Požurite u Prima salone i webshop jer od 6. do 18. svibnja očekuje vas Atraktivna akcija koja donosi uštede do čak 50%| Otkrijte više!

Vodič za opremanje interijera uz Primine stručnjake

Bogat Primin asortiman pruža brojne mogućnosti i olakšava proces uređenja koji pomaže da se pravilnim odabirom oblikuje stilski usklađen prostor koji povezuju iste boje, dekori i materijali.

 

Dugogodišnja prisutnost Prima grupe na zahtjevnom tržištu namještaja dovela je do prepoznatljivosti naših proizvoda te želje da neprestano kvalitetom i modernim dizajnom potvrđujemo našu relevantnost i konkurentnost.

Noviteti iz vlastite proizvodnje namještaja osmišljeni su zahvaljujući Priminom  dizajnerskom timu koji je pravovremeno prepoznao trendove i uskladio ih s inovativnim dizajnom i vrhunskim materijalima. Uz već poznate i prepoznatljive komade namještaja, kolekcije se svake godine nadopunjuju novitetima u programu spavanja, tapeciranog, masivnog i pločastog namještaja te novim kolekcijama kuhinja po mjeri i modularnih kuhinja.

Cjelovito opremanje interijera

Primin dizajnerski tim osmislio je rješenja za stilski usklađene interijere različite kvadrature namijenjena opremanju privatnog prostora, kao i prostora za iznajmljivanje. Primina rješenja mogu se nadopuniti namještajem iz našeg bogatog asortimana te pružiti smjernice za oblikovanje efektnog i modernog interijera opremljenog po visokim estetskim kriterijima.

U razgranatoj mreži koju čini čak 58 Priminih prodajnih centara u Hrvatskoj, potražite kvalitetan namještaj, razvijen i proizveden u Primi. Pri opremanju apartmana, kuće za odmor ili preuređenju doma, cilj je optimalno iskoristiti svaki njihov centimetar, no izbjeći pretrpanost i dobiti lijep i ugodan prostor.

Besplatna izmjera i 3D planiranje

U odabiru namještaja kupcima će pomoći Primini stručni prodajni savjetnici, koji će ponuditi cjelovito rješenje prilagođeno individualnim potrebama. Naime, usluga je u cijelosti prilagođena kupcima i njihovim potrebama, započevši od izmjere prostora te predlaganja rješenja uređenja interijera pa do dostave i montaže.

Primini stručni prodajni savjetnici po dogovoru dolaze u interijer koji je potrebno opremiti i vrše precizno mjerenje prostora. Odabir namještaja prilagođavaju svim prostornim specifičnostima uvažavajući vaše želje. Nakon izmjere, proces se nastavlja u našim salonima gdje Vam savjetima pomažemo da osim funkcionalnih, ispunimo i sve vaše estetske zahtjeve. Svi detalji usklađuju se pri izradi 3D prostornog plana svih prostorija interijera.

Ponudom namještaja po elementima te velikim izborom boja, Prima omogućuje brojne kombinacije za spavaće i dnevne sobe koje stilski povezuju prostor. Primine kutne garniture i ležajevi te fotelje osmišljeni su i proizvedeni s naglaskom na pružanje maksimuma udobnosti, a jednostavnim razvlačenjem pretvaraju se u dodatni ležaj.

Ovisno o raspoloživom prostoru, možete se odlučiti za neku od naših blok ili modularnih kuhinja, ili radi još bolje iskoristivosti, za Primine kuhinje po mjeri.

Profinjene spavaće sobe sadrže sve potrebne elemente za opremanje apartmana svih kategorija - zidnu vješalicu, stalak za kofer, mini bar i toaletni stolić s ogledalom. Drveni ili tapecirani kreveti s podnicama i Priminim madracima ili visokokvalitetni box kreveti jamče vrhunsku udobnost i kvalitetan san. Predsoblja i kupaonice funkcionalnim namještajem također su usklađeni s ostatkom interijera.

Sve usluge tijekom pripreme – izmjera, savjetovanje i prostorno 3D planiranje cijelog prostora su besplatne, a ova jedinstvena ponuda cjelokupnog opremanja interijera dostupna je u svih 58 salona diljem Hrvatske.

Posjetite nas i poklonite svoje povjerenje našim stručnim savjetnicima pri pronalaženju idealnog cjelovitog rješenja koje će zadovoljiti sve vaše potrebe pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili apartmana.

 

 

Podijeli:

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta