Ugrabite najmekše tepihe po 70% nižim cijenama na velikoj COCO maison rasprodaji

Možete li zamisliti dječju sobu bez mekog tepiha neodoljivog dizajna, kupaonicu bez tepiha koji će vam pružiti nježnost pod stopalima dok se njegujete ili dnevnu sobu bez tepiha koji će postaje prostor za sjedenje kada na garnituri ponestane mjesta?

 

COCO maison tepisi sniženi su do 70% u Prima salonima

Foto: Prima

 

Tepisi su tajni sastojak koji unosi čaroliju u vaše domove. Prisjetite se samo onog osjećaja mekog tepiha pod vašim nogama dok se opuštate uz omiljenu knjigu ili razgovarate s prijateljima u dnevnoj sobi. Oni ujedno definiraju prostor za sjedenje, stvarajući ugodnu atmosferu za opuštanje i druženje.

 

U spavaćoj sobi, pak, tepisi nježnih tekstura i boja pružit će vam luksuz pod stopalima, posebice ako su izrađeni od prirodnih materijala poput vune ili organskog pamuka.

 

Spavaću sobu teško je zamisliti bez mekog tepiha i udobnog kreveta kao što je naš Leto

Foto: Prima

 

Ne postoji prostorija koju dobro odabrani tepih neće oživjeti, unijeti u nju dašak topline i sofisticiranosti, te stilski zaokružiti dizajn interijera.

 

Djeca puno vremena provode u igri na podu, zato birajte najbolje tepihe

Foto: Prima

 

Primjerice, u dječjim sobama, veseli tepisi s živopisnim uzorcima potaknut će maštu vaših mališana i potaknuti ih na igru i druženje. Tepisi će preobraziti hodnike i predsoblja, prostorije s najvećim prometom u domu pomažući u zaštiti podova od ogrebotina i habanja, a poželjni su i u blagovaonicama gdje će definirati prostor za sjedenje.

 

Velika rasprodaja COCO maison tepiha

Za mekše i udobnije koračanje kroz život, oplemenite svoj dom modernim tepisima nizozemskog brenda COCO maison ekskluzivno dostupnog u Prima salonima koji su sada sniženi do 70%.

 

Ova rasprodaja vrijedi do isteka zaliha u Prima salonima.

 

Tepisi su tajni sastojak koji unosi čaroliju u vaše domove

Foto: Prima

 

COCO maison tepisi dolaze u različitim bojama, oblicima i veličinama. Osim jednobojnih, pronaći ćete tepihe s modernim, često prirodom inspiriranim motivima, u niskom i visokom tkanju koji će vam pružiti različite osjetilne senzacije.

 

Moderni tepisi nizozemskog brenda COCO maison ekskluzivno su dostupni u Prima salonima

Foto: Prima

 

Zašto trebamo tepihe u domu?

Ako se još uvijek pitate zašto su tepisi važni za interijere i koje benefite vam pružaju, naši stručni prodajni savjetnici, koji su vam u svih 56 salona diljem Hrvatske uvijek na raspolaganju za dodatan savjet i pomoć pri odabiru i kupovini, otkrili su nam odgovore i na ove nedoumice.

 

1. UDOBNOST I TOPLINA

Tepisi pružaju mekanu i udobnu površinu za hodanje, sjedenje ili ležanje. Posebno su korisni u prostorima s tvrdom podlogom poput drva, pločica ili betona jer pružaju dodatnu toplinu i udobnost. Toplina tepiha također može biti posebno ugodna u hladnijim klimatskim uvjetima.

 

Meki tepisi ključni su za stvaranje udobne atmosfere u domu

Foto: Prima

 

2. ZVUČNA IZOLACIJA

U prostoru će tepisi smanjiti odjek i buku apsorbirajući zvukove. Ovo je posebno važno u prostorijama s visokim stropovima ili tvrdim površinama koje mogu povećati odjek zvuka.

 

3. SIGURNOST

U usporedbi s glatkim podovima, tepisi pružaju bolje prianjanje pri hodanju, smanjujući rizik od klizanja i pada. To je posebno važno za djecu, starije osobe ili ljude s ograničenom pokretljivošću.

 

Ne propustite priliku za super ulov i uštedite do 70% na tepisima

Foto: Prima

 

4. ESTETIKA

Tepisi su važan dizajnerski element koji u prostor unosi boju, teksturu i uzorke. Oni mogu biti ključni u stvaranju ugodne i tople atmosfere, a njime ćete unijeti osobnost i svoj stil. Svaki tepih zapravo je malo remek-djelo.

 

5. PODJELA PROSTORA

Posebno pogodan benefit za prostore otvorenog tlocrta je što tepisi pomažu u definiranju različitih područja ili zona. Primjerice, tepihom možete jasno označiti prostor za sjedenje ili blagovaonicu u velikoj prostoriji s otvorenim planom.

 

Oplemenite svoj dom najboljim tepisima iz COCO maison ponude

Foto: Prima

 

Posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru tepiha, namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći na Prima webu, u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

 

*Popusti se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na blagajni na redovne MPC.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta