Otkrijte zašto vaš vrt zaslužuje Prima namještaj!

Uživanje u svježem zraku, sunčanom vremenu i spokojnoj idili ne mora biti rezervirano samo za boravak u nekom parku prirode, prostranoj livadi, šumi… Vaše dvorište, terasa ili balkon se uz malo truda i kreativnosti te uz nekoliko ključnih elemenata može pretvoriti u oazu opuštanja i udobnosti.

Zato vam donosimo sve ključne informacije kako biste bili spremni za sve toplije dane pred nama. Uredite svoj prostor na otvorenom kako biste mogli izići na sunce, zaprljati prste zemljom presađujući biljke i sadnice, organizirati večere za bližnje pod nizom lampica uz fine mirise i pucketanje žara iz roštilja te kako biste mogli bezbrižno uživati u izležavanju na otvorenom uz osvježavajući koktel ili slasni sladoled.

 

Foto: Dražen Banković /dblog.hr

 

Prvo vam treba moderan i udoban namještaj, zatim zeleno i mirisno bilje te nekoliko detalja poput suncobrana kako biste stvorili savršen kutak za druženja ili samo za opuštanje nakon napornog radnog dana.

Vrtni stol i stolci su neizostavni dio uređenja svake terase ili balkona stoga njih svakako prve odaberite. Vanjski namještaj treba biti moderan, funkcionalan, ali i udoban te jednostavan za održavanje. Odaberite kvalitetni vrtni namještaj od materijala poput metala, plastike ili drveta koji je otporan na vremenske uvjete i koji je temelj uređenja vašeg raja na otvorenom.

 

Prima vrtni namještaj za udobnost i eleganciju na otvorenom

 

Upravo takav, konkretan i elegantan namještaj možete pronaći u 56 Prima salona diljem Hrvatske te na Prima webshopu. Otkrijte naša dva programa vrtnog namještaja - Kono i Nevo, koji se mogu kombinirati po željama kako bi vam pružili vrhunsku udobnost.

Kod vanjskih stolica posebno je praktično kada se mogu slagati jedna u drugu jer tako štedite prostor. Upravo to opisuje naše stolice Nevo, izrađene od plastificiranog metala i dostupne u više boja (siva, bijela, crna, crvena, krem, žuta) te u opcijama s ili bez rukonaslona. Pripadajući stol sastoji se od čvrste HPL kompakt ploče četvrtastog oblika u bijeloj, krem ili sivoj boji te od pouzdanog postolja u sivoj, bijeloj, crnoj, crvenoj, krem i žutoj boji. Budući da su dostupni u više boja, ova dva elementa stola mogu se kombinirati po želji kako biste postigli idealnu kombinaciju u odnosu na boju stolica.

 

 

Sjedište i naslon isprepleteni konopom u prirodnoj nijansi elegantan su dizajnerski element stolice Kono koju ćete pronaći u ponudi žs ili bez rukonaslona. Konop je izrazito otporan na UV zračenje i sve vremenske uvjete, a konstrukcija je izrađena od plastificiranog metala u sivoj, bijeloj, crnoj, crvenoj, krem i žutoj boji. Istoimeni okrugli stol sa zanimljivim postoljem u sivoj, bijeloj, crnoj, crvenoj, krem i žutoj boji ističe se kvalitetnom i atraktivnom površinom koju čini HPL kompakt ploča bijele, krem ili sive boje te izuzetnom izdržljivosti i trajnosti. Ova kombinacija, idealna za eksterijere, ali zanimljiva i u interijerima, otporna je na sve vremenske uvjete, dostupna u više boja i laka za održavanje.

 

 

 

 

 

Osim što se boje stolica i stola mogu skladno kombinirati unutar pojedinog programa, zbog jednostavnog, a opet upečatljivog dizajna vrtnog namještaja Kono i Nevo, stolice i stolovi se mogu i međusobno uspješno kombinirati.

 

Vaš vrt zaslužuje Prima namještaj

 

Nakon što ste odabrali najbolji namještaj za svoj vrt, vrijeme je za dodavanje zelenila koje će unijeti prirodan ugođaja i živosti u vaš vrt. Odaberite zelene i mirisne biljke poput ružmarina, lavande, bosiljka ili metvice kako bi osvježile zrak svojim mirisom. Uz to, biljke će vam pružiti prirodan hlad i zaštititi vas od jakog sunca.

 

Foto: Dražen Banković /dblog.hr

 

Kada je u pitanju uređenje terase ili balkona, suncobran je također neizostavan dodatak. Odaberite suncobran koji će se bojom i dizajnom uklopiti u stil uređenja vaše terase te vam pružiti potrebnu zaštitu od sunca. Također, možete dodati nekoliko jastuka za sjedenje i laganih deka koje će stvoriti cozy atmosferu i osigurati da se gosti osjećaju ugodno.

Foto: Dražen Banković /dblog.hr

 

Konačno, detaljima poput vaza za cvijeće, svjetiljki, svijećnjaka ili drugih dekorativnih predmeta dajte osobni pečat u vašem vrt. Odaberite predmete koji odražavaju vaš stil i osobnost pa ih strateški rasporedite po prostoru kako biste postigli maksimalni učinak.

Udobna vrtna terasa ne bi bila potpuna za ljetno uživanje bez odgovarajuće rasvjete. Zato ugradite suptilno osvjetljenje koje će stvoriti ugodnu i toplu atmosferu koja će vam omogućiti da u svakom kutku svoje terase uživate i nakon sumraka.

 

Stvorite savršen ambijent na otvorenom s Prima namještajem

 

Pogledajte cijelu ponudu vrtnog namještaja u najbližem Prima salonu ili na webshopu, a stručne savjete naše arhitektice o uređenju eksterijera pročitajte i u raskošnom izdanju našeg godišnjeg kataloga Prima interijeri 2023. Ako još nemate svoj primjerak kataloga, zatražite ga na vrijeme na našem webshopu kako biste mogli uživati ispod suncobrana u vrtu ispijajući ledenu kavu i opuštajući se uz moderno uređene interijere.

 

Foto: Dražen Banković /dblog.hr

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta