Pronađite radost u svakom kutku svog doma, a ne samo ispod božićnog drvca

Vrijeme je da zablista svaki kutak vašeg doma jer već sitno odbrojavamo. Za manje od mjesec dana mališani će pisati pisma Djedici i uzbuđeno odmatati poklone ispod bora, a mi odrasli (iako se poput djece veselimo božićnim poklonima) uživat ćemo u druženjima s najmilijima. Ta blagdanska okupljanja najčešće su oko bogatog blagdanskog stola, punog tradicionalnih blagdanskih delicija i finih kolača, gdje se razgovori znaju povesti i do sitnih sati, uz svjetlucanje lampica s bora i treperenje svijeća na stolu.

 

Asensio stol snižen je 30%, a Tenor program 20%

Foto: Prima

 

Ima nešto posebno u ovom blagdanskom periodu, jer bilo da se radi o djeci ili odraslima, Božić je vrijeme kada se stvaraju nezaboravni trenuci. Prisjetite se! I vama na um zasigurno padaju neke lijepe slike proteklih Božića.

 

Kutna garnitura Lyra s dva jastučića snižena je 24%

Foto: Prima

 

Kako bi ovogodišnji blagdani bili još posebniji, ispunite ih toplinom kreiranja vlastite tradicije, zajedničkim aktivnostima koje mame osmijeh na lice, toplim ugođajem udobnog doma te najboljim namještajem i dekoracijama za dom koje u svim Prima salonima i na webshopu možete pronaći na velikoj rasprodaji uz popuste do 50% koja traje od 30. studenog 2023. do 3. siječnja 2024. godine.

 

Sve detalje nove ponude i sve blagdanske uštede saznajte u novom Prima letku.

 

 

Epicentar obiteljske radosti

Dopustite blagovaonskom stolu da postane epicentar obiteljske radosti. Posebice ako se radi o velikom i moćnom stolu poput Sahare, koji je zahvaljujući dužini od 180 cm, keramičkoj površini ploče stola te specifičnim nogama koje su poput skulpture od masiva hrasta fokus cijelog doma, a ne samo blagovaonice. Uz moderne i iznimno udobneblagovaonske stolice i fotelje Vanesa svaki obrok na ovom stolu bit će poput gozbe.

 

Raskošan dojam postignite stolom Sahara i stolicama Vanesa sniženim 20%

Foto: Prima

 

Mnogi vjeruju da je kuhinja srce doma, posebice ako je velika i opremljena ponajboljim kućanskim aparatima poput onih poznatog brenda Amica koji su u svim Prima salonima sada sniženi 15%. Uz dobru pećnicu, napu, štednjak te druge aparate i malo mašte, tu nastaju razni blagdanski specijaliteti, često po receptima koji se prenose generacijama, a miomirisi prizivaju samo najljepše uspomene.

 

Svi Amica setovi kuhinjskih aparata sniženi su 15%

Foto: Prima

 

Sva ta blagdanska jela imaju puno bolji okus ako se jedu u društvu, stoga ovih blagdana prakticirajte zajedničke obroke kako biste svojim najmilijima i sebi okrijepili i dušu i tijelo.

 

Osim blagovanja, otkrijte zabavu koju kriju zajedničke aktivnosti poput ukrašavanja božićnih kolača, slaganja kućice od medenjaka ili, pak, DIY izrade božićnih ukrasa. Blagovaonski stolovi poput modernog stola Pablo, dimenzija 76 x 160 x 90 cm, s pločom od drvnog dekora i čvrstim metalnim postoljem u crnoj, sivoj ili bijeloj boji u kombinaciji omogućuju cijeloj obitelji dovoljno prostora za stvaranje čarobnih trenutaka, dok jednako atraktivne stolice Vita sa sjedištem dostupnim u velikoj paleti boja sve božićne aktivnosti čine udobnim iskustvom, čak i ako potraju cijelo poslijepodne.

 

Po čak 29% nižoj cijeni pronađite stol Pablo i stolice Vita

Foto: Prima

 

Mjesto za zajedničko opuštanje

Dnevna soba mnogima je omiljena u ovo doba godine jer se upravo nju najčešće krasi božićno drvce. Pobrinite se da ovog Božića postane mjesto najveće obiteljske radosti i spokojnih trenutaka idile.

 

Božićne večeri bit će čarobne uz modularnu garnituru Catania koja je snižena 32%

Foto: Prima

 

Udobne garniture poput Catanie i Lyre te fotelje poput Viktora i Emersona, za koje smo sigurni da bi se svidjele i samom Djedici, neka budu pozornica za zajedničko gledanje božićnih filmova ili čitanje omiljenih priča.

 

Fotelju Viktor, uz 25% popusta, poželio bi i Djed Božičnjak

Foto: Prima

 

Ne zaboravite obogatiti svoju garnituru toplim dekama i mekim jastučićima jer, na kraju, svaki čaj i vruća čokolada ukusniji su kada u njima uživate udobno smješteni na garnituri, uz pokoji kolačić s božićnim začinima, naravno.

 

Ima li išta bolje od uživanja uz vatru pored bora na udbnoj fotelji Emerson sniženoj 29%

Foto: Prima

 

Investicija za bolji dom

Za stvaranje tople božićne atmosfere, ulaganje u dugoročne stvari poput kvalitetnog namještaja je mudra odluka. Osim u blagdanskoj sezoni, funkcionalni namještaj i svestrane dekoracije omogućuju vam stvoriti toplu, modernu i profinjenu atmosferu tijekom cijele godine, u odnosu na blagdanske dekoracije koje su specifično sezonske. Primjerice, fenjer Lanterna koji je sada snižen 20% i stoji samo 7,20 € odlično se uklapa u blagdanski dekor, ali i ljeti će, sa svijećom, romantično osvijetliti vašu terasu ili vrt.

 

U bogatoj Prima ponudi dekoracija odaberite najljepše božićne poklone

Foto: Prima

 

Isto je i s ostatkom namještaja koji se uz par trikova i dodataka poput jastučića, dekica, posteljine i dekoracija jednostavno prilagođava svakom dobu godine. Zato je Prima za vas pripremila i mnoštvo noviteta kojima je obogatila svoju ponudu.

 

Novi, dizajnerski inovativan krevet Primavera obogaćen je pametnim rješenjima poput pomičnog uzglavlja s ugrađenom rasvjetom te pomičnog rukonaslona na sredini kreveta s ugrađenim wireless punjačem. Sve što vam treba za relaksaciju ovaj krevet nudi nadohvat ruke, a sada ga možete pronaći uz 20% uštede.

 

Sve što vam treba za relaksaciju krevet Primavera, snižen 20%, nudi nadohvat ruke

Foto: Prima

 

Ako je vaš stil više romantičan, onda će vas oduševiti vijest da Prima sada u ponudi ima krevete izrađene od čvrstog metala u modernom dizajnu za opremanje suvremenih interijera. Kreveti Vrelo i Romantik u ovom blagdanskom periodu sniženi su 20%.

 

Dobar odmor zajamčen je na čvrstom krevetu Vrelo, sniženom 20%

Foto: Prima

 

Metalni krevet Romantik uklapa se u baš svaki interijer, a sada je snižen 20%

Foto: Prima

 

Svoju dnevnu sobu u novoj godini osvježite novom kutnom garniturom Torino s funkcijom razvlačenja i prostorom za odlaganje te modernim regalom Felix koji je kreiran u minimalističkom stilu i svevremenskim dekorima kako bi se uklopio u mnoge interijere, a sve pronađite po 20% nižim cijenama.

 

Gledanje božićnih filmova pravi je užitak na kutnoj garnituri Torino sniženoj 20%

Foto: Prima

 

Baš sve vaše sitnice pronaći će svoje mjesto na 20% sniženom regalu Felix

Foto: Prima

 

Novost u ponudi je i blagovaonski stol Eon s dizajnerski atraktivnom metalnom konstrukcijom te stolice Zara koje kombiniraju eko kožu i meku tkaninu, a oboje je sniženo 20% posto.

 

Dizajnerski atraktivne noge stola Eon privući će svu pažnju vaših gostiju

Foto: Prima

 

Kako bi tvoja garderoba bila još organiziranija, posve prilagođena tebi, u još boljem, većem i raskošnijem prostoru – provjeri novu ponudu ugradbenih ormara kreiranih po mjeri u Prima salonima na koju možeš ostvariti uštedu od 30%.

 

Otkrijte novu viziju ugradbenih ormara u Primi i to uz super uštedu

Foto: Prima

 

Osim toga, Prima s ponosom predstavlja novu kolekciju luksuznog namještaja talijanskog brenda Nicoletti Home, čiji je namještaj simbol vrhunske kvalitete, a možete ga pronaći uz sjajnu uštedu od 30%. Više o ovoj ponudi saznajte u našem blogu posvećenom filozofiji slatkog života.

 

Obogatite svoj život luksuznim garniturama talijanskog brenda Nicoletti Home

Foto: Prima

 

Blistavi darovi za svakog člana obitelji

Uz uređenje doma, ne zaboravite na božićne poklone! Neka budu pomno odabrani, usmjereni na udobnost i užitke.

 

Osim što će oplemeniti svakodnevicu onima kojima ih poklanjate, dekoracije kao božićni pokloni doprinijet će i ljepoti doma.

 

Mirisne svijeće s aromom božićnih začina, elegantne lampe koje stvaraju ugodno svjetlo, ukrasni jastučići koji dodaju toplinu ili slike za zid koje pričaju priču – sve ove dekoracije mogu biti atraktivni darovi za svakog člana obitelji.

 

Mališane će, primjerice, ispod bora oduševiti preslatki jastučići Bear i Cloud od kojih se neće odvajati, a soba će postati pravo malo carstvo mašte uz dječju policu Rabbit i zidnu dekoraciju Deer iz asortimana francuskih dekoracija brenda Atmosphera. Ove dekoracije sjajno pristaju u sobu za bebe Oblak koja je sada snižena 20%, kao i u druge dječje sobe iz Primine ponude.

 

Slatki plišani detalji upotpunit će carstvo svakog mališana u sobi Oblak

Foto: Prima

 

Ne sumnjamo da će dame razveseliti vaza Agata u zelenoj boji sa zlatnim detaljima koja je dovoljno svečana za Božić i u njoj će sjajno izgledati grana božikovine, a opet je sjajna dekoracija za dom u svako doba godine i izgleda fenomenalno, koje god cvijeće u nju stavili.

 

Zelena i zlatna koje krasu vazu Agata kalsično su elegantna kombinacija

Foto: Prima

 

Bilo da tražite poklon za baku, djeda, tetu ili strinu nećete pogriješiti s ukrasnim jastučićem Stay ili pletenim prekrivačem Alexa uz koje će im ova zima biti malo udobnija i toplija.

 

Mekih dekica kao što je Alexa nikad ne možete imati dosta

Foto: Prima

 

Svim ljubiteljima dobrog štiva i pasioniranim sakupljačima knjiga, koji sanjaju imati vlastitu knjižnicu u domu, držač za knjige Dachsund izmamit će osmijeh na lice.

 

Držač za knjige Dachsund pomoći će vam u organiziranju vlastite knjižnice

Foto: Prima

 

Ovog Božića, neka vaš dom postane mjesto gdje se rađaju nezaboravne tradicije. Udoban namještaj, kreativne aktivnosti i probrane dekoracije čine temelj za stvaranje ugodnog blagdanskog ugođaja. Slijedite ove savjete i pretvorite svaki trenutak u posebnu uspomenu.

 

U toplini doma pronađite radost blagdana!

 

Kad vani zahladi, za cozy atmosferu u domu, nabavite nove ukrasne jastučiće poput jastučića Stay

Foto: Prima

 

U Prima salonima već vlada blagdanska atmosfera, a i blagdanski popusti. Uvjerite se u moderan dizajn i kvalitetu namještaja te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta