Otkrijte najveće popuste koje skriva naša Black Friday mrak ponuda

Omiljena boja? Crna. Omiljena cijena? S popustom. U periodu najvećih ušteda rezerviranom za super šoping otkrij mrak ponudu u svim Prima salonima i na webshopu jer ona skriva najveće popuste.

 

Uz popuste koji se penju čak do 80% nikad nije bilo tako jednostavno opremiti svaki kutak svog doma, vikendice ili apartmana najboljim namještajem i primamljivim dekoracijama koje su 100% u tvom stilu.

 

Sve popuste otkrij u našem novom Black Friday letku:

 

 

K tome, super je što nema ni stresa niti kaosa jer u svim Prima salonima i na webshopu Black Friday akcija traje od 16.11. pa sve do 29.11.2023. Stoga, sve stigneš proučiti, isprobati, odabrati namještaj koji će se besprijekorno uklopiti u tvoj interijer. Black Friday u Primi ti otvara vrata prema svijetu elegancije kako bi tvoj dom postao odraz tvoje osobnosti, snova i inspiracija.

 

Što te sve čeka na Black Fridayju u Prima salonima možeš otkriti u našoj novoj TV reklami:

 

 

Kako bismo te inspirirali na najpovoljniji šoping u godini, iz Black Friday ponude u Prima salonima i na webshopu izdvojili smo najatraktivnije artikle za svaku prostoriju doma.

 

1. DNEVNA SOBA

Nova garnitura u potpunosti će transformirati tvoju dnevnu sobu jer se radi o centralnom i nerijetko najvećem komadu namještaja. Ugrabite Primin trosjed na razvlačenje Lokrum koji pruža udoban odmor zahvaljujući džepićastoj jezgri u sjedištu, a ujedno doprinosi estetici prostorije jer je dostupan u širokoj paleti boja, a sada je snižen čak 50%.

 

Trosjed na razvlačenje Lokrum dolazi u raznim bojama

Foto: Prima

 

Prima se na tržištu ističe vlastitim dizajnom i proizvodnjom kao i korištenjem posebno biranih i visoko kvalitetnih materijala u izradi namještaja po mjeri tvog doma. Zato, koju god garnituru odabereš za svoj dom nećeš pogriješiti jer osim što će postati tvoje omiljeno mjesto za odmor i uživanje, nova garnitura iz Prime, služit će te još godinama. Sada, u periodu Black Friday popusta, idealno je vrijeme za kupovinu jer su u Primi sve garniture snižene do 50%.

 

Sve garniture u Primi snižene su do 50% u sklopu Black Friday akcije

Foto: Prima

 

Osim što ćeš pronaći najudobniju garnituru, u Primi po odličnoj cijeni možeš pronaći i regale te tako u cijelosti opremiti svoju dnevnu sobu. Primjerice, skladni i elegantni regal Fred u minimalističkom dizajnu, koji uključuje četiri praktična elementa bijele boje i visokog sjaja snižen je 50%, dok klub stolić Leon, koji je poseban zbog geometrijskog dizajna možeš pronaći po cijeni već od 29 eura uz popust do čak 72%.

 

Regal Fred primjer je modernog minimalizma za dnevnu sobu

Foto: Prima

 

Po posebno povoljnim cijenama možeš pronaći i elemente iz programa Face, uvijek popularnog zbog svevremenskog dizajna u neutralnoj paleti boja. Recimo, Face TV komoda dimenzija 38 x 147 x 50 cm u sklopu Black Friday akcije stoji 29 eura i snižena je 77% dok je pripadajući Face viseći ormarić snižen 80% i sada stoji samo 25 eura.

 

Elemente Face regala pronađi po odličnim Black Friday uštedama

Foto: Prima

 

Po super cijeni možeš pronaći i elemente u klasičnom dizajnu u kojem je kreiran program namještaja Luna. Samo 29 eura stajat će te Luna komoda dimenzija 81 x 80 x 41,5 cm koja je sada snižena 69%, dok TV komodu iz istog programa možeš pronaći uz uštedu od 77%.

 

Dnevnu sobu oplemeni prikladnim – crnim dekoracijama nizozemskog brenda COCO maison koji je ekskluzivno dostupan u Prima salonima i na webshopu. Primjerice, slika Cheetah koja je snižena 43% i podna svjetiljka Chiara snižena 30% stvorit će posebnu atmosferu u domu.

 

Slika Cheetah i podna svjetiljka Chiara unijet će posebnu atmosferu

Foto: Prima

 

2. KUHINJA

Bliže se blagdani kada se više vremena nego inače provodimo u kuhinji pripremajući razne delicije i slasne kolače. Zato je Prima ponovno snizila pojedine kuhinje iz svoje ponude. Kuhinja Luna dostupna je u raznim sastavima i to uz uštedu od čak 80%. Tako je cijena za sastav dužine 200 cm prava poslastica jer će vas stajati samo 189 eura.

 

Kuhinju Luna krasi svevremenska elegancija, a sada je pronađi po super cijeni

Foto: Prima

 

3. BLAGOVAONICA

Kuhinja bez blagovaonice je poput Black Fridayja bez popusta. Zato u Prima salonima i na webshopu možeš pronaći blagovaonske stolove i stolice po super niskim cijenama.

 

Stolice različitog dizajna, kao što su stolice Tower snižene 35% ili stolice Cool snižene 40% možeš pronaći po cijeni već od 29 eura. Na odabir imaš i veliku paletu blagovaonskih stolova vrhunske kvalitete po povoljnim cijenama. Tako je okrugli stol Kali, promjera 110 cm, čija je konstrukcija izrađena od masivnog drva bukve snižen čak 60%, a stol Prima, dimenzija 74 x 80 x 120 cm, koji u dizajnu vješto kombinira materijale poput metala i dekora drva stoji samo 39 eura.

 

Na Black Friday akciji u Prima salonima pronađi stolice već po 29 eura

Foto: Prima

 

Posebno povoljni su Primini blagovaonski setovi koji su sada također dostupni uz super uštede. Blagovaonski set u klasičnom stilu, koji odlično pristaje u interijere mediteranskog stila, uključuje stol Aldo, dimenzija 76 x 80 x 120 cm, i četiri stolice Olivia, a sada je snižen 35% i stoji 299 eura. Po istoj cijeni možeš pronaći blagovaonski set upečatljivog, minimalističkog dizajna koji uključuje stol Cross, dimenzija 79 x 90 x 138 cm i četiri stolice Dona, koji je sada snižen 24%.

 

Neka tvoja blagovaonica postane središte svih okupljanja

Foto: Prima

 

4. SPAVAĆA SOBA

Kreveti, ormari, madraci, jastuci… Baš sve što ti treba za najbolji san možeš pronaći u Primi uz najbolje uštede.

 

Moderni tapecirani kreveti s upečatljivim uzglavljem unose notu luksuza u tvoju spavaću sobu i čine ju toplijom. Sada si možeš priuštiti kraljevski odmor jer neki od najboljih kreveta iz Prima ponude, kao što su Umberto i Kira, sada su sniženi čak 53% dok je jedan od najpopularnijih box spring kreveta Rose, snižen 51%. Kombiniraj ih s ormarom u svom stilu u koji će stati sve tvoje sitnice. Sigurni smo da ćeš u Prima ponudi sniženih ormara pronaći neki za sebe, poput ormara Roko s ogledalom koji je snižen 41% i stoji 139 eura.

 

Unesi notu luksuza u svoju sobu novim krevetom po super cijeni

Foto: Prima

 

U Prima salonima možeš isprobati i odabrati svoj idealan jastuk i madrac. Jastuci su sniženi 30 posto, a madraci još i više pa sada srednje tvrdi madrac Domino visine 20 cm možeš pronaći već po 99 eura uz uštedu od 61%.

 

Set za spavaću sobu Paola uključuje krevet i dva noćna ormarića

Foto: Prima

 

Kako bi opremanje tvoje oaze mira bilo još jednostavnije u Primi možeš pronaći set namještaja za spavaću sobu. Spavaća soba Paola uključuje krevet i dva noćna ormarića, a sada je snižena 36%, dok je spavaća soba Oskar Lux snižena 34% i uključuje krevet, klizni ormar i noćni ormarić. Na najvećem popustu od 57% je spavaća soba Karla koja također uključuje krevet, ormar i noćni ormarić, a krasi ju elegantan minimalistički dizajn u drvnom dekoru.

 

Spavaću sobu Karla krasi elegantan minimalistički dizajn u drvnom dekoru

Foto: Prima

 

5. DJEČJA SOBA

Znaš li da dječja soba treba „rasti“ s djetetom? Ovisno o dobi, djeca imaju različite potrebe. Primjerice, kad krenu u školu treba im radni stol, a kad plišance zamijene cool dekoracije i školski udžbenici znat ćeš da je krajnje vrijeme za novu sobu. Black Friday akcija je idealna za kompletno opremanje interijera u kojima će odrastati najmlađih članovi obitelji.

 

Soba za mlade Teens snižena je čak 49%

Foto: Prima

 

Zato u Primi cijelu sobu za mlade Teens koja uključuje više elemenata možeš pronaći po super cijeni sniženoj čak 49%, dok je soba za djecu Junior snižena 40%. Ako ti za dječju sobu, pak, treba samo radni stol možeš ga pronaći već za 44,60 eura, što je cijena našeg radnog stola Andi. Prima ima rješenje čak i ako tražiš dodatan prostor u dječjoj sobi – krevet na kat Alisa snižen je 41%, a iznimno je praktičan jer osim ljestvi ima i dodatnu ladicu za pohranu.

 

Krevet na kat Alisa je rješenje ako tražiš dodatan prostor u dječjoj sobi

Foto: Prima

 

6. PREDSOBLJE

Ako je u tvom domu predsoblje samo prazan hodnik s jednom vješalicom, onda je Black Friday pravo vrijeme da probudiš dizajnera interijera u sebi te da uz Prima namještaj vrhunske kvalitete pretvoriš predsoblje u prostor koji će odisati atmosferom dobrodošlice.

 

U modernom Oskar Lux ormariću svaka cipela ima svoje mjesto

Foto: Prima

 

Oskar Lux ormariće za cipele u raznim bojama možeš pronaći već po 50 eura. Praktična vješalica Luna snižena je 73%, a ogledalo Luna dimenzija 989 x 90 cm stoji samo 19 eura.

 

Otkrijte najveće popuste koje skriva naša Black Friday mrak ponuda!

U Prima salonu kvaliteta je najpovoljnija. Uvjerite se u super cijele i kvalitetu namještaja te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

* ponuda vrijedi do isteka zaliha

Uživajte u šopingu!

 

 

 

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta