Zavirite u luksuzni stan od 100 kvadrata na Jarunu

Top lokacija, željena kvadratura stana, idealan tlocrt, balkon ili terasa, parkirno mjesto, lift, spremište… Pri kupnji novog stana budući vlasnici imaju dugačku listu želja, a visoko na tom popisu nalazi se i – uređenje interijera.

Kada se radi o novogradnji mnogima je teško predočiti si sve mogućnosti i opcije koje nudi prazan prostor, omeđen samo zidovima i eventualno stolarijom. To je izazovno čak i kada je riječ o luksuznom projektu, kao što je stambeni objekt Jarun - Gredice 100.

 

 

U ovom zagrebačkom gradskom naselju na zapadnom dijelu grada, neposredno uz istoimeno jezero i park, u izgradnji su dvije stambene zgrade, koje sadrže ukupno 26 stambenih jedinica. Stanovi će biti izvedeni u različitim kvadraturama, koje variraju od 57 m2 do 132 m2.

Ovaj kvart vrvi životom i ugodnom atmosferom što privlači raznolik profil ljudi, od mladih obitelji do modernih profesionalaca, naviknutih na viši životni standard, blizinu svih sadržaja za ugodan život i sjajnu prometnu povezanost.

Kako bi budući stanari lakše vizualizirali svoj novi život i dom iz snova, naša Stephany Dervišagić, dizajnerica interijera u Prima grupi kreirala je realistično rješenje dizajna interijera za stan u objektu Jarun - Gredice 100 prema tlocrtu prostora od stotinjak kvadrata.

Stan ima kuhinju, blagovaonicu i dnevnu sobu smještenu u open space prostor, tri spavaće sobe, dvije kupaonice i terasu.

 

 

Realistično rješenje za ovaj moderni interijer Stephany je izradila u 3D CAD sustavu koji omogućuje detaljni 3D prikaz životnog prostora te prostorni plan namještaja i dekoracija.

- Imajući na umu veličinu prostora, ravnotežu boja i kompoziciju prostorija uredila sam prostor kombinirajući moderne i luksuzne elemente s daškom industrijskog stila - objasnila je naša dizajnerica interijera.

Uz najbolje iz Prima premium asortimana poput box spring kreveta Baldur s upečatljivim uzglavljem i ugrađenom rasvjetom, modularne garniture Melodia koja privlači poglede jednostavnim linijama dizajna i osvaja beskompromisnom udobnošću te raskošnih Adeo ormara s ugrađenom LED rasvjetom i pametnom opremom za odlaganje koja se maksimalno prilagođava korisniku, sav ostali namještaj u vizualizaciji je kreiran po mjeri prostora za kupca koji uživa u luksuznijem uređenju.

 

 

- Budući da se radi o stanu za prodaju, uređenje je neutralno. Lako se prilagođava željama i potrebama kupca. Primjerice, jedna od spavaćih soba je vizualizirana kao ured, no uz par izmjena vrlo jednostavno može postati dječja ili mladenačka soba - rekla je naša dizajnerica interijera.

Drvene letvice na zidovima nisu samo efektan dizajnerski trik kojim se u interijer unosi nit suvremenog dizajna i topline drva, kao prirodnog materijala, već pružaju i akustičnu izolaciju. Strateškim postavljanjem u prostor otvorenog plana vizualno se mogu odvojiti prostorije bez fizičkih pregrada poput zidova ili vrata koji smanjuju prostranost. Sjajno se slažu s elementima u dekoru mramora koji dodaju glamur interijeru.

 

 

- Kada se u interijeru želi postići dojam luksuza, uz prirodnu boju drva valja kombinirati crnu i druge tamne, prigušene boje - ističe dizajnerica Stephany.

Ovaj primjer vizualizacije uređenja luksuznog stana u Zagrebu otkriva kako je uz Prima rješenja lako opremiti cijeli stan, kuću ili apartman u jedinstvenom stilu koji nikada neće izići iz mode, bez obzira na kvadraturu i budžet.

 

 

Prima dizajn tim neprestano je u potrazi za novim, boljim i kreativnijim rješenjima, a oslanja se na najkvalitetniju domaću sirovinu. Dizajneri su osmislili programe namještaja u različitim stilovima – od modernih minimalističkih linija do mediteranskog ili boho stila, a razvijeni su u skladu s potrebama kupaca i trendovima na tržištu.

Programi namještaja za opremanje svih prostorija olakšavaju proces uređenja kojim se postiže stilski usklađen prostor povezan istim materijalima, bojama i dekorima, a kroz pristup uređenja interijera našim namještajem po mjeri maksimalno se iskorištava svaki centimetar prostora i prilagođava se potrebama i željama kupca.

 

 

Vlastiti dizajn namještaja, proizvodnju, dizajn interijera, montiranje i sve dodatne usluge objedinili smo u jedinstveni projekt cjelokupnog opremanja interijera.

Ova inovativna usluga cjelokupnog opremanja u cijelosti je prilagođena individualnim potrebama, započevši izmjerom prostora i predlaganjem rješenja cjelovitog opremanja interijera svih veličina i kategorija. Usluga je dostupna u svih 56 Prima salona diljem Hrvatske.

Uredite svoj stan za prodaju, dom, apartman, vikendicu ili kuću za odmor najkvalitetnijim hrvatskim namještajem uz koje će vaš prostor uvijek biti atraktivan i moderan.

Ako i vi razmišljate o uređenju ili možda preuređenju svog interijera posjetite nas za vrijeme Prima dana dizajna interijera koji traju od 16. do 21. veljače i ostvarite dodatne pogodnosti, a više saznajte na našem blogu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta