Svratite do nas, otvorili smo novi (i još ljepši) salon u Makarskoj!

Na prvi pogled, bio je to samo još jedan lijepi, topli i sunčani dan u Makarskoj, dalmatinskom gradu u kojem je ovih dana turistička sezona na vrhuncu. No, ovaj četvrtak itekako je bio poseban, pun iznenađenja.

 

Ako ne vjerujete nama, upitajte Makarane koji ovih dana razmišljaju i planiraju što će sve promijeniti u svojim domovima, apartmanima i kućama za odmor kad završi sezona. Puni su inspiracije i ideja za uređenje interijera, traže svoj stil i s metrom mjere po prostorijama svog doma. Odjednom, njihov trosjed, koji već godinama stoji u dnevnoj sobi, više nije toliko udoban. A i krevet bi mogao biti udobniji, ali i moderniji. A tek kuhinja…

 

 

 

Odakle promjena? Ovog četvrtka otvorila se nova Prima!

 

Istina je - svatko treba promjenu. Trebao ju je i stari Prima salon na Vrgorskom putu u kojem su Makarani i njihovi gosti punih 14 godina pronalazili namještaj najbolje kvalitete i hrvatske proizvodnje.

 

Slavlje na otvorenju

 

Svi ljubitelji interijera, kojih u Makarskoj ne nedostaje, ovog četvrtka pridružili su nam se na velikom otvorenju novog Prima salona Makarska na adresi Veliko Brdo 1a.

 

Uživali su u ukusnim slanim i slatkim zalogajima, slasnim kokicama, a naše prve kupce na novoj adresi posebno su razveselili pokloni iznenađenja. Klince su oduševili šareni Prima baloni koji su uz pregršt cvijeća doprinijeli svečanoj atmosferi na otvorenju.

 

 

Kupci s kojima smo razgovarali na otvorenju istaknuli su kako je naš novi salon upečatljiv već i izvana. Veliki portal s Prima logom u prepoznatljivim bojama i dizajnu izgleda dojmljivo kao i moćna planina Biokovo koja je u njegovoj pozadini. Posebno je efektan dojam u predvečerje, kada se smrači, a nježne Prima boje zablistaju na osvijetljenom portalu.

 

 

No, prava čarolija očekuje vas zapravo tek unutar salona.

 

Novi Prima salon još je ljepši, veći, moderniji i inspirativniji. Prostire se čak na 1980 kvadrata koje su opremljeni u inovativnom konceptu uređenja i iskustva kupovine. Strateškim tlocrtom, pregradnim zidovima te promišljenim korištenjem zavjesa u salonu je stvoren niz manjih, zasebnih interijera koji dočaravaju sve mogućnosti Prima namještaja. Atraktivno dizajnirani i dekorirani interijeri poput niza dnevnih soba ili kuhinja povezanih s blagovaonicama omogućuju vam da doživite toplinu doma te da lakše vizualizirate naš namještaj u vlastitim interijerima. U novom Prima salonu možete pronaći namještaj i dekoracije za baš svaku prostoriju svog doma – predsoblje, spavaću i dnevnu sobu, kuhinju, blagovaonicu, dječju sobu, ured, kupaonicu i vanjsku terasu.

 

 

 

 

Makarska časti cijelu Hrvatsku!

 

Proslavite i vi s nama otvorenje novog salona jer do 31. srpnja Makarska časti cijelu Hrvatsku velikim uštedama. U svom najbližem Prima salonu i na webshopu uhvatite:

 

 

 

Šoping u kojem ćete uživati

 

Zasigurno će vas raznježiti Prima soba za bebe Oblak koja je u salonu uređena u nježnoj bijeloj boji poput oblaka koji se spuštaju sa stropa. Toplinu u ovu slatku sobu unose detalji u prirodnoj boji drva te dekoracije napravljene od prirodnih materijala, poput zidnih polica od pletenog pruća u obliku zečića.

 

 

U ostakljenom Studiju za dizajn naši vješti dizajneri interijera moći će vam se u potpunosti posvetiti kako bi vam pomogli da ostvarite 100% svoje zamisli u interijeru kreirajući cjelovita rješenja za opremanje vaših prostora.

 

 

Svi uzorci materijala, dekora, tkanina i detalja poput ručkica ili nogica namještaja smješteni su u prostor za 3D planiranje koji je izolirani prostor za sastanak kupaca s našim stručnim prodajnim savjetnicima. Ako, primjerice, trebate novu kuhinju, nakon inspiracije i proučavanja izloženih kuhinja u salonu, u prostoru za 3D planiranje naši stručni prodajni savjetnici pretočit će vaše želje u 3D vizualizaciju po mjeri vašeg prostora. Svaki odabir materijala, boja i detalja bit će lakši jer će pred vama biti pregršt uzoraka koje možete bolje doživjeti, ali i dodirnuti.

 

 

Posjetite naš novi salon u Makarskoj

 

U izdvojenim dijelovima salona pronaći ćete razne dekoracije za dom nizozemskog brenda COCO maison te francuskog brenda Atmosphera, a kako biste uvijek bili u korak s najnižim cijenama, najvećim uštedama i novitetima u ponudi Prima reklame možete uhvatiti na atraktivnim digitalnim ekranima raspoređenim po cijelom salonu.

 

 

Zasigurno ćete zamijetiti i Prima café koji priziva atmosferu šarmantnih kafića na rivi. Sjednite, predahnite od kupovine i popijte šalicu kave! Prima café zamišljen je kao mjesto za kratka i slatka druženja te za donošenje odluka o kupovini.

 

 

Nema sumnje da je od sada šoping u Prima salonu Makarska još veći užitak. Posjetite nas i vi na adresi Veliko Brdo 1a!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta