Jednostavni trikovi za uskršnje uređenje doma u zadnji čas

Što vam je najbolji dio Uskrsa? Ukusna jela i kolači, prigodne dekoracije ili obiteljska druženja i cijela ta posebna atmosfera?

 

Uskrsno jutro donosi svježi osjećaj novog početka, ispunjen toplinom. Ako je inače moderan i cozy, nećete trebati uložiti puno truda kako bi vaš dom zasjao uskrsnim duhom. S par jednostavnih dodataka u svom domu stvorite proljetni kutak sreće.

 

Započnite s osvježavanjem dnevnog boravka cvijećem, kakvim god. Poslužit će tulipani, narcise, cice mace, grana magnolije, žute forzicije ili bilo koje voćke koja je sada u cvatu, a efektno izgleda i umjetno cvijeće.  Živopisni proljetni cvjetovi dodat će dašak boje i donijeti prirodne arome koje oživljavaju prostor. Odaberite moderne vaze, poželjno u istom stilu, ali različitih visina. Veliki odabir pronađite u našem asortimanu COCO maison i Atmosphera dekoracija. Stavite ih na mjesta gdje se svi okupljaju, poput blagovaonskog stola, klub stolica ili komoda, da privuku pažnju.

 

 

Osim cvijeća, jaja su, naravno, neizostavan dio uskrsnog dekora. Zajedničko ukrašavanje mnogima je najdraži dio Uskrsa, a ako su u kreativni proces uključeni i mališani, očekuje vas posebna zabava.

Odvažite se i isprobajte različite načine ukrašavanja, bilo da se radi o klasičnom bojenju kupovnim bojama, temperama, vodenim bojama, oblaganju tkaninom ili čak umjetničkim tehnikama poput dekupaža.

 

 

Prava, keramička, plastična… Jaja različitih oblika i veličina oplemenit će vašu uskršnju atmosferu, a i poneki zečić je dobrodošao. Složite ih u prozirne vaze, košare, ukrasne kutije, objesite ih na cvjetne grane, dodajte pri dekoriranju blagovaonskog stola te izložite na zanimljivim pomoćnim stolićima ili kao dio centralne blagdanske dekoracije.

 

 

I rasvjeta može puno promijeniti. Nježna svjetlost svijeća, ugrađena LED rasvjeta, podne i stolne svjetiljke mogu donijeti toplo, ugodno svjetlo koje pojačava atmosferu i čini prostor intimnijim. Bacite oko na našu ponudu rasvjetnih tijela, posebice onih sa sjenilom od prirodnih materijala poput Etel, Palm, Eads ili Louise koje se posebno dobro uklapaju u nježnu uskršnju atmosferu. Razmislite o korištenju svijeća s mirisom proljetnog cvijeća kako biste dodatno naglasili sezonski ugođaj.

 

 

Važno je da se vaši blagdanski dekorativni elementi uklope u stil uređenja vašeg interijera. Uskrsni ukrasi ne trebaju se ograničavati samo na tradicionalne simbole. Uključite predmete koji odražavaju vaše osobne interese ili hobije poput naslaganih knjiga, primjerice, dajući tako vašem prostoru jedinstveni pečat.

 

 

Priprema doma za Uskrs prilika je za izražavanje kreativnosti i zajedničko provođenje vremena s obitelji. Na koji god način odlučite unijeti uskršnju atmosferu u svoj dom, na kraju je bitno da se osjećate ugodno i opušteno – da uživate u svom životnom prostoru.

 

 

Neka vaš dom odiše proljetnom svježinom i toplinom, što će ovaj Uskrs učiniti još posebnijom uspomenom.

 

U Prima salonima i na webshopu pronađite namještaj i dekoracije koje će unijeti svježu energiju u vaš dom. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći na Prima webu, u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta