Okusi po mjeri u srcu svakog doma

Sve Prima kuhinje osmišljene su i proizvedene u Primi. Osnovna ideja iza dizajna Priminih kuhinja je da se postigne praktičnost i funkcionalnost tog prostora. Odabrali smo visokokvalitetne materijale i okove koje smo obogatili funkcionalnim i maštovitim dodatcima kako bismo zaista udovoljili svim zahtjevima.

Želimo omogućiti da se maksimalno iskoristi svaki centimetar prostora namijenjenog za kuhinju i osigurati uživanje u kuhinji koja u potpunosti odgovara svim željama.

Kuhinja, osim što odražava osobni stil, mora odgovarati estetici cijelog doma. Kuhinja je postala dio otvorenog prostora i stoga ju je važno stilom, bojama i materijalima povezati s blagovaonicom i dnevnom sobom.

U Primi smo razvili kuhinje koje odgovaraju različitim ukusima i trendovima. U ponudi tako imamo kuhinje u retro stilu s profiliranim frontama, medijapan fronte u sjajnoj ili mat izvedbi te moderne kuhinje jakih boja.

Širokim izborom omogućili smo da svatko može postati kreator svoje kuhinje te, uz pomoć naših stručnih prodajnih savjetnika, dobiju maksimum iz prostora kojim raspolažu. Također, odabirom našeg stola i stolica te namještaja iz programa dnevnih soba, možete na jednom mjestu opremiti svoj dom kvalitetnim i stilski usklađenim namještajem.

Kako nastaje Vaša kuhinja?

Prima se svojim uslugama u potpunosti prilagodila Vama. Cijeli proces započinje upravo u Vašem domu. Za besplatnu izmjeru u Vašem domu dovoljno je kontaktirati salon i dogovoriti termin koji Vam odgovara. Naši prodajni savjetnici dolaze u Vaš dom kako bi precizno izmjerili prostor namijenjen za kuhinju.

Po mjerama prostora naši stručni savjetnici pružaju uslugu 3D prostornog planiranja. Prema Vašim željama i potrebama oblikovat će Vašu idealnu kuhinju.  Svoje kupce pratimo svaki korak, a nakon proizvodnje, uslugama dostave i montaže završava Primino sudjelovanje, a Vama ostaje mjesto okupljanja, stvaranja novih uspomena i isprobavanja novih okusa!

 

 

 

 

 

 

 

 

Podijeli:

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK