Kako je Robert Sever ključne elemente za svoju reviju pronašao u našem salonu

Jedan od ključnih ljudi hrvatske modne scene te jedan od omiljenijih dizajnera mnogih poznatih dama velikom revijom u Zagrebu javnosti će predstaviti svoju novu modnu kolekciju za proljeće.

 

Riječ je o Robert Severu koji nam već 23 godine donosi modnu inspiraciju. Pitali smo ga koja mu je ovo revija po redu.

 

„Uh, broj kolekcija u te 23 godine postojanja brenda više ni ne mogu izbrojati“, smije se Sever s kojim smo se družili u Prima salonu u Westgate Cityju gdje je došao s posebnom misijom – nabaviti sve što je potrebno za uređenje fotokutka na reviji.

 

Trenutno je okupiran finalnim pripremama za samu reviju koja će se sutra održati u Mozaik Event Centru gdje će se okupiti mediji, modni znalci, ali i modni entuzijasti.

 

 

Njegova nova kolekcija nosi naziv Severocco okuplja 70 novih kreacija. Otkrio nam je što nas očekuje, odnosno kako je zamislio reviju.

 

„Cijeli vibe same prezentacije diktira prije svega atmosfera koji nastojimo postići. Za takav tip prezentacije bitno je da su u fokusu sama odjeća i modeli, a bitna je i glazba – koja je moja vječna inspiracija. Uz sam prostor u kojemu će se održati revija važno mi je napraviti sinkronizaciju svih tih audio-vizualnih elemenata da bi se postigla cjelina. Sam ulazak u prostor našim gostima već daje prvi dojam, tako da pripremamo raskošan photo wall na kojemu će se naši uzvanici fotografirati i baš taj dio ćemo urediti predivnim artiklima iz Prima ponude“, najavio je Sever.

 

Fotokutak bit će uređen posebno biranim komadima Prima namještaja modernog dizajna i vrhunske kvalitete te oplemenjen atraktivnim dekoracijama nizozemskog brenda COCO maison te francuskog brenda Atmosphera koji su dostupni u Prima salonima.

 

Prevladavaju narančaste i plave nijanse, razni udobni jastučići, košare, cvijeće i upečatljive vaze.

 

 

„Osnova ovog djela scenografije je velika tekstilna draperija na koju je digitalnim printom izrađen vizual koji prati kolekciju. Riječ je o kombinaciji slova kroz razne antikne fontove tako da kada se svi spoje izgleda kao zbir starinskih keramičkih pločica. Tako zapravo sama pozadina predstavlja zid, poput, recimo, onih u Maroku. Zamislili smo da je taj dio ukrašen s puno biljaka, vaza, zdjela s voćem i s velikim košarama s ostacima materijala, kao da smo na nekom imaginarnom marketu“, približio nam je Sever svoju viziju odabirući dekoracije u našem salonu.

 

Pratite nas na našem službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu gdje ćemo vam donositi sve detalje s revije, kao i proljetnu modnu inspiraciju.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta