Proslavite s nama otvorenje novog salona uz velike uštede jer Makarska časti!

Uzbudljive vijesti stižu iz južne Dalmacije!

 

Preuredili smo i preselili Prima salon Makarska na novu adresu – Veliko Brdo 1a.

 

No, ne slave samo Makarani i zaljubljenici u interijere iz regije. Slavi cijela Hrvatska! Proslavite i vi s nama otvorenje novog salona jer Makarska časti cijelu Hrvatsku velikim uštedama.

 

 

U svom najbližem Prima salonu i na webshopu od 20. do 31. srpnja uhvatite:

 

 

Prima kuhinje po mjeri snižene su čak do 60% jer Makarska časti

Foto: Prima

 

 

Udobne Prima tapecirane garniture snižene su od 25% do 50%, a žuta garnitura Lima sa slike snižena je 25%

Foto: Prima

 

 

Razne dekoracije u modernim stilovima pronađite po čak 30% nižim cijenama

Foto: Prima

 

Osim slavljeničkog šopinga u svih 56 salona diljem Hrvatske uz super uštede pozivamo vas i da nam se na velikom otvorenju Prima salona Makarska 27. srpnja u 11 sati pridružite u slavlju.

 

Garantiramo vam da ćete se sjajno provesti otkrivajući još ljepši i moderniji Prima salon u Makarskoj jer za vas smo, uz nove komade namještaja, pripremili simpatičan foto kutak, ukusne slane i slatke zalogaje te atraktivne poklone za prvih 50 kupaca.

 

Povedite i klince jer zasigurno će ih razveseliti slasne kokice, Prima bomboni i šareni baloni u veselim Prima bojama.

 

Nakon što je punih 14 godina u tom gradu podno Biokova, Prima salon na Vrgorskom putu okupljao sve ljubitelje lijepih interijera, došlo je vrijeme za promjenu.

 

Ljepši, moderniji i veći salon

Naš novi salon na adresi Veliko Brdo 1a je mjesto gdje se ostvaruju snovi o predivnim interijerima. Još je ljepši, moderniji i veći. Prostire se čak na 1980 kvadrata, a zahvaljujući inovativnom konceptu uređenja i iskustva kupovine, šoping u Prima salonu Makarska sada je još veći užitak.

 

Udoban trosjed na razvlačenje Lokrum snižen je sada čak 50%

Foto: Prima

 

Uz nove komade namještaja koje ćete prepoznati po atraktivnom dizajnu poput moderne kutne garniture Denver te Perle i Linde, naših premium kuhinja po mjeri, u salonu u Makarskoj moći ćete pronaći i neke od naših najprodavanijih i najomiljenijih komada namještaja koje sada možete ugrabiti po daleko najpovoljnijim cijenama na tržištu. U salonu ćete ih prepoznati po oznaci „Najniža cijena“.

 

Od modernog minimalizma preko šarmantnog boho ili mediteranskog stila pa sve do profinjene klasike, naša ponuda namještaja u novom Prima salonu u Makarskoj potaknut će vas da i vi preuredite svoj dom, apartman ili kuću za odmor. Svaki komad namještaja dostupan u salonu pažljivo je odabran kako bi oživio vaš prostor elegancijom i udobnošću, ali i kako bismo vam pokazali kvalitetu i udobnost hrvatskog dizajna i proizvodnje po kojima se Prima već gotovo tri desetljeća ističe na tržištu.

 

Garnituru na razvlačenje od prave kože Pike sada možete pronaći po 40% nižoj cijeni

Foto: Prima

 

Ali Prima nije samo sinonim za vrhunski namještaj. Posebna vrijednost svakog od naših 56 salona diljem Hrvatske je tim stručnjaka koji vam je i u novom salonu u Makarskoj dostupan kako bi vam pružio podršku i stručne savjete.

 

Uvjerite se u kvalitetu i udobnost Prima namještaja

 

Pozivamo vas da legnete na Prima krevete i otkrijete njihovu udobnost, da se opustite na garniturama te da sjednete na svaku stolicu dok ne pronađete onu koja vam pruža najbolju podršku i koja će fenomenalno izgledati u vašem domu. Isprobajte Prima namještaj u salonu i upitajte naš tim stručnjaka za dodatan savjet i pomoć pri odabiru i kupovini namještaja.

 

U novom Prima salonu u Makarskoj svim kupcima na raspolaganju je tim stručnjaka

Foto: Prima

 

Naše stručne prodajne savjetnike i dizajnere pronaći ćete u prostoru za 3D planiranje interijera te u modernom Studiju za dizajn u sklopu novootvorenog salona. Vaše želje i potrebe su naš prioritet. Želimo biti vaši saveznici u stvaranju interijera koji je samo vaš.

 

Zato osim kvalitetnog i udobnog hrvatskog namještaja za opremanje svake prostorije vašeg doma u Prima salonu u Makarskoj, na adresi Veliko Brdo 1a, možete pronaći mnoštvo modernih dekoracija za dom te novitet u našoj ponudi – zavjese elegantnog dizajna. Istaknite ljepotu svog interijera, neka i zavjese odišu vašim stilom.

 

Nova kolekcija francuskih dekoracija dostupna je u novom Prima salonu u Makarskoj

Foto: Prima

 

Ukrasni jastučići, svjetiljke, satovi, svijećnjaci, vaze, posude, ogledala, košare, ukrasno bilje… U Prima salonu u Makarskoj možete pronaći sve. Birajte između dekoracija nizozemskog brenda COCO maison te francuskog brenda Atmosphera. Ove dekoracije pomoći će vam da u interijerima izrazite svoj ukus i svoju osobnost.

 

Budite i vi dio novog Prima poglavlja. Pridružite nam se u slavljeničkom šopingu u salonima diljem Hrvatske i zabavite se s nama na velikom otvorenju Prima salona u Makarskoj, 27. srpnja u 11 sati, na adresi Veliko Brdo 1a.

 

Vidimo se!

 

*Ušteda vrijedi od 20.7. do 31.7. u Prima salonima i na webshopu. Ušteda za tapecirane garniture i dekoracije vrijedi za iznos kupnje veći od 20,00 € / 150,69 kn. Ušteda za kuhinje po mjeri odnosi se na izradu kuhinje po željama kupca. Akcije se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta