Otkrijte čari (i popuste) Božićne akcije koja bi oduševila i Djeda Božićnjaka

Jeste li već okitili svjetlećim lampicama svoj balkon? Birate li ove godine prirodno ili umjetno božićno drvce? Je li spremna lista sastojaka za božićne kolače? A pismo Djedi Božićnjaku?

Ako vjerujete da samo mališani imaju pravo na gomile želja za Božić, vrijeme je da vas razuvjerimo. Što si vi želite ovog Božića? Što biste šapnuli Djedici na uho?

 

Nova garnitura, možda neka nova svjetiljka ili vaza… Novi jastučići i tople dekice? Kuhinja po mjeri koja će savršeno pristajati u prostor vašeg doma ili novi stol i stolice za blagovaonicu?

 

Po preporuci Djeda Božićnjaka, najpoželjniji namještaj i dekoracije u svim Prima salonima diljem Hrvatske i na webshopu sada možete pronaći po znatno nižim cijenama na Božićnoj akciji od 14. do 28. prosinca 2023. godine. Očekuju vas nevjerojatne uštede koje će obogatiti vaš dom i učiniti blagdane još posebnijima.

 

Dok se blagdanska atmosfera polako uvlači u naše domove, požurite u Primu i ostvarite svoje božićne želje. 

 

Neka kuhinja postane blagdansko srce doma

 

Sarma, francuska salata, pečenje, purica s mlincima, medenjaci, vanilin kiflice… Vaša kuhinja je srce doma, mjesto gdje se stvaraju posebni trenuci, posebice u ovom blagdanskom periodu. Sada je pravo vrijeme za osvježenje prostora jer Prima saloni nude velikih 50% popusta na kuhinje po mjeri. Stvorite prostor u kojem će kuhanje biti prava radost, okupljanje obitelji nezaboravan doživljaj, a svaki trenutak postat će uspomena koje ćete se i vi i vaši ukućani rado sjećati.

 

 

Dnevnu sobu rezervirajte za drvce i zajedničke trenutke uživanja

 

To je mjesto koje osvjetljava božićno drvce i gdje će mališani pohitati u božićno jutro, mjesto gdje se obitelj okuplja u zajedničkim trenucima opuštanja i uživanja. U dnevnoj sobi dijelimo smijeh, razgovore, igramo se s djecom i družimo s bližnjima.

 

 

Iskoristite priliku jer tapecirane garniture i klub stoliće sada možete uhvatiti s 25-50% popusta. Učinite svoj dom udobnim i elegantnim, stvarajući prostor u kojem će svi uživati.

Sigurni smo da će vas oduševiti luksuzne garniture talijanske kvalitete brenda Nicoletti Home koji je odnedavno dostupan u Primi. Garniture premium kvalitete kao što je Utah ili trosjed i dvosjed Seattle sada možete pronaći uz sjajne uštede.

 

 

 

Odabirući garnituru za svoj dom u Primi ćete teško pogriješiti jer su iznimno udobne, modernog dizajna i domaće proizvodnje kreirane za suvremene interijere i vaše trenutke uživanja.

 

 

 

 

 

Okupite obitelj i prijatelje uz stol pun ljubavi i delicija

 

Počevši od tradicionalno ribljeg ručka za Badnjak, preko prve kave s keksićima na božićno jutro, do bogate božićne gozbe, svi obroci u ovom blagdanskom periodu poseban su doživljaj. Pamtimo ih još godinama poslije… i to ne samo specijalitete u kojima smo uživali, već i kako smo se osjećali.

 

 

Bilo da je u posebnoj prostoriji ili dio prostora otvorenog prostora, blagovaonica s velikim stolom i udobnim setom stolica je mjesto gdje se dijele ukusni obroci i stvaraju najljepše uspomene. U Primi možete uštediti 20-40% prilikom opremanja blagovaonice. Stvorite prostor u kojem će svaki obrok okuplja obitelj i prijatelje uz stol pun ljubavi i, naravno, finih delicija.

 

 

Detalji za dojam blagdanske topline i radosti

 

Uz adventski vijenac sa svijećama, vijenac za vrata božićno drvce i poneki lanac svjetlećih lampica, božićna atmosfera u domu nije potpuna bez elegantnih dekoracija. Uz 30% popusta na sve dekoracije brendova COCO Maison i Atmosphera u Prima salonima i na webshopu sada možete urediti svoj dom kako bi izgledao jednako čarobno poput svih onih pažljivo uređenih domova iz vaših omiljenih božićnih fimova. Stvorite magičan ambijent u svom domu uz moderne dekoracije koje će biti završna nota za dojam blagdanske topline i radosti.

 

 

Vjerujemo da svaki dom zaslužuje ljubav i posebnu pažnju, ponajviše u blagdanskom periodu kada svi žudimo za toplinom, osjećajem mira i blagostanja. Za slučaj da Djed Božićnjak ima pune ruke posla, tu je Prima kako bi vam pomogla stvoriti prostor u kojem ćete se osjećati sretno i ispunjeno. Otkrijte čaroliju i sjajne uštede naše Božićne akcije od 14. do 28. prosinca 2023. godine i prepustite se radosti blagdana. Neka vaš dom zablista u punom sjaju, donoseći vam toplinu i radost koja će trajati kroz cijelu godinu.

 

Detalje Božićne akcije možete pronaći i u novoj Prima TV reklami:

 

 

Uvjerite se u kvalitetu i estetiku Prima ponude te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook,  InstagramTikTok i Pinterest profilu.

 

Unesite božićnu čaroliju u svoj dom i uživajte u nadolazećim blagdanima!

 

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta