Sigurna i praktična dostava do vašeg doma, bilo gdje u Hrvatskoj!

Tražite savršeni namještaj za svoj dom, ali ne želite se brinuti o organiziranju prijevoza? Pronalazak dovoljno velikog vozila za prijevoz većih komada namještaja poput kreveta, blagovaonskih stolova, ormara ili garnitura, posebno ako se radi o udaljenim adresama, zna biti veliki izazov, a ponekad i nemoguća misija. Primjerice, što ako ste vi u Varaždinu i kupujete namještaj koji vam treba u Zadru?

Upravo u ovakvim situacijama u fokus dolazi naša usluga isporuke namještaja u druge gradove. S Prima dostavom namještaja, udobnost i praktičnost stiže direktno do vašeg kućnog praga – gdje god on bio.

 

Vaša adresa je naša destinacija

Jednostavnost je ključna riječ. Više ne morate brinuti o logistici ili pronalasku prijevoza za svoj novi namještaj. Naša profesionalna isporuka preuzima taj teret s vaših ramena. Sve što trebate učiniti je odabrati namještaj koji vam se sviđa, a mi ćemo ga isporučiti na adresu vašeg doma, vikendice ili poslovnog prostora u istom ili čak drugom gradu.

Osim što štedi vrijeme, Prima usluga dostave vas također oslobađa dodatnog posla i kreira vam slobodno vrijeme za uživanje u svakodnevici. Radije pogledajte film s obitelji ili se zabavite na ručku s prijateljima, umjesto da gubite dragocjeno vrijeme u organiziranju prijevoza ili angažiranju dodatne pomoći. Naši stručni timovi brinu se o sigurnom rukovanju i transportu namještaja. Vaši komadi namještaja bit će pažljivo upakirani i isporučeni do vašeg doma, a naši stručni i iskusni dostavljači opreznim manevriranjem čuvat će ih od oštećenja tijekom utovara, prijevoza i istovara.

 

Namještaj dolazi k vama - bilo gdje u Hrvatskoj

Jedan od ključnih benefita isporuke namještaja u druge gradove je veća dostupnost. Naime, bez obzira na to gdje se nalazite, zahvaljujući Prima usluzi dostave omogućen vam je pristup širokom spektru namještaja. Bez ograničenja lokalne ponude, možete istražiti različite stilove te odabrati namještaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama.

Uz Prima uslugu dostave diljem Hrvatske možete računati na sigurnost i pouzdanost. Naša tvrtka trudi se u svakom segmentu poslovanja svakom kupcu pružiti vrhunsku uslugu, stoga možete imati povjerenja da će se s vašim namještajem pažljivo rukovati te da će vam biti isporučen u najkraćem mogućem roku. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, a profesionalna dostava namještaja samo je jedan od načina na koji dokazujemo našu predanost kvaliteti.

 

Opremite dom bez brige i stresa

Na kraju, jedan od najvećih benefita naše usluge dostave je smanjenje brige i stresa. Umjesto da se suočavate s logističkim izazovima i organizacijom prijevoza, možete se opustiti i uživati u procesu stvaranja svog idealnog doma. Prima dostava olakšava vam put do novog namještaja, čime vam omogućuje da se usredotočite na dizajniranje prostora u kojem ćete se osjećati udobno i sretno.

Prepustite se u ruke Prima stručnjaka jer mi brinemo o svakom koraku putovanja vašeg namještaja.

Dostava namještaja u drugi grad također ima dodatnu prednost - širi izbor i mogućnost pronalaska unikatnih komada namještaja. Naša bogata ponuda vam omogućuje da istražite različite stilove, materijale i dizajn. Bez obzira na to jeste li stotina kilometara udaljeni od najbližeg Prima salona ili ste u metropoli, naša usluga dostave osigurava vam pristup najnovijim trendovima i kvalitetnim proizvodima. Primjerice, živite na udaljenom otoku i preko našeg webshopa ste naručili garnituru o kojoj dugo sanjate ili ste se možda, kada ste bili u posjeti rodbini u Zagrebu, odlučili svratiti u neki od Prima salona na zagrebačkom području i isprobati ju. Bilo da ste je kupili u Zagrebu ili preko webshopa, uz našu mogućnost dostave u drugi grad bez problema stići na vašu adresu u otočnoj idili.

 

 

Dostavljamo namještaj gdje god želite

Namještaj dolazi k vama - bilo gdje u Hrvatskoj. Kada odaberete Prima uslugu dostave, možete biti sigurni da ćemo se posvetiti vašem zadovoljstvu. Naš cilj je kreirati iskustvo koje će nadmašiti vaša očekivanja, pružajući vam udobnost i sigurnost tijekom cijelog procesa.

Stoga, zašto se opterećivati prijevozom namještaja kada možete jednostavno koristiti našu uslugu dostave? Pružamo vam praktičnost, sigurnost, veći izbor i bezbrižnost. Prima usluga dostave u drugi grad vam omogućuje da se fokusirate na ono što je stvarno važno - stvaranje doma koji odražava vaš stil i udovoljava vašim potrebama.

Dozvolite nam da se pobrinemo za transport, dok vi se opuštate i uživate. Vaša udobnost je naš prioritet, a s Prima uslugom dostave, možete biti sigurni da je vaš namještaj u sigurnim rukama.

Već danas se inspirirajte Prima dizajnom! Prelistajte online naš aktualni letak i novi godišnji katalog Prima interijeri 2023., a možete zatražiti i svoj besplatni primjerak kataloga koji ćemo vam rado poslati na adresu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta