Savjeti za klasično uređenje interijera koje će uvijek izgledati moderno

Dolazak proljeća i toplijih dana mnogima je povod za proljetno čišćenje doma, ali i željno iščekivanu pripremu i opremanje apartmana, vikendica i kuća na moru novim namještajem i detaljima kako bi spremno dočekali prve ljetne dane.

 

Iako je kod uređenja interijera, lako pokleknuti trendovima, ovdje je bezvremenska klasika nešto što će se dugoročno najviše isplatiti, posebice ako je riječ o uređenju apartmana i kuća na moru za najam.

 

 

Svojom umjerenošću, čistim linijama i toplim bojama svidjet će se svakom gostu, a svojim prirodnim materijalima klasika će u interijeru trajati desetljećima, izgledajući pri tom uvijek moderno i svježe.

 

Novi Prima katalog prepun je odličnih klasičnih komada - od kutnih garnitura i fotelja uz širokoj paleti boja i materijala preko kvalitetnih drvenih blagovaonskih stolova i odličnih rješenja za kuhinje pa sve do kreveta s raskošnim visokim uzglavljima koji će obogatiti svaku spavaću sobu.

 

 

Uz trajnost i činjenicu da ne izlazi iz mode, još jedna od prednosti bezvremenske klasike u uređenju interijera je što se savršeno slaže i s mnogim drugim stilovima pa vam danas predstavljamo dva prijedloga za uređenje apartmana ili vikendice odabirom bezvremenske klasike u kombinaciji s drugim stilovima iz novog Prima kataloga.

 

 

 

Luksuzna bezvremenska klasika

 

Neutralna baza koju čine bež, bijela i crna upotpunjena maslinasto zelenom i tamnijim drvenim detaljima savršena su kombinacija ako svoj apartman, vikendicu i bilo koji drugi interijer želite urediti u klasičnom, ali luksuznijem stilu.

 

 

Odaberite bogato tapecirano uzglavlje, blagovaonski stol modernog dizajna od luksuznog materijala poput mramora i keramike, kvalitetne stolice Prima dizajna s kombinacijom tkanine i drva, prostrani kuhinjski ormar s ugradbenim elementima kao luksuzniju alternativu uobičajenoj kombinaciji podnih i visećih elementa, tamnije regale sa staklenim vratima, bijele štukature na zidovima i zlatnu rasvjetu koja će dati dodatni dašak luksuza.

 

 

Za dodatnu personalizaciju interijera, zidove obogatite crnim okvirima u kojima ćete izložiti umjetnička djela ili pak obiteljske fotografije.

 

 

Vedra bezvremenska klasika

 

Želite li svoj apartman ili vikendicu urediti u nešto vedrijem tonu, neutralnu bazu pak nadopunite toplijim bojama i izborom natur drva koji će se savršeno uklopiti u lagani morski povjetarac i sunce u kojem ćete uživati ljeti.

 

 

Bijela kuhinja i siva kutna garnitura koja se može razvući u dodatni ležaj, praktični su bezvremenski klasici koji se odlično slažu sa svime pa tako i žutim foteljama, mornarsko plavim tapeciranim stolicama, plavosivim komodama... Prozračnost spavaće sobe, a i njenu praktičnost i trajnost, osigurajte drvenim bijelim krevetom koji će trajati godinama i lako se održavati posebice ako će kroz vaš apartman ili kuću na moru proći veći broj gostiju.

 

 

Ni ovdje ne zaboravite na detalje koji će interijer učiniti još posebnijim. Jednostavne, ali vesele tapete na zidovima, okviri sa slikama mora ili zanimljivi printevi kao i visilice s ukrasnim žaruljama samo su neke od ideja kojima ćete bezvremensku klasiku upotpuniti modernim detaljima.

 

 

Autorica teksta i fotografija: Martina Palić

 

Po struci, korporativna pravnica, ali u duši velika ljubiteljica dizajna interijera koji ju je, kroz opremanje i uređenje brojnih domova i mnogobrojne različite DIY projekte doveo do titule Cosmo Influencera godine u kategoriji interijera.

 

Za više savjeta i inspiracije, zapratite je na njenom Instagram profilu @mako.hr

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta