Svaki interijer je nova priča i novi izazov!

Usluga Dizajna interijera dostupna je u svim našim salonima diljem Hrvatske, a osmišljena je kako bismo vam olakšali put do idealnog rješenja koje najbolje odgovara svim vašim željama. U Prima salonima vas očekuju dizajneri interijera uz čiju stručnu pomoć lako možete ostvariti svoju viziju savršenog interijera.

Svoje dojmove o ovom izazovnom i kreativnom radnom mjestu prenijela nam je naša dizajnerica interijera Stephany Dervišagić. Ona je dio Prima tima u Westgate shopping centru, gdje njena kreativnost ne miruje i svakim danom uveseljava sve veći broj kupaca.

 

 

- Dizajn interijera je moja strast, sretna sam i zadovoljna jer radim posao koji volim i koji me ispunjava. U ovom poslu sam se pronašla jer sam po prirodi vesela i pozitivna, pristupačna i otvorena. Spremna sam učiti, raditi na sebi i sa svakim novim projektom sve više napredovati. Za dizajn je važno je biti otvoren, znatiželjan i uvijek biti u toku s trendovima. Kao i u svakoj industriji, trendovi se u svijetu interijera brzo mijenjaju i inspiriraju na promjene. Uvijek istražujem novitete, tražim i osmišljavam drugačija rješenja i trudim se iznenaditi svoje kupce. Važno mi je oduševiti ih svojim rješenjem koje u skladu sa svim njihovim željama, ukusom i stilom, objašnjava Stephany.

 

 

Kreativnost dizajnera presudna je za pružanje rješenja koje je funkcionalno i stilski usklađeno sa željama kupca. Dizajner interijera vodi kupca kroz cijeli proces – od upoznavanja s Prima asortimanom, izmjere prostora, prezentiranja 3D vizualizacije cijelog interijera te sve do dostave i montaže.

 

- Svaki interijer je nova priča, novi izazov u kojem se uvijek nauči nešto novo. Važan je individualan pristup svakom kupcu. Uvijek sam im na raspolaganju za sva pitanja i savjete, a svaki interijer rezultat je odlične suradnje i međusobnog uvažavanja. Usluga je u potpunosti prilagođena svim potrebama kupca i prilagođava se svakom stilu, kvadraturi i budgetu. Kroz cijeli proces oblikovanja njihovog doma, mi se upoznajemo jer kreiranje nečijeg doma znači i poznavanje vlasnika. Ukazano nam je povjerenje koje svi želimo opravdati i oduševiti svojim rješenjem svakog kupca, ispričala je Stephany.

 

Prima neprestano raste i razvija se, a najnovija usluga dizajna interijera odlično je prihvaćena od naših kupaca. Ova usluga razvijena je jer smo prepoznali potrebu da pomognemo našim kupcima i vodimo ih kroz cijeli proces opremanja njihovog doma. Naši dizajneri interijera rade izuzetno kreativan i izazovan posao te želimo pozvati sve zainteresirane za ovu poziciju da nam se jave na ljudski.potencijali@prima-namjestaj.hr . Saznajte više informacija o svim otvorenim pozicijama u Prima grupi i postanite dio našeg tima!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta