Black on black u Primi: Na Crnom petku pronađite crne dekoracije

Znate li što skriva Crni petak u Primi? Apsolutno najelegantnije, naravno, crne dekoracije.

 

Nema boljeg dana za šoping od samog Crnog petka koji ove godine pada na 24.11. Jedina bolja opcija je šoping u Prima salonima i na webshopu jer tu čak od 16.11. pa sve do 29.11.2023. možete uhvatiti popuste koji se penju čak do 80%.

 

Na super popustima naći ćete raznovrsne dekoracije, baš za svaki stil uređenja doma – od nježnog i romantičnog boha, preko upečatljivog minimalizma, do odvažnog industrijskog stila.

 

Chiara stolići sniženi su 30%

Foto: Prima

 

Popusti koji oduševljavaju

U moru dekoracija nizozemskog brenda COCO Maison koji je ekskluzivno dostupan u Primi te profinjenih dodataka za dom francuskog brenda Atmosphera, u Prima salonima i na webshopu možete pronaći i izbor atraktivnih dekoracija u moćnoj – crnoj boji.

 

Primjerice, COCO maison tepih Vico, dimenzija 160 x 230 cm sada je snižen čak 70%, crni ukrasni jastučić Catherine snižen je 44% i sada ga možete kupiti već za 13,14 €, dok modernu vazu Tulsa, visoku 45 cm, pronađite na popustu od 38% te po cijeni od 21,11 €.

 

Catherine jastuk snižen je 44%

Foto: Prima

 

Odabrane crne dekoracije i ostali namještaj na super Black Friday popustu otkrijte u aktualnom Prima letku, a više inspiracije za uređenje doma možete pronaći na Prima webshopu te na svim popularnim društvenim mrežama – čak i na TikToku.

 

Zauvijek nepogrešive crne dekoracije

Osim što je tematski sasvim prikladna za Black Friday atmosferu, crna boja je zapravo odličan odabir u uređenju interijera jer pruža dojam elegancije i sofisticiranosti, istovremeno stvarajući snažan kontrast s drugim bojama te dodajući vječnu modernu privlačnost prostoru.

 

A tek crne dekoracije… One su nepogrešive u svakoj prilici, u svakom stilu i u svakoj prostoriji.

 

Vico tepih snižen je čak 70%

Foto: Prima

 

Crni svijećnjak, crni tepih, crna vaza, crni jastučić… Crna boja u interijeru ne samo da simbolizira eleganciju i sofisticiranost, već i dodaje dojam luksuza i ozbiljnosti prostoru. Njezina univerzalna priroda omogućuje laku prilagodbu različitim stilovima i temama, stvarajući prostor koji je suvremen, a opet vječan.

 

Cheetah slika snižena je 43%

Foto: Prima

 

Boja uz koju sve pristaje

Osim toga, crna boja stvara snažan kontrast s drugim bojama i elementima, ističući ih i čineći prostor, ali i ostatak namještaja uočljivijim. Probajte vizualizirati – crna i zelena, crna i roza, crna i zlatna… Nema boje koja ne pristaje uz crnu.

 

 

Tulsa vaza snižena je 38%

Foto: Prima

 

Dok trendovi dolaze i prolaze, crna ostaje vječna u svojoj eleganciji, pridonoseći prostoru beskrajnom šarmu koji traje kroz godine. Dok su neke boje trendovske, popularne samo jedne sezone, crna ostaje konstanta – uvijek će pridonositi šarmu vašeg doma koji neće s vremenom izblijediti.

 

Polly peacock svijećnjak snižen je 34%

Foto: Prima

 

Vrijedna investicija za dom

Elegancija i luksuz, misterija i intriga, autoritet i snaga, formalnost, minimalizam, klasika… Ovo su samo neki od simbola koji se mogu iščitati iz crne boje. Ukratko, ona je luksuzna, moćna i vječna. S crnom ne možete pogriješiti.

 

Svojom svestranošću i dugotrajnom privlačnošću, crne dekoracije i namještaj postaju vrijedna investicija za one koji žele postići suptilnu sofisticiranost u svom domu.

 

Chiara svjetiljka snižena je 30%

Foto: Prima

 

Neka vas inspirira mrak ponuda u Primi. I, požurite, naša Black Friday akcija traje još kratko!

 

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta