Ured po mjeri vašeg prostora

Doba koronavirusa donijelo je promjene u načinu rada te je rad od kuće ostao prisutan i u postpandemijskom razdoblju kao opcija koja se nudi zaposlenicima diljem svijeta.

 

Ako ste i vi svoj ured zamijenili radnim kutkom kod kuće, pogledajte nove Prima uredske stolice i stolove koji će vam pružiti ugodnu radnu okolinu, organizirati ograničeni prostor, povećati produktivnost i koncentraciju te održati zdravlje tijekom dugotrajnog sjedenja.

 

Uredski namještaj

 

Novi Prima uredski asortiman sastoji se od radnih stolica i stolova uz dodatnu opremu, ormara, poličara, komoda i ladičara te predstavlja moderan namještaj koji ispunjava sve potrebe funkcionalnog radnog mjesta.

 

 

Čak osam različitih varijacija uredskih stolica očekuje vas u novom asortimanu uredskog namještaja, dok su stolovi dio tri uredska programa uz koje možete stilski uskladiti radni prostor s ostatkom interijera.

 

 

Uz novi uredski namještaj možete personalizirati prostor i organizirati radno mjesto prema vašim potrebama jer znate kako se kaže – organizacija je pola posla.

 

Uredske stolice

 

Ako vaš posao zahtjeva dugotrajan rad na računalu, podrazumijeva se da ste većinu radnog vremena u sjedećem položaju što kvalitetnu radnu stolicu stavlja visoko na listu prioriteta.

 

 

Prima uredske stolice dostupne su u različitim izvedbama, pristaju uz sve veličine i visine stolova te zadovoljavaju ergonomske potrebe svakog pojedinca.

 

Ergonomska uredska stolica trebala bi pružiti dobru potporu vašim leđima, biti udobna te vas poticati na pravilno sjedenje i ispravno držanje. Samo neki od benefita radnih stolica koje brinu o vašem zdravlju su:

  • povećana koncentracija i produktivnost
  • veća motivacija
  • bolje raspoloženje
  • bolja cirkulacija
  • zdravlje vaše kralježnice

 

Dodatni benefit Ontario stolice je aktivno i dinamično sjedenje koje omogućava slobodu pokreta - u uredu, pri učenju, igranju igrica ili radu na strojevima. Ontario potiče aktivnost leđnih mišića i smanjuje pritisak na lumbalni dio kralježnice.

 

 

Uredski stolovi

Prima uredski stolovi prostrani su i funkcionalni te pružaju mogućnost personalizacije sukladno vlastitim potrebama i preferencijama. Boje i dekori uredskih stolova prate ostali Prima asortiman, kako bi se lako mogli kombinirati i postati dio skladnog kućnog ureda.

 

Kako biste održali čistoću i dobru organizaciju radnog prostora, nudimo vam i rješenja u istom dekoru - ormariće, poličare, komode, ladičare i dodatnu opremu koja će osigurati maksimalnu produktivnost i skladišni prostor za sve dokumente, pribor i dekoracije poput sata, biljke ili fotografija najbližih.

 

U ponudi su tri programa – Trenton, Sens i Toledo.

 

 

Program uredskog namještaja Trenton dostupan je u više kombinacija boja fronti i korpusa. Uz njega možete osigurati organiziran i pregledan ured s dovoljno mjesta za pohranu. Svi elementi programa su dizajnom i bojama usklađeni stolovima Sens i Toledo.

 

Ploče stolova Sens dostupne su u brojnim dimenzijama i u četiri različita dekora. Uz ploču je moguće kombinirati noge stola u različitim izvedbama oblika Sens H i Sens T. Noge su izrađene od metala i dostupne u bijeloj ili crnoj boji.

 

Dodatna oprema za Sens stolove povećat će vašu produktivnost i organizirati limitirani prostor, a ona obuhvaća:

 

  • akustična pregrada

 

 

  • organizator za kablove

 

 

  • uvodnik za kablove s četkicom

 

 

 

Ugrađena ploča za regulaciju visine stola Toledo ima mogućnost memoriranja odgovarajućih pozicija. Kombinacija stajaćeg i sjedećeg položaja tijekom radnog dana idealno je rješenje za poboljšanje zdravstvenog stanja i produktivnosti.

 

 

 

Savjeti za uređenje kućnog ureda

 

Kako biste personalizirali svoj radni kutak i stvorili ugodnu atmosferu, dekorirajte ga unikatnim detaljima koji će u vama probuditi inspiraciju i stvoriti ugodnu atmosferu za rad.

 

 

Kolekcija COCO maison, ekskluzivno dostupna u Prima salonima i na webshopu, obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje prostora: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasni jastučići, rasvjeta, tepisi i mali komadni namještaj.

 

 

 

Radni kutak u dječjim i mladenačkim sobama

 

U Prima salonima i na webshopu možete pronaći i nove programe radnih stolova i stolica te stvoriti idealan kutak za koncentraciju, pisanje zadaće i stjecanje novih znanja. Programi su dostupni u više kombinacija boja i dekora.

 

 

Radne stolice dostupne su u različitim izvedbama, pristaju uz sve veličine i visine stolova te će zadovoljiti ergonomske potrebe vašeg mališana. Odabirom Prima radnog seta možete osigurati ugodno mjesto za edukaciju, kreativnost i istraživanje, neovisno o dobi i interesima vašeg djeteta.

 

Pogledajte cijelu ponudu uredskog namještaja u našem novom letku!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta