Raskošan program Adeo stigao je u Prima salone!

Novitet u našim salonima je Adeo program za spavaće sobe!

 

Ako ste zainteresirani za Adeo, javite nam se putem kontakt obrasca ili u Prima salonima.

 

Ovaj program osmislili smo kako bismo dodatno obogatili postojeći asortiman i pružili svojim kupcima nešto drugačije za opremanje spavaćih soba. Program obuhvaća više dimenzija ormara, komoda, noćnih ormarića i toaletnih stolića. Bogatom paletom boja i dekora, omogućeno je puno kombinacija koje se mogu prilagoditi svakom ukusu i željama.

 

 

 

 

Što ovaj program razlikuje od ostalih programa za spavaće sobe?

Posebnost ovog programa postignuta je rasvjetom koja je omogućila da namještaj u spavaćim sobama postane i rasvjetno tijelo. Adeo program stvara ugodan i elegantan ambijent zahvaljujući rasvjeti koja je postavljena kako bi dodatno istaknula dizajn i olakšala korištenje.

 

 

 

Rasvjeta je postavljena u ukrasni okvir na ormarima i njihovu unutrašnjost. Osim ormara, možete odabrati i noćne ormariće kod kojih je gornja ploha LED panel. Na toaletnim stolićima također možete odabrati pozadinsku, ambijentalnu rasvjetu koja je postavljena iza ogledala. Rasvjeta koja je postavljena na svim elementima pali se na senzor.

 

 

Kakve Adeo ormare možete odabrati?

Adeo ormari su modularni ormari u raznim dimenzijama, a s visinom od čak 240 cm ostavljaju puno prostora za individualno prilagođavanje različitim željama. Svoj ormar možete oblikovati kombiniranjem užih i širih modula te tako složiti ormar koji odgovara dimenzijama vaše sobe.

 

 

 

Vanjski izgled ormara možete prilagoditi odabirom fronti u različitim drvenim dekorima, a možete se odlučiti i za staklene fronte. Lakobel staklene fronte dostupne su u više boja, a prozirno zatamnjeno staklo dostupno je u sivom i bakrenom tonu.

 

Što je na raspolaganju za unutrašnjost ormara?

Unutrašnjost Adeo ormara moguće je prilagoditi potrebama i željama kupca kako bi maksimalno iskoristili prostor za odlaganje.

 

 

 

Uz police i ladice od iverala ili stakla, za unutrašnjost ormara možete odabrati garderobni lift, šipku za vješanje, izvlačne košare za cipele, izvlačne vješalice za hlače ili cipele, izvlačnu vreću za rublje, izvlačne limene police. Dodatna oprema unutar ormara može se prilagoditi individualnim zahtjevima i posložiti kako vam najbolje odgovara.

 

 

 

Dodatne informacije o programu možete saznati iz priloga u emisiji Dobro jutro, Hrvatska:

 

 

Posjetom naših salona dogovorite sastanak s dizajnerom interijera i iskoristite jedinstvenu mogućnost DIZAJNA INTERIJERA prilagođenu individualnim željama i potrebama te mogućnost plaćanja do 36 rata** bez kamata i naknada.

Uz podršku naših prodajnih savjetnika i dizajnera interijera, opremanje prostora postaje ugodno i nezaboravno iskustvo.

Vidimo se!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta