17.-30.11. Black Friday donosi ti veliku uštedu do 50% na odabrane artikle iz ponude! | SAZNAJ VIŠE

Kuhinja - srce svakog doma!

PRIMA se svojim uslugama u potpunosti prilagodila nastajanju kuhinje po individualnim zahtjevima i željama.

Kuhinje koje možete naći u PRIMA salonima i webshopu ne ističu se samo dizajnom, već su bogate funkcionalnim rješenjima i odgovaraju na sve želje kupaca. Široka ponuda kuhinja proteže se od blok kuhinja, preko modularnih do kuhinja po mjeri, dostupnih u različitim stilovima - od modernih minimalističkih linija do retro stila, uvijek u skladu s trendovima na tržištu.

LIBERTA

Najvažnija odlika PRIMA kuhinja po mjeri je njihova prilagodba svakom prostoru. Kuhinja koja nastaje u našim salonima zaseban je projekt u potpunosti osmišljen baš za svakog kupca. Po nacrtu koji prodajni savjetnici izrade, proizvodi se kuhinja u našim tvornicama. Svaka je drugačija jer je rezultat prostora s kojim kupac raspolaže, njegovih želja i navika.

AMELIA

Proces započinje besplatnom izmjerom Vašeg prostora, a nastavlja se u salonu gdje, uz stručno savjetovanje prodajnih savjetnika, nastaje savršena kuhinja. Nakon proizvodnje kuhinje u PRIMA tvornicama te usluge dostave i montaže, nastaje mjesto okupljanja, stvaranja novih uspomena i isprobavanja novih okusa.

LIBERTA

Najkvalitetniji materijali osiguravaju vrhunsku kvalitetu i estetski atraktivnu kuhinju koja će činiti središte svakog doma. Uz više od 200 elemenata u ponudi, PRIMA kuhinje po mjeri će se pobrinuti da niti jedan centimetar ne ostane neiskorišten.

CVITA

U PRIMA salonima dostupna vam je izuzetno široka paleta boja i dekora za kuhinje po mjeri. Možete odabrati fronte u sjaj ili mat izvedbi i kombinirati ih s korpusima po željama, a posebnu pažnju su posvetili i izboru ručkica, kod kojih osim izgleda birate i završnu obradu. Detalji poput ručkica mogu znatno utjecati na cjelokupni izgled kuhinje, a za minimalistički izgled PRIMA nudi i tip-on mehanizam za lako otvaranje bez ručkica.

JULIJA

Osim što odražava osobni stil, kuhinja mora odgovarati estetici cijelog doma. Kuhinja je postala dio otvorenog prostora i stoga ju je važno stilom, bojama i materijalima povezati s blagovaonicom i dnevnom sobom.

NEA

Zavirite u novi PRIMA letak i ne propustite Mjesec kuhinja - uštedite 40% na kuhinje po mjeri te 35% na modularne kuhinje!

Neka kuhanje bude zabava u kojoj sudjeluje cijela obitelj, a kuhinja ponovno postane omiljeno mjesto okupljanja puno smijeha, ljubavi i novih okusa!

 

Podijeli:

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK