Slušajte mame, s razlogom su nas odabrale

Već šestu godinu zaredom dobitnici smo nagrade Odabrale mame u kategoriji namještaja.

Ova nagrada je priznanje za najbolje proizvode i usluge na hrvatskom tržištu, prema ocjeni najstrožeg i najiskrenijeg žirija - mama.

 

Već sedmu godinu zaredom, projekt „Odabrale mame“ provodi online istraživanja zadovoljstva potrošača u različitim kategorijama, od hrane i pića, preko kozmetike i tekstila, do automobila i namještaja kao i različitih usluga koje svi stalno ili povremeno koristimo.

 

 

Mame ocjenjuju samo one proizvode i usluge koje su koristile, a njihova preporuka je pretočena u oznaku od povjerenja i vjerodostojan vodič za kupnju svim potrošačima.

 

Šest ružičastih statua

Ponudom, kvalitetom i uslugom i ove godine smo oduševili hrvatske mame zahvaljujući kojima našu policu krasi još jedna „Odabrale mame“ statua. Srećom pa se bavimo proizvodnjom namještaja zato što nam već ponestaje mjesta na polici.

 

 

Na svečanoj dodjeli u River pubu u Zagrebu Iva Lovrić i Petra Plivelić iz Marketinga Prima grupe preuzele su prepoznatljivu ružičastu statuu.

 

 

„Nema sumnje da mame najbolje znaju, zato nam je drago što su mame i ove godine odabrale Primu kao salon namještaja kojem najviše vjeruju i u kojem je kupovina pravi užitak“, rekla je Petra.

 

 

Iva je, pak, istaknula zašto su mame najbolji dizajneri interijera.

 

„Kada trebam dobar savjet ili preporuku za kupovinu i ja se često upravo svojoj mami Đurđi obraćam za pomoć jer njenoj prosudbi bezuvjetno vjerujem. Zato i svim Prima kupcima toplo savjetujem da slušaju mame, jer one znaju najbolje“, ističe Iva.

 

 

Oznaka “Odabrale mame” ima dvostruku važnost – ona je preporuka svim potrošačima za kupnju najboljeg proizvoda, ali i nagrada proizvođačima čiji su proizvodi pronašli put do srca majki.

 

Prima dizajn za vašu obitelj

Često su upravo mame te koje svojom toplinom, nježnošću, promišljenošću i mnogim vještinama kuću ili stan pretvaraju u ugodan dom pun ljubavi i zato smo zahvalni što su upravo Prima grupu odabrale kao saveznika u ostvarenju tog cilja.

 

 

Kao najveći proizvođač namještaja u Hrvatskoj, Prima već gotovo 30 godina dizajnira namještaj koji svojim izgledom slijedi svjetske trendove i želje kupaca. Namještaj svojom razinom kvalitete materijala, funkcionalnosti i rješenja gradi povjerenje te omogućuje kupcima da urede ono najvažnije, svoj dom, potpuno po svojim željama i po prihvatljivoj cijeni.

 

 

Prima namještaj nije samo atraktivan, nego je i osmišljen kako bi odgovarao modernom načinu života. Ponuda kvalitetnog namještaja i inovativna rješenja omogućuju vam da kreirate svoj jedinstveni stil. Prima vam nudi mogućnost dostave i montaže, a uslugom dizajna interijera kreira novi izgled vašeg doma, zaokružujući time priču o jedinstvenoj mogućnosti kompletnog opremanja doma u istom stilu.

U Prima salonima diljem Hrvatske i na webshopu otkrijte suvremena dizajnerska rješenja koja su još bliža vama, vašoj obitelji i vašem životnom stilu.

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta