Kod nas pronađite sve za život sa stilom

Imamo sreću što svaki kraj naše zemlje nudi jedinstvene ljepote i turistički potencijal. Svaka regija i svaki grad nude autentične ljepote koje privlače ljude iz svih krajeva svijeta, a budući da se uvelike oslanjamo na turizam kao jedan od vodećih izvora prihoda – mnogi apartmani su jedinstvena priča o uspjehu malog poduzetništva. Kao zemlja smo posebni među zadovoljnim turistima jer kod nas apartmani nisu samo mjesto za spavanje, nego priča koja isprepliće estetiku, udobnost i gostoljubivost. Pitate li se što to znaju uspješni iznajmljivači? Što možete naučiti od njih?

 

Kako se sezona bliži, iznajmljivači se okreću uređenju apartmana sa stilom jer znaju da je to ključno za privlačenje gostiju i stvaranje ugodnog okruženja tijekom njihovog boravka. Čak i ako nemate apartmane i ne bavite se iznajmljivanjem, početak proljeća je idealno vrijeme za kupovinu novog namještaja jer vas tada očekuju super popusti koje se ne isplati propustiti.

 

U Prima salonima i na webshopu vas od 7. ožujka do 3. travnja 2024. godine očekuju uštede do čak 50% na moderan namještaj za opremanje interijera sa stilom, bilo da se radi o stanu, kući za odmor ili apartmanu. Nije na popustu samo namještaj za dnevnu sobu ili kuhinju, već za svaku prostoriju doma, od predsoblja do terase. Inspiraciju za uređenje svog interijera pronađite u novom Prima letku.

 

 

 

Atraktivan namještaj za sezonu sa stilom

Kako bi vam nadolazeća sezona bila najuspješnija dosad, donosimo vam nekoliko trikova uspješnih iznajmljivača za opremanje apartmana sa stilom, a više saznajte u novoj Prima TV reklami.

 

 

Investirajte u kvalitetan namještaj koji je udoban, moderan i funkcionalan. Odaberite komade koji se dobro uklapaju u prostor i stvaraju skladnu cjelinu. Prima ima dizajn koji je jedinstven na tržištu, a ujedno i povoljan. Jedino u Primi možete sve prostorije doma opremiti u istom stilu, bojama i materijalima po vašoj želji, bilo da je riječ o tapeciranom ili pločastom namještaju.

 

Prima francuski krevet Rita s madracem uz uštedu od 39% stoji 599,00 €

Foto: Prima

 

Uz francuski krevet Rita te box spring krevet Rose, koji su sniženi čak 39%, i vi i vaši gosti budit ćete se s osmijehom svakog jutra, u sezoni i izvan nje.

 

Udoban Prima box spring krevet Rose uz uštedu od 39% stoji 799,00 €

Foto: Prima

 

Neka namještaj bude atraktivan i funkcionalan. Birajte komade koji nude dovoljno prostora za pohranu i praktične značajke koje će olakšati boravak gostiju.

 

Prima kutna garnitura Odesa s opcijom razvlačenja snižena je 30%

Foto: Prima

 

Primjerice, kutna garnitura Odesa ima mogućnost razvlačenja i sada je snižena 30%, a možete je pronaći u velikoj paleti boja kako biste je povezali s ostalim namještajem u interijeru, kao i modularnu garnitura Barcelona s metalnim nogicama i konstrukcijom od drvnog masiva, sniženu 25%.

 

Modularna garnitura Barcelona iz Prima ponude, snižena 25%, uklapa se u svaki interijer

Foto: Prima

 

Oduševite svakog gosta

Pokušajte održati prostor urednim i organiziranim kako biste postigli elegantan i suvremen izgled. Izaberite ključne komade namještaja i dekoracija kako biste izbjegli pretrpanost prostora.

 

Prima stol Aldo i stolice Mila upotpunit će sezonu sa stilom

Foto: Prima

 

Nemojte zaboraviti blagovaonski stol i par stolica koje će upotpuniti prostor, a stilom, bojama i materijalima možete ih povezati s kutnom garniturom ili kuhinjom. Predlažemo stol Aldo i stolice Mila koji su sniženi 30% ili stol Eon po 25% manjoj cijeni i stolicama Zara sniženim 30%.

 

Uz velike uštede možete nabaviti i Prima stol Eon te stolice Zara

Foto: Prima

 

Detalji koji dodaju šarm

Razmotrite lokalni stil i tradiciju prilikom opremanja prostora, a ako tražite univerzalno rješenje koje će dodati karakter prostoru neovisno o stilu uređenja, idealni su dekorativni zidni paneli koje u probranoj paleti popularnih nijansi možete pronaći u Prima ponudi.

 

Dekorativni zidni paneli iz Prima ponude dodat će karakter svakoj prostoriji

Foto: Prima

 

Balkon, vrt ili terasa su dodatan benefit, a ako ih uredite ne samo da ćete povećati vrijednost svoje nekretnine, nego to povoljno utječe i na iznos najamnine koju tražite. U Primi možete pronaći raznoliku ponudu vrtnog namještaja po povoljnim cijenama. Moderne stolice Ginevra koje su snižene 37%, dostupne su sa i bez rukonaslona, u paleti modernih, a opet nježnih nijansi. Praktične su za opremanje apartmana i jednostavne su za pohranu jer se mogu slagati jedna na drugu.

 

Upotpunite svoju terasu vrtnim stolicama Ginevra i stolom Argo iz Prima ponude

Foto: Prima

 

Kako biste boravak u prostor učinili udobnijim dodajte akcente dekoracijama poput ukrasnih jastučića, tepiha, nenametljivih zidnih dekoracija ili svjetiljki što će doprinijeti opuštajućoj atmosferi. Svakako unesite i osobni pečat u prostor, a ako se radi o apartmanu, nećete pogriješiti s malim poklonom ili porukom dobrodošlice za goste kao znak pažnje.

 

Prima modularna garnitura Olympia snižena 30% zablistat će i bez dekoracija

Foto: Prima

 

Učlanite se u Prima klub i ostvarite popust uz svaku kupovinu!

Kako biste još povoljnije opremili svoj dom, kuću za odmor ili apartman učlanite se u Prima klub.

 

Otkrijte Prima klub pogodnosti

Foto: Prima

 

Prima nagrađuje vašu vjernost, stoga učlanite se u Prima klub i uživajte u brojnim pogodnostima.

 

Svaka kupnja u Prima salonima donosi vam bodove. Dovoljno je samo da kod svakog plaćanja prodajnim savjetnicima pokažete svoju Prima karticu. Svoje stanje bodova možete provjeriti na računu ili na blagajni bilo kojeg Prima salona.

 

 

Još se niste učlanili u Prima klub? Nemojte čekati, jednostavno je i brzo. Trebate samo ispuniti pristupnicu, potpisati je i predati na blagajni u bilo kojem Prima salonu. Više informacija o Prima klubu potražite na stranici kluba.

 

U Prima salonu popunite pristupnicu i postanite član Prima kluba!

Foto: Prima

 

Uvjerite se u moderan dizajn i kvalitetu namještaja te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta