Stigao je val velikih ljetnih popusta

Na godišnjem odmoru, posebno negdje uz obalu, vrijeme sporo teče, nema mjesta stresu, a život je fantazija toplog i intimnog postojanja. No, čak i ako ste kilometrima udaljeni od plaže, kvalitetnim Prima namještajem ovu mediteransku filozofiju možete prenijeti u svoj dom, vikendicu ili apartman.

 

Prima namještaj inspiriran je prirodom i proizveden u Hrvatskoj, a ponajviše se ističe kvalitetom i modernim dizajnom te izborom najbolje domaće sirovine.

 

Zato, ako već niste „osvježili“ svoje interijere vrućim ljetnim trendovima, sada je pravo vrijeme za preobrazbu prostora jer ljetno sunce već žari, a vrućina nas sve mami da predahnemo, da se opustimo i uživamo u udobnosti.

 

Potaknite i vi dizajnom interijera bezbrižno ljetno stanje uma o kojem sanjamo cijele godine.

 

Ne morate tražiti dalje - Prima ima namještaj po vašem guštu.

 

Požurite i vi poput poznate voditeljice Jelene Glišić u Prima salone po najbolji ljetni ulov.

 

 

Ne sumnjamo da će naša moderna kutna garnitura Denver, novitet u ponudi, biti prvi odabir svih onih koji prate trendove u uređenju interijera. Ova garnitura već je prvog dana skočila visoko na ljestvici popularnosti u očima naših kupaca zbog naglašene geometrije i jasnih ravnih linija dizajna uz atraktivnu rebrastu tkaninu u neutralnoj paleti boja. Sada je još primamljivija jer je možete pronaći po sjajnoj cijeni.

 

Kutna garnitura Denver

Foto: Prima

 

U sve Prima salone diljem Hrvatske te na naš webshop stigao je val velikih ljetnih popusta!

 

Zato od 6. srpnja do 9. kolovoza svakako svratite u svoj najbliži Prima salon jer osim što ćete se ohladiti pod klimom isprobavajući udoban namještaj, možete uhvatiti najbolji namještaj i dekoracije za uređenje svih prostorija doma po najnižim cijenama te uštediti čak do 70%.

 

Prelistajte naš novi letak i otkrijte što vas sve očekuje po najnižim ljetnim cijenama:

 

 

Što je ovog ljeta u trendu?

Cvijeće je za proljeće, a plavo-bijele mornarske prugice i mediteranski stil za ljeto. Ovo pravilo postoji, čini se, već stoljećima, sve otkad je dizajna interijera. Iako je sveprisutno i nepogrešivo, mnogi ne žele „igrati na sigurno“. Ako ste i vi među tim entuzijastima dizajna interijera koji se ne boje otkriti nove trendove, svakako čitajte dalje jer ćemo vam otkriti što kažu naši dizajneri, koje će boje i dekori ovog ljeta biti hit.

 

1. Sve nijanse zelene

Bilo da se radi o dubokim smaragdnim nijansama, o zemljanoj nijansi maslinasto zelene ili o nježnoj boji kadulje, zelena će unijeti živost i novu energiju u prostor povezujući interijeri i eksterijer. Uz uštedu od 27% otkrijte našu garnituru Milano u kombinaciji tkanine i eko kože u zelenim nijansama te modernu zelenu garnituru Odesa.

 

Velika kutna garnitura Milano

Foto: Prima

 

Zelena kutna garnitura Odesa

Foto: Prima

 

2. Topla žuta

Boja ljetnog sunca i suncokreta, topla žuta nijansa u interijere će unijeti radost i pozitivu. S njom ne valja pretjerivati, ali odlična je kao boja koja će kreirati fokus određene prostorije. Njome valja naglasiti krevet u spavaćoj sobi ili garnituru u dnevnoj sobi, zato kod nas pronađite garnituru Lima uz uštedu od 29% te box spring krevet Rose uz koji štedite 26%. Budući da potiče optimizam te u nama budi osjećaj ugode i dobrodošlice, pametno ju je integrirati i u predsoblja.

 

Žuta kutna garnitura Lima

Foto: Prima

 

Žuti box spring krevet Rose

Foto: Prima

 

3. Prirodno drvo

Bilo da se radi o dekoru drva s istaknutim linijama i godovima ili o masivu bukve i hrasta, ovakvi, posebno birani i najkvalitetniji materijali u fokus stavljaju majstorsku izradu Prima namještaja, kao i prirodnu sirovinu domaćeg porijekla. Osim što se drvom unosi toplina u interijer, povezat ćete se s prirodom i unijeti prirodu u svoj interijer. Provjerite klub stolić Bura od masivnog drva koji je snižen 54%, klub stolić P-1000 snižen čak 77% ili krevet Karla u dekoru brijesta uz uštedu od 29%.

 

Drveni krevet Karla u dekoru drva

Foto: Prima

 

4. Nježno roza

Roza nijanse sladoleda od jagode i šećerne vune suptilno prizivaju ljeto, ujedno besprijekorno funkcioniraju u bilo kojoj estetici i nadopunjuju razne trendove poput fotelje i taburea Viktor koje možete pronaći uz uštedu od 30%, dok je COCO masion torba Nadia, koja je sada snižena 29%, odličan modni dodatak za plažu ili šoping.

 

Roza fotelja Viktor

Foto: Prima

 

5. Hladni metal

Najbolji kontrast vrućem ljetu je hladan metal, ali samo u malim dozama, kao detalj ili dekor u prostoru, na stolu i stolicama u blagovaonici. Provjerite naš moderan Dublin stol snižen 40% te stolice Rea s dizajnerski atraktivnim postoljem koja je snižena 30%.

 

Stol Dublin i stolice Rea s metalnim detaljima

Foto: Prima

 

Neka vaš interijer ovog ljeta zablista uz moderan namještaj u trendi bojama!

Uvjerite se u Prima kvalitetu, udobnost i estetiku te posjetite naš najbliži salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta