Prirodni materijali za kvalitetan odmor

Utjecaj kvalitetnog sna na cjelokupno psihičko i fizičko zdravlje, nemjerljiv je. Njegova ključna uloga u svim aspektima života dokazana je brojnim istraživanjima koja su pokazala da zbog lošeg i nepravilnog sna pati tijelo, ali i duh. No, nije važno samo spavati dovoljno dugo. Važno je spavati kvalitetno.

Odabir odgovarajućeg madraca je izuzetno važan za kvalitetan san koji utječe na zdravlje svake osobe. Promišljene kombinacije jezgre i navlake osmislio je PRIMA dizajn tim kako bi se pobrinuo da u bogatoj ponudi svatko može pronaći idealan madrac koji mu u potpunosti odgovara.

U našem proizvodnom pogonu PRIMA Mobilis, u Garešničkom Brestovcu, proizvodimo madrace i nadmadrace u koje su ugrađene kombinacije vrhunskih sirovina – više vrsta posebno kvalitetnih pjena i opruga. Žičane opružne jezgre odabrane su kako bi odgovarale madracima različitih tvrdoća, a pružaju sve uvjete za savršen odmor – izvrsno podupiru tijelo u svim točkama.

Posebna pažnja posvećena je i odabiru prirodnih materijala za navlake kako bi se razvio širok izbor madraca koji mogu odgovoriti na sve potrebe kupaca. Kašmir, pamuk, viskoza i različita obogaćena pletiva – sve je podređeno vrhunskoj ugodi spavanja.

Pročitajte više o prirodnim materijalima koje koristimo te kako utječu na kvalitetu vašeg odmora:

Sve o tome kako donijeti ispravnu odluku za zdrav san provjerite u našem novom katalogu PRIMA spavanje. Zavirite u PRIMA svijet snova i pronađite rješenje za sebe - od cjelovitih spavaćih soba do zasebnih elemenata koji će vaš svaki dan na kraju pretvoriti u ugodan san.

Podijeli:

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK