Uz naš namještaj po najnižim cijenama čak je i učenje zabavno

Nakon opuštenog uživanja u toplom i bezbrižnom ljetu, jesen mnogima označava nove početke – svi se vraćaju na posao, novi projekti dobivaju zamah, puno je noviteta, a nove poslovne pobjede su sve bliže. Za sve školarce i studente ovo je poseban period, često i vrlo stresan. Novi razred, velika očekivanja, teže gradivo…

 

Povratak u školu bez brige i stresa uz Prima namještaj po mjeri vašeg školarca

Povratak u školu bez brige i stresa uz Prima namještaj po mjeri vašeg školarca

Foto: Freepik/Prima

 

Kako bi početak nove školske godine bio uzbuđenje, a ne period straha stručnjaci se slažu da đake, neovisno o dobi, već sada treba ciljano početi pripremati za nadolazeće školske dane s više obveza. Početak školske godine tako će postati manje neizvjestan i nepredvidiv, a vaši mališani će pripreme za školu vezati uz pozitivna iskustva. Prokušano dobre taktike su zajednički šoping i zajedničko uređenje dječje sobe.

 

Učenje je lakše uz namještaj za pet!

Cool namještaj za vaše školarce po najnižoj cijeni, uz uštedu do čak 60%, pronađite od 10. kolovoza do 13. rujna u svim Prima salonima diljem Hrvatske.

 

Prelistajte naš novi letak i otkrijte što vas sve očekuje po najnižim cijenama:

 

 

 

 

Naša inženjerka drvne tehnologije Karla Harazim koja radi na razvoju novih Prima proizvoda, među kojima su i programi dječjih soba, savjetuje da u uređenje svakako uključite i svog školarca.

 

Inženjerka drvne tehnologije Karla Harazim koja radi na razvoju novih Prima proizvoda

Inženjerka drvne tehnologije Karla Harazim koja radi na razvoju novih Prima proizvoda

Foto: Prima

 

- Djetetu je važno osigurati kutak za fokusirani rad, bez obzira na to ide li u školu ili ne, jer time potičete njegove radne navike. Birajte boje koje potiču kreativnost i kognitivni razvoj djeteta poput zelene koja jača samopouzdanje, opušta i smiruje, žute koja stimulira, daje toplinu i veselje, plave, nijansi ružičaste… Također, kada dijete krene u školu roditelji imaju tendenciju riješiti se svega „dječjeg“ iz sobe, no silno je važno da dijete uz radni stol i stolicu ima i svoj odvojeni prostor za igru – ističe Karla.

Jedan od noviteta u našoj ponudi je dječja soba Junior koja je osmišljena s posebnom pažnjom, a obuhvaća više od 20 različitih elemenata koji se mogu lako kombinirati. Svaki element poput kreveta, ormara, ladičara, pisaćeg stola ili poličara je višefunkcionalan te prilagođen različitim željama i potrebama. Odabrane su vesele dječje boje i vrhunski materijali za sobe koje obožavaju djeca i odrasli.

 

USKORO U WEBSHOPU

Vaši školarci mogu dizajnirati svoju dječju sobu Junior u željenim bojama i oblicima ručkica

Vaši školarci mogu dizajnirati svoju dječju sobu Junior u željenim bojama i oblicima ručkica

Foto: Prima

 

Neka soba raste s djetetom

U našoj sobi za mlade Tom koja je također odnedavno u prodaji vaše tinejdžere će oduševiti mnoštvo polica, ladica, kutaka te nova kreativna vizija klasičnog ormara. Soba Tom osmišljena je s ciljem maksimalnog iskorištavanja svakog centimetra prostora, zato krevet ima više opcija za pohranu stvari, a moderni walk-in ormar je veće dubine s puno prostora za organizaciju odjeće i svih bitnih stvari.

Posjet Prima salonu bit će prava avantura za vaše školarce, a ako sami odaberu oblik i boju ručkica za namještaj osjećat će se poput malih dizajnera. Neovisno o tome koliko imaju godina, djeca i mladi se uvijek trebaju osjećati ugodno, sigurno i sretno u svojoj sobi, zato ih upitajte koje boje su im najdraže jer ipak će oni najviše vremena provoditi u svojoj sobi.

 

Od 10.8. do 13.9. soba za mlade Tom može pronaći po 20% nižoj cijeni

Od 10.8. do 13.9. sobu za mlade Tom možete pronaći po 20% nižoj cijeni

Foto: Prima

 

- Dizajn sobe za školarce treba ići u korak s djetetovim razvojem – dodaje Karla.

Ona savjetuje da iz velike ponude soba za djecu i mlade te atraktivnih COCO Maison i Atmosphera dekoracija odaberete one koji će vam pomoći da sobu organizirate po zonama – za spavanje, za rad i učenje, za pohranu odjeće i za igranje. Kako dijete raste, tako se i zone mijenjaju, a interijer se razvija i prilagođava njegovim novim interesima.

 

Uz Prima namještaj petice su zagarantirane

Uz Prima namještaj petice su zagarantirane

Foto: Freepik/Prima

 

Prima ima najniže jesenske cijene namještaja za opremanje cijelog doma

 

Uz Prima namještaj čak je i učenje zabavno, posebice kada je soba opremljena francuskim krevetom Marina koji je sada snižen 34%, ormarom, regalom i radnim stolom Teens te uredskom stolicom Oregon.

 

Francuski krevet Marina sada je snižen za 34%

Francuski krevet Marina sada je snižen za 34%

Foto: Prima

 

Očekuje vas i do 60% uštede na kuhinje po mjeri, do 46% na namještaj za dnevne sobe koji uključuje tapecirani namještaj, regale i komode, namještaj za spavaće sobe možete pronaći po cijenama nižim do 42%, dok sobe za djecu i mlade možete kupiti uz uštede do 30%.

 

Premium modularnu garnituru Tomas možete pronaći po 38% nižoj cijeni

Premium modularnu garnituru Tomas možete pronaći po 38% nižoj cijeni

Foto: Prima

 

Primamljivo udobni box spring krevet Rose sada je snižen čak 42%

Foto: Prima

 

Brza isporuka

Odabrani namještaj sada još brže stiže na vašu adresu, bilo gdje u Hrvatskoj! U novom Prima letku, koji vrijedi od 10. kolovoza do 13. rujna, pronađite proizvode s posebnom oznakom „Brza isporuka“ kao što su garnitura Vermont koja se razvlači u prostrani ležaj i snižena je 27%, kutna garnitura Alegra s metalnim nogicama koja je kreirana za dugotrajno sjedenje i snižena je čak 35% te dvosjed Mirna s funkcijom razvlačenja i prostorom za dodatno odlaganje koji je sada snižen 30%.

 

Prima garnitura Vermont koja se razvlači u prostrani ležaj i snižena je 27%

Prima garnitura Vermont koja se razvlači u prostrani ležaj snižena je 27%

Foto: Prima

 

Požurite i vi poput poznate voditeljice Jelene Glišić u Prima salone po namještaj za nove jesenske pobjede, no prije toga bacite oko na nove Prima reklame.

 

 

 

Nove Prima poslastice za dnevnu sobu

Osim novih školskih i poslovnih početaka, jesen u Prima salonima i na webshopu donosi mnoštvo novog namještaja, posebice za dnevne sobe.

Ne sumnjamo da će naš set Aspen pristajati u vaše dnevne sobe jer ga karakterizira moderan i elegantan dizajn koji odgovara svim stilovima uređenja. Trosjed, fotelju i tabure potražite u bogatoj ponudi boja tkanina, s nogicama od drva bukve, kako bi unijele novu energiju u vaš dom. Aspen je dostupan i kao garnitura u kutnom i U obliku.

 

USKORO U WEBSHOPU

Moderni set za dnevnu sobu Aspen novitet je u Prima ponudi i snižen je 20%

Moderni set za dnevnu sobu Aspen novitet je u Prima ponudi i snižen je 20%

Foto: Prima

 

Dobru energiju u vaš dom ove jeseni unesite našim novim Savona setom za dnevnu sobu koji se ističe zaobljenim i mekim linijama koje se u psihologiji dizajna povezuju sa srećom, skladom i smirenošću. Linije dizajna, konstrukcija i nogice od masivnog drva bukve te specifična dekorativna utezanja s gumbima u naslonu daju Savona setu sofisticirani karakter koji se, posebice uz široki spektar prigušenih nijansi, sjajno uklapa u interijere klasičnog i romantičnog stila, a odlično će funkcionirati i u art deco atmosferi koja se ove godine ponovno vratila u fokus dizajna. Savonu možete pronaći kao trosjed, dvoiposjed i fotelju.

 

USKORO U WEBSHOPU

Unesite dašak stila u svoj dom setom Savona koji je snižen 20%

Unesite dašak stila u svoj dom setom Savona koji je snižen 20%

Foto: Prima

 

Osim atraktivnog dizajna, jesenski dani traže veliku dozu udobnosti i topline. U dnevnu sobu to ćete najjednostavnije unijeti velikom garniturom u koju će se moći zavaliti cijela obitelj. Upravo to vam nudi Lyra, naša nova kutna garnitura s funkcijom razvlačenja u veliki ležaj te s dodatnim prostorom za odlaganje. Osim širokog sjedišta i modernih, oblih rukonaslona koji će vam pružiti zagrljaj topline, Lyra dolazi s dva dekorativna jastučića.

 

USKORO U WEBSHOPU

Novu Prima garnituru Lyra možeš kupiti uz uštedu od 20%

Novu Prima garnituru Lyra možete kupiti uz uštedu od 20%

Foto: Prima

 

Novost u Prima salonima je i dvosjed na razvlačenje koji je nazvan po najvećem hrvatskom otoku – Krku. Zahvaljući Bonell jezgri i visokoelastičnoj poliuretanskoj pjeni u sjedištu, Krk će postati vaše omiljeno mjesto za odmor.

 

USKORO U WEBSHOPU

Velika udobnost, klasičan dizajn i 20% niža cijena čine dvosjed na razvlačenje Krk super ulovom

Velika udobnost, klasičan dizajn i 20% niža cijena čine dvosjed na razvlačenje Krk super ulovom

Foto: Prima

 

Metal i drvo odavno se vole, a vi ćete se zaljubiti u naš novi Ikano stol s metalnim nogama i pločama u drvnom dekoru koji će stilski obogatiti svaku blagovaonicu. Zbog atraktivnog metalnog postolja stol podsjeća na modernističku skulpturu, a opcija razvlačenja dodatan je benefit. Sjajno se slaže s našim novim stolicama Dona koje su elegantnog dizajna i visoke razine udobnosti.

 

USKORO U WEBSHOPU

Uštedite 24% na blagovaonski stol Ikano i stolice Dona

Uštedite 24% na blagovaonski stol Ikano i stolice Dona

Foto: Prima

 

Neka vaš interijer ove jeseni zablista uz moderan namještaj u trendi stilu!

Uvjerite se u Prima kvalitetu, udobnost i estetiku te posjetite naš najbliži salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

 

Ponuda vrijedi od 10.8. do 13.9.2023. godine. Artikli u letku koji imaju oznaku „Brza isporuka“ bit će isporučeni u roku od 15 do 30 dana. Vrijedi za određene tkanine i boje.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta