Prepustite se jesenskom hedonizmu uz Prima garniture kreirane za vaš način uživanja

Druženje s najbližima, opuštanje uz film, zabave pune smijeha, odmor od svakodnevice – raspoloženje je stil života. Vaš stil života. Budite slobodni živjeti onako kako vam se sviđa.

 

Od 19. 10. do 15.11.2023. u svim Prima salonima i na webshopu otkrijte garnituru napravljenu samo za vas i vaš način uživanja u svakom trenutku – i to po najnižoj cijeni.

 

U svih 55 Prima salona diljem Hrvatske i na Prima webshopu u narednih mjesec dana ostvarite:

 

Više informacija o ponudi modernih garnitura i regala, rasprodaji tepiha i o novitetima u ponudi možete dobiti u vama najbližoj Prima namještaj poslovnici ili putem kontakt forme. Sve artikle, osim COCO maison tepiha, možete kupiti i direktno putem našeg webshopa.

 

Kvalitetu po najnižoj cijeni pronađite u Prima salonima

Foto: Prima

 

Sve detalje o aktualnim uštedama saznajte u našem novom letku:

 

KAKO UŠUŠKATI INTERIJER ZA JESEN?

U jesenskoj idili najbolje je uživati iz topline svog doma. No, kako bi vaš interijer postao pravo utočište topline i udobnosti ne samo za svakodnevni boravak, već i za druženja i uživanje u svim čarima ove predivne sezone, ponekad je potrebno napraviti par strateških preinaka u interijeru.

Potrebno je samo znati par dizajnerskih trikova kojima ćete "ušuškati" svoj interijer za jesen.

 

Modularnu garnituru Loret uskoro pronađite u Prima ponudi

Foto: Prima

 

1. Primamljive temeljne nijanse kao baza

Recimo, siva, bež, bijela, crna i dekor prirodnog drva dobre su temeljne nijanse za interijere i sjajan odabir za regale u dnevnim sobama. Zato svakako provjerite ponudu naših modularnih regala koje možete kombinirati i postavljati prema svojim željama i zahtjevima svog prostora. Modularni regal Davos s korpusom u dekoru Hrast Chalet s MDF frontama u svoj mat nijansi koji ima elemente sa staklenim policama i ugrađenom LED rasvjetom te moderne zaobljene metalne ručkice sada je snižen čak 40%, baš kao i modularni regal Liberta s korpusom u tamnom Hrast Cognac dekoru s crnim mat frontama koji se ističe jednostavnošću linija dizajna i otvaranjem elemenata tip-on mehanizmom.

 

Modularni regal Liberta osvaja jednostavnošću

Foto: Prima

 

Novost u prima ponudi je regal Riva, kreiran u modernom i minimalističkom stilu koji će vas osvojiti jednostavnim, a opet tako efektnim dizajnom bez ručkica. Viseće elemente regala možete upariti s Riva klub stolićem i nekom od udobnih Prima garnitura za zaokružen stilski izgled, a osim što je atraktivno, „podizanje“ elemenata na zid olakšava vam čišćenje.

 

Podizanje elemenata regala Riva na zid olakšava čišćenje

Foto: Prima

 

2. Garniture kreirane za spore jesenske dane

Interijer je u jesen poželjno „utopliti“ tonovima narančastih, bordo, zelenih, smeđih i zemljanih nijansi koje će transformirati vaš dom. Osim kroz dekorativne detalje poput jastučića, prekrivača i tepiha, tople nijanse je poželjno unijeti i kroz tapecirani namještaj koji zahvaljujući svojoj mekoći i raskošnoj teksturi unosi toplinu u svaku prostoriju doma, bilo da se radi o garnituri, fotelji, krevetu s velikim uzglavljem ili blagovaonskoj stolici.

 

Garnitura Barcelona savršena je za udobno gledanje filma dok vani lije kiša

Foto: Prima

 

Dok vani lije kiša, poseban je užitak sklupčati se na udobnoj garnituri uz dobar film, a za takve spore jesenske dane savršene su premium garniture hrvatskog dizajna i proizvodnje poput udobne modularne garniture Barcelona u atraktivnoj zelenoj nijansi s metalnim nogicama koja je snižena 35 posto te modularne garniture Tomas s podesivim leđnim naslonima snižene do čak 38 posto. Kutna garnituru Alegra s val oprugom i fleksibilnom poliuretanskom pjenom u sjedištu za posebnu udobnost sjedenja sada je snižena 35%, dok kutnu garnituru Tempo s funkcijom razvlačenja i prostorom za odlaganje možete pronaći po najnižoj cijeni uz uštedu od visokih 40%.

 

Kutna garnitura Alegra posebno je udobna, a sada je snižena 35%

Foto: Prima

 

Novitet u ponudi garnitura je Aspen, U oblika, koja će unijeti novu energiju u vaš dom. Dostupna je u bogatoj ponudi boja tkanina, a ima nogice od drva bukve koje suptilno povezuju vaš dom s prirodom.

 

Modularnu garnituru Loret, još jedan novitet u Prima ponudi, uskoro pronađite u Prima salonima i na webshopu. Zahvaljujući kvalitetnoj ispuni te pomičnim mehanizmima u naslonima Loret jamči nenadmašnu udobnost. Tapecirana je u tako meku tkaninu koju ćete odmah poželjeti dodirnuti, a dostupna je u raskošnoj paleti modernih nijansi.

 

3. Dašak luksuza koji želite u svom domu

Stvaranje kraljevstva u vlastitom domu bezvremenski luksuznim namještajem znak je dobrog ukusa, prestiža i promišljenog ulaganja u kvalitetu. Najpoželjniji izvor inspiracije u opremanju doma sada je glamurozan talijanski stil, a Prima iz svoje ponude posebno ističe premium kolekciju brenda Nicoletti Home.

 

Prima iz svoje ponude posebno ističe luksuznu kolekciju brenda Nicoletti Home

Foto: Prima

 

Ovaj jedinstveni namještaj proizvodi se prema najboljoj zanatskoj tradiciji na jugu Italije, u gradu Matera i simbol je vrhunske talijanske kvalitete. Svaki šav i svaka krivulja ručno su izrađeni sa strašću kako bi se stvorila savršena ravnoteža između dizajna i udobnosti.

 

U ovih mjesec dana sve garniture koje su dio luksuzne kolekcije talijanskog brenda Nicoletti Home dostupne u Prima salonima pronađite uz atraktivnu uštedu od 30%.

 

Modularna garnitura Tesla ima uglađenu i izrazito modernu siluetu s blago zakošenim rukonaslonima, koji se nadovezuju na atraktivno izdužene nogice, dok je glamurozna modularna garnitura Monnalisa pravo remek-djelo. Oplemenjena je mehanizmom koji naslon pomiče za 40 cm, produbljujući prostor za sjedenje.

 

Modularna garnitura Monnalisa simbol je talijanske kvalitete

Foto: Prima

 

Strogi standardi brenda Nicoletti Home zadovoljeni su odabirom pravog materijala te vještom majstorskom izradom. Tako je, primjerice, konstrukcija modularne garniture Downtown izrađena od masivnog drva bora, a sjedište je ispunjeno HR pjenom formiranom u strukturu saća i očvršćeno elastičnim trakama. Sve to doprinosi lakoći, prozračnosti i izvanrednoj udobnosti.

 

Pravi materijali i vješta majstorska izrada posebnost su garniture Downtown

Foto: Prima

 

Osim modernih garnitura, za uživanje u ljepoti malih slatkih rituala ugode skrojen je set za dnevnu sobu Phoenix koji čine trosjed, dvosjed i fotelja s relax funkcijom.

 

Osim ova četiri modela, u Primi će uskoro, već ove jeseni biti dostupan još bogatiji asortiman luksuznog brenda Nicolleti Home. Što vas sve očekuje saznajte u novom katalogu Renesansa luksuza:

 

 

4. Tepisi koji donose dodatan sloj topline

Osim što njihov nježan dodir čini svaki korak ugodnijim, tepisi ujedno dodatno čuvaju toplinu u prostoru. Tepisi su više od funkcionalnog elementa - oni su i ključan dekorativni detalj. Dostupni u različitim bojama, uzorcima i teksturama, tepisi mogu doprinijeti toplini i stilu vašeg jesenskog interijera. Zato sve COCO maison tepihe, neovisno o veličini i boji, u svim Prima salonima pronađite snižene čak 70%.

 

Osim što su ključan dekor u domu, tepisi su važni jer čuvaju toplinu

Foto: Prima

 

5. Spavaće sobe u kojima se spava bolje nego ikad

Budući da je dokazano kako se uz tzv. „bijeli“ zvuk padanja kapi kiše lakše usniva i bolje spava, jesenski dani su idealni za odmaranje i vraćanje izgubljene energije. No, teško ćete zaspati, ako se u svojoj spavaćoj sobi ne osjećate ugodno i spokojno. Zato smo kreirali dva nova seta za spavaću sobu s namještajem koji kreira ambijent za relaksaciju.

 

Spavaća soba Alpha uključuje krevet Kira, noćni ormarić Oskar lux i ormar Roko

Foto: Prima

 

U Prima ponudi potražite spavaću sobu Alpha koja uključuje tapecirani krevet Kira s pripadajućom podnicom, noćni ormarić Oskar lux i ormar Roko te spavaću sobu Beta koju čine francuski krevet Leto s dodatnim prostorom za odlaganje, noćni ormarić Oskar lux i klizni ormar Oskar lux.

 

Set za spavaću sobu Beta čine krevet Leto, noćni ormarić Oskar lux i klizni ormar Oskar lux

Foto: Prima

 

Osim povoljnog asortimana za spavanje, poput madraca Domino sniženog čak 61%, u Prima salonima po najnižim cijenama pronađite i mnoge krevete kao što su Rita i Elena.

 

Na prvi pogled će vas osvojiti i premium tapecirani krevet Polina s džepićastom jezgrom u madracu koji možete kombinirati sa stilski ujednačenim elementima kao što su klupa za spavaću sobu Polina s prostorom za odlaganje te noćni ormarić Polina s atraktivnim tapeciranim detaljem.

 

Tapecirani krevet Polina možete kombinirati sa stilski ujednačenim elementima

Foto: Prima

 

6. Vrijeme je za ukusne jesenske gozbe

Hladni i kišni dani idealni su za isprobavanje novih recepta i pripremu ukusnih jela. Pita od jabuka, gusta juha od gljiva, pečeni krumpiri, bundeve i razno povrće sa začinima… Primamljivi mirisi i okusi jeseni okupit će vaše bližnje oko stola.

 

Kišni dani idealni su za isprobavanje recepta u novoj kuhinji

Foto: Prima

 

Za vaše kulinarske pothvate u Prima salonima potražite modularne kuhinje Rea, Nola i Una po najnižoj cijeni na kojima možete uštedjeti više od 50% te blagovaonske stolove i razne vrste stolica koji će svako druženje uz toplu okrijepu u tvom domu pretvoriti u jesensku gozbu.

 

Barski stol Olivia je stvoren kao najbolje rješenje za manje prostore

Foto: Prima

 

Novi set barskog stola Olivia te barske stolice Olivia idealan je za manje prostore, dok novi okrugli stol Aruna s upečatljivi postoljem unosi posebnu notu elegancije dizajna u interijer.

 

Novitet u Prima ponudi je i elegantan okrugli stol Aruna

Foto: Prima

 

7. Redizajnirajte svoj radni kutak

Jesen je vrijeme velikih poslovnih projekata pa treba dodatno zapeti i posvetiti se poslu, a isto vrijedi i za sve školarce. Zato, bilo da želite iznenaditi učenike i studente u svojoj obitelji, bilo da radite od kuće pa sanjate o kvalitetnijem radnom kutku ili možda želite modernizirati ured, svratite u Prima salone jer u ovih mjesec dana pojedini artikli iz našeg uredskog asortimana su sniženi čak 30%, poput podiznog uredskog stola Toledo i uredske stolice Oregon.

 

Pojedini artikli uredskog asortimana sada su sniženi čak 30%

Foto: Prima

 

8. Detalji s ključnom ulogom

Meki tepisi, pletene deke, nježni jastučići, razne dekoracije… Ako želite stvoriti ugodan, cozy ambijent, ispunite ga nježnim slojevima toplih boja i bogatih tekstura koje nećete moći prestati dodirivati poput modernog COCO maison jastučića Freemont koji je sada snižen više od 40%.

 

Razne teksture i suptilna rasvjeta unose šarm u prostor

Foto: Prima

 

U stvaranju jesenske atmosfere važnu ulogu igra i svjetlo. Zato se opskrbite mirisnim svijećama i svijećnjacima, a jake stropne svjetiljke ugasite i upalite sve one stolne i podne koje će unijeti šarm suptilne rasvjete u prostor igrom svjetla i sjene kao što je COCO maison podna svjetiljka Fabio koja je snižena čak 50%.

 

Jesensku inspiraciju za uređenje svog doma otkrijte u našoj novoj TV reklami:

 

 

Uvjerite se u kvalitetu i estetiku naše ponude garnitura te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook,  InstagramTikTok i Pinterest profilu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta