Zaboravite na snjegoviće i kič, trend su „gola“ drvca i „tinsel“

Samo zato što je Božić, ne znači da vaš interijer mora prštati motivima snjegovića, sobova, Djeda Božićnjaka… Već u siječnju te će se blagdanske dekoracije vjerojatno naći spremljene u kutiji kako bi ostatak godine, do sljedećih blagdana, provele nagurane u podrumu ili na tavanu. Zato je mnogo pametnije uložiti u bezvremenske dekoracije koje funkcioniraju u interijeru tijekom cijele godine i podložne su sezonskom mikro redizajnu interijera.

 

Primjerice, vaze Presley, Marie i Lulu odlično se uklapaju u blagdansku atmosferu jer zbog zlatnih detalja izgledaju raskošno i svečano. Dovoljno je staviti par grana božikovine kako biste imali upečatljivi božićni aranžman za stol.

 

 

Isto je i s ukrasnim posudama poput Lizzy koja je idealna za fine božićne keksiće jer ima poklopac koji će ih održati prhkima ili, pak, Katherine koja je odličan temelj za efektan aranžman uz nekoliko kuglica ili češera, dok je u preostalim mjesecima idealna posuda za voće.

 

 

Pladnjevi kao što su modeli Luna i Leroy na glasu su kao najkorisnija dekoracija u domu. Osim što će u blagdanskim danima poslužiti za kolače, jednostavno ih je koristiti i tijekom godine jer su praktični za serviranje hrane, ali i raznih sitnica izvan kuhinje poput svijeća ili sitnog nakita.

 

 

Notu svečanog dojma svakom interijeru, ali i blagdanskom stolu dodat će raskošni svijećnjak. Upravo takvi, statement svijećnjaci su modeli Jacob, Jake i Gianna koji će blistati cijele godine.

 

 

Upravo se ovakvo dekoriranje doma uklapa u ovogodišnji trend prirodnog Božića koji karakteriziraju „naked“ božićna drvca, ukrašena samo svjetlećim lampicama te općenita odsutnost uobičajenog kiča u interijeru.

 

 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jules (@victorianhouseno6)

 

 

 

Ove godine u trendu je božićni minimalizam, a naglasak je na veličanju prirodne ljepote drvaca. Ljubitelji uređenja interijera zato ove godine ukrašavaju bor svjetlucavim trakicama znanim pod svojim engleskim nazivom tinsel, koje su bile must-have dekoracija za bor u 90-ima, a sada su se vratile u velikom stilu i doslovno zabljesnule.

 

 

 

 

Sve dekoracije koje su vam potrebne ovog Božića za ukrašavanje vašeg doma ili, pak, za poklon vašem najdražem ljubitelju uređenja interijera možete pronaći u bogatoj kolekciji dekoracija nizozemskog brenda COCO maison, ekskluzivno dostupnim u Prima salonima i webshopu. Kolekcija COCO maison ima nekoliko segmenata za uređenje u kojima se mogu pronaći i savršeni božićni pokloni, a u asortimanu su dostupne dekoracije za dom, ukrasni jastučići, rasvjeta, tepisi i mali komadni namještaj.

 

 

Kako biste se i sami uvjerili u kvalitetu i estetiku Prima namještaja, posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku i na Prima službenom Facebook, Instagram i Pinterest profilu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta