnim stolicama Athena izrađenim od kvalitetnog masiva bukve. Pažljivo tokarenim elementima ostvaruje se dojam karaktera proizvoda.

 

Set Aruna stola i Athena stolica iz Prime svevremenski je šarmantan

Foto: Prima

 

6. CIJELI ASORTIMAN UGRADBENIH ORMARA snižen je 30%

 

Prima odnedavno u svojoj ponudi ima ugradbene ormare kreirane po mjeri. Krenite u novu 2024. godinu organizirano i riješite se viška odjeće koja zagušuje vaš životni prostor. Organizirajte napokon svoju garderobu i posve ju prilagodite sebi u još boljem, većem i raskošnijem prostoru ugradbenog ormara iz Prima salona.

 

Sve detalje ove super ponude otkrijte u videu:

 

 

7. UTAH modularna garnitura, uštedite 41%

 

Kutna garnitura Utah isprepliće komfor, inovacije, strast i ljepotu u svakom segmentu uklapajući se u modernu viziju luksuznog života. Dio je luksuzne kolekcije namještaja talijanskog brenda Nicoletti Home dostupne u Prima salonima i u webshopu uz jamstvo brze isporuke.

Posebna je po kvaliteti drva bora i zanatskoj izradi, inovativnim materijalima i tehnikama kreiranja udobnog sjedišta koji, baš kao i posebno birana tkanina podatna na dodir, čine kutnu garnituru Utah komadom namještaja za vječnost, ali i stilskim fokusom interijera. Opuštanje je nenadmašni užitak uz njezinu relax funkciju koja upotpunjuje visoku razinu udobnosti.

 

Uživajte u luksuzu garniture Utah brenda Nicoletti Home dostupne u Primi

Uživajte u luksuzu garniture Utah brenda Nicoletti Home dostupne u Primi

Foto: Prima

 

8. SEATTLE trosjed i dvosjed, uštedite 40%

 

Također dio luksuzne ponude u Primi, uz Nicoletti Home trosjed i dvosjed koji nose naziv po američkom gradu Seattleu moći ćete se fokusirati na vlastite užitke i razmaziti se udobnošću. Trosjed i dvosjed obogaćeni električnim relax funkcijama postat će vaše omiljeno mjesto za odmor s ergonomski inovativnim rješenjima te neodoljivo udobnim sjedištem i naslonom.

Kako biste opremili svoju dnevnu sobu u profinjenom stilu, odaberite Seattle koji je u Prima salonima i na webshopu dostupan uz brzu isporuku.

 

Stilsku upečatljivost garantiraju Nicoletti Home trosjed i dvosjed Seattle dostupni u Primi

Stilsku upečatljivost garantiraju Nicoletti Home trosjed i dvosjed Seattle dostupni u Primi

Foto: Prima

 

9. CIJELI ASORTIMAN LUKSUZNOG NAMJEŠTAJA BRENDA NICOLETTI HOME snižen je 30%

 

Prima ponosno predstavlja luksuzan namještaj stvoren za uživanje koji se proizvodi u tvrtki Nicoletti Home u talijanskom gradu Matera. U Prima salonu skrojite garnituru za svoj način uživanja i uvjerite se u prestiž premium ponude garnitura i fotelja talijanske kvalitete.

Posebnosti luksuzne kolekcije otkrijte u videu:

 

 

10. LIBERTA modularni regal, uštedite 40%

 

Elegantni regal Liberta predstavlja suvremeni minimalistički dizajn koji će vas osvojiti vrhunskim materijalima. Akrilne fronte u mat ili sjaj izvedbi dostupne su u širokoj paleti boja, a brojni elementi mogu osvanuti u kombinaciji koja u potpunosti odgovara svakom prostoru i željama.

Jedan pored drugoga, vertikalno ili horizontalno… Fleksibilnost regala Liberta veliki je benefit jer se elementi mogu postaviti na različite načine što će doprinijeti jedinstvenom izgledu vaše dnevne sobe.

 

Fleksibilnost Priminog regala Liberta veliki je benefit

Foto: Prima

 

11. TOMAS modularna garnitura, uštedite 38%

 

Osim svakodnevnog uživanja, kutna garnitura Tomas obogaćena je funkcijom razvlačenja s ugrađenim udobnim madracem idealnim za svakodnevno spavanje te prostorom za odlaganje. Ovisno o položaju dnevne sobe i vašem stilu, Tomas je dostupan u opciji s lijevim ili desnim kutom, a uživanje je zajamčeno i uz podesive leđne naslone.

 

Garnitura Tomas iz Prime kreirana je za svakodnevno uživanje

Foto: Prima

 

12. MILA stolica, uštedite 21%

 

Primina stolica Mila svojom jednostavnošću odgovara uobičajenim potrebama čovjeka, a svojim toplim karakterom uljepšat će vaš dom i učiniti ga ugodnijim mjestom. Izrađena je od čvrstog masiva bukve, a zbog tapeciranog sjedišta idealna je za duga druženja uz fine zalogaje.

 

13. UNA blok kuhinja, uštedite 51%

 

Iz palete pristupačnih i praktičnih Prima blok kuhinja u raznim stilovima, bojama i materijalima kuhinja Una zasigurno će biti po tvom ukusu jer je karakterizira jednostavan i klasičan dizajn koji ima svevremenski šarm, a sada stoji samo 239 €.

 

Blok kuhinja Una u Prima salonima i na webshopu sada stoji samo 239 €

Foto: Prima

 

14. VERMONT garnitura, uštedite 27%

 

Zbog klasičnog dizajna garnitura Vermont uklapa se u prostorije uređene u različitim stilovima, a osim udobnosti, njezina je posebnost funkcija razvlačenja te prostor za odlaganje koji doprinose njezinoj multifunkcionalnosti.

 

15. OTON box spring krevet, uštedite 35%

 

Udoban i kvalitetan box spring krevet Oton ima upečatljivo tapecirano uzglavlje, a možete odabrati boju tkanine i vrstu nogica. Ovaj krevet je kreiran samo za najljepše snove i poseban je zbog prostora za odlaganje.

 

Krevet Oton iz Prime kreiran je samo za najljepše snove

Foto: Prima

 

Uvjerite se u kvalitetu i estetiku Prima ponude! Uz super popuste kupujte online ili posjetite najbliži salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook,  InstagramTikTok i Pinterest profilu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta