Pripremite svoj apartman za sezonu uživanja

Predsezona samo što nije, a za bezbrižno ljeto, puno gostiju i dobrih recenzija, uspješnu sezonu krojimo već danas. Stoga, kada opremate apartmane, težite najboljem jer tajna uspješne sezone je kvalitetan namještaj.

 

Kvalitetan namještaj tajna je uspješne sezone

 

Ne samo da Prima ima more dizajnerskih rješenja za vaš apartman, već u našim salonima i na webshopu kvalitetu možete pronaći po najpovoljnijim cijenama.

Detaljniju računicu, kao i cijeli niz velikih ušteda na namještaj kojim možete opremiti cijeli apartman pronađite u našem novom letku:

 

 

 

 

Kao najveći hrvatski proizvođač namještaja, s vlastitim dizajnom i proizvodnjom, Prima je već niz godina prvi odabir profesionalaca iz sektora turizma, vlasnika hotela i iznajmljivača apartmana.

 

- Promišljanje kupca nam je uvijek polazišna točka u kreiranju novih kolekcija namještaja. Pitamo se tko je kupac kojem se želimo obratiti i kako mu pomoći da opremi svoje životne prostore. Vrlo nam je važno unaprijed pretpostaviti tko će i kako koristiti određeni komad namještaja, koliko često i u kakvom prostoru. Osim komercijalne potrebe kupca, na koju odgovaramo ponudom najkvalitetnijeg rješenja po najboljoj cijeni, tu je uvijek i estetska potreba koja odgovara na pitanje kakva je osobnost kupca i koji je njegov osobni stil - rekao nam je Luka Dundović, industrijski dizajner koji potpisuje mnoge novitete u ponudi Prima grupe. Objasnio je da dizajn ima važnu ulogu odgovoriti na prostorne, komercijalne, funkcionalne, estetske i emotivne potrebe kako bi kupac bio ponosan i zadovoljan svojim odabirom, neovisno koji komad namještaja se kreira.

 

Prima rješenja za sezonu sa stilom

 

Imajući na umu iznajmljivače, Prima dizajneri osmislili su programe namještaja u različitim stilovima poput boho stila, za opremanje svih prostorija apartmana što uvelike olakšava proces uređenja. Kada različite prostorije povežete istim materijalima, bojama i dekorima stvarate stilski usklađen prostor. Time se postiže dojam harmonije koji onima koji borave u prostoru stvara ugodu. Zato je promišljeno opremanje apartmana u jednom stilu vrlo važno. U konačnici, gost koji uživa, koji se odmorio i oduševio apartmanom je ujedno i gost koji će se vratiti k vama i sljedeće sezone, a podijelit će i svoje dobre preporuke obitelji, prijateljima i poznanicima prepričavajući doživljaje s godišnjeg odmora.

 

Stoga, ulaganje u kvalitetan namještaj višestruko je isplativo jer samu investiciju ćete brzo vratiti, već u ovoj sezoni, a uz pravilno održavanje još ćete godinama ubirati plodove pametnog odabira u opremanju apartmana.

 

Upravo je Prima namještaj taj presudni korak koji vas dijeli do savršenog apartmana. Nemojte dugo čekati jer posebne pogodnosti i uštede, kao i velika rasprodaja COCO maison dekoracija uz uštede do 50%, traju od 30. ožujka do 3. svibnja 2023. godine ili do isteka zaliha.

 

Pogledajte apartman uređen u boho stilu:

 

 

Podijeli:

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta