Prima je prirodni odabir – prirodni dio vašeg doma

Krenula je naša nova kreativna kampanja koja nosi naziv „Prima, prirodni dio doma.“

No, možda se pitate zašto nosi baš taj naziv? Zašto je Prima prirodni odabir?

Više je odgovora!

 

Prima namještaj prirodno se uklapa u svaki dom.

Prima u proizvodnji hrvatskog namještaja visoke kvalitete koristi prirodne materijale.

 

 

Prima namještaj prirodno se slaže sa svakim stilom uređenja interijera.

 

Prima saloni i webshop prirodni su odabir šoping destinacije za mnoge Hrvate.

Prima je jednostavno prirodan odabir za sve koji žele uživati u kvalitetnom i estetski nepogrešivom namještaju koji je esencijalan, prirodni dio doma, temelj naše svakodnevice.

 

 

Kampanja „Prima, prirodni dio doma.“ u cijelosti ističe povezanost Prima poslovne filozofije i materijala koji se koriste u proizvodnji s prirodom.

 

Naime, kao najveći hrvatski proizvođač namještaja s dugogodišnjom tradicijom, Prima u proizvodnji modernih i kvalitetnih programa za opremanje svih prostorija doma koristi materijale koji su velikim udjelom prirodni i ekološki. Time Prima ne samo da slijedi trendove, već se postavlja na mapu ekološki odgovornog poslovanja.

 

 

Život u domu koji je opremljen Prima namještajem je poput života u prirodi jer odiše prozračnošću, stilom i odmjerenošću. Zato, za svakoga tko želi moderan namještaj hrvatskog porijekla Prima saloni i webshop prirodan su odabir šoping destinacije.

 

Nudimo jedinstvenu mogućnost opremanja cijelog doma u istom stilu i bojama. Programi namještaja za opremanje svih prostorija olakšavaju proces uređenja, a lako je postići i stilsku usklađenost. Bez obzira na to volite li klasični, skandinavski, minimalistički, industrijski, mediteranski ili boho stil, u Prima salonima i webshopu možete pronaći nešto po svom ukusu i životni prostor pretvoriti u dom, oplemenjen toplinom i osjećajem udobnosti.

 

Također, Prima nudi mogućnost odabira kombinacije elemenata za sve prostorije - od predsoblja preko dnevne sobe, kuhinje, blagovaonice pa sve do spavaće sobe. Kupcima je dostupna i usluga dizajna interijera uz stručnu pomoć Prima dizajnera. Kako biste se i sami uvjerili u kvalitetu i estetiku Prima namještaja, posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma.

 

 

Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook, Instagram i Pinterest profilu.

 

Sve behind the scenes momente sa snimanja TV spota otkrijte na našem blogu, a saznajte i Jeleninih pet provjerenih trikova za dobar san.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta