Prelistajte novi letak i osvježite svoj dom!

U proljeće uvijek ulazimo željni svjetlosti i svježine. Kao što priroda mijenja svoje boje, tako i naši domovi traže osvježenje. Svjetlije nijanse, meki materijali i toplina drvenog namještaja postaju naši saveznici u stvaranju prostora u kojem se osjećamo probuđeno i inspirirano. Uz dodatak svježeg cvijeća, svaki dom postaje oaza proljetne radosti i optimizma.

 

Vrijeme je da vaš dom procvjeta!

 

Od 4. travnja do 1. svibnja u Prima salonima i na webshopu pronađite moderan namještaj hrvatskog dizajna i proizvodnje za opremanje svake prostorije vašeg doma uz uštede koje se penju čak do 50%.

 

Sjajnu ponudu po atraktivnim cijenama otkrijte u novom Prima letku:

 

 

 

Proljetno osvježenje doma ne mora biti veliki pothvat – dovoljno je unijeti malo promjene s par novih komada. Cilj je stvoriti svježu i pozitivnu atmosferu u vašem domu, potičući vaše dobrobiti i stvarajući ugodno okruženje za život i rad. Vaša prva destinacija za proljetni makeover doma svakako su Prima saloni i webshop – uz nas možete biti sigurni da ćete dobiti moderan namještaj hrvatskog dizajna i proizvodnje koji će vas oduševiti kvalitetom, ali i povoljnom cijenom.

 

Modularnu garnituru Barcelona možete pronaći po 29% nižoj cijeni, za samo 1.059,00 €

Foto: Prima

 

Kupovina u Prima salonima može biti još povoljnija ako se učlanite u Prima klub. Kako biste svakom kupovinom ostvarili pogodnosti dovoljno je samo da kod svakog plaćanja prodajnim savjetnicima pokažete svoju Prima karticu. Više informacija o Prima klubu potražite na stranici kluba.

Kako biste uživali u toplim proljetnim danima u domu okupanom nježnim zrakama sunca, donosimo vam tri provjerena načina za jednostavno unošenje daška proljetne svježine u vaš dom.

 

1. Birajte svijetle boje

Bijela, bež, krem, nježno plava, zelena, žuta... Svjetlije boje prostor čine prozračnijim što doprinosi povećanju energije i osjećaja svježine u prostoriji, što je posebno važno nakon hladnijih zimskih mjeseci. K tome, prostor će se činiti većim i prostranim, a svijetle boje dokazano u nama potiču pozitivno raspoloženje.

Zato odaberite tapecirani namještaj svjetlijih nijansi, poput modularne garniture Barcelona u tkanini bež boje ili kutne garniture Denver u nijansi bijela slonovača. Ne propustite ovaj super ulov jer Barcelona je sada snižena 29%, a Denver 25% stoga će proljetni makeover vašeg doma biti i brz i povoljan.

 

Uz 25% niže cijene kutna garnitura Denver sada stoji 699,00 €

Foto: Prima

 

2. Drvo u prvom planu

Namještaj izrađen od masiva ili drvnog dekora oduvijek ima pozitivan učinak jer nas povezuje s prirodom. Osim toga, drveni namještaj ima sposobnost stvoriti toplu i ugodnu atmosferu u prostoru zato se dobro uklapa u proljetni ambijent svake prostorije doma. Athena, drvene i čvrste stolice retro stila koje su trenutno snižene čak 30%, unijet će šarm i svježinu u vaš dom, posebno ako ih sparite s modernim blagovaonskim stolom poput Arune.

 

Stolica Athena snižena je 30% i sada stoji samo 92,00 €

Foto: Prima

 

Birajte kombinaciju stola i stolica u bijeloj boji kako biste svojim ukućanima i sebi povećali produktivnost i koncentraciju, što je posebno koristan benefit ako imate mališane koji domaću zadaću pišu za blagovaonskim stolom.

 

3. Udobnost kao temelj

Rezultat proljetnog makeovera vašeg doma treba biti estetski atraktivan prostor koji je ugodan za boravak i relaksaciju. To posebice vrijedi za spavaću sobu – tu je udobnost imperativ kako biste se opustili i uživali.

 

Uštedite 30% pri kupovini francuskog kreveta Tina (160 x 200 cm) koji sada stoji 599,00 €

Foto: Prima

 

Kada tražite novi krevet ustrajte na mekom i ugodnom materijalu, toploj atmosferi i madracu koji će pružati podršku svakom dijelu vašeg tijela. Uz moderan francuski krevet Tina uživat ćete u proljetnim trenucima i obnoviti svoju energiju nakon dugih zimskih mjeseci. Osim toga, Tina je sada snižena 30%, a osim sjajne cijene ima još jedan super adut – ispod udobnog ležaja u kojem integriran madrac krije se prostor za skladištenje dostojan manjeg ormara.

Požurite u najbliži Prima salon ili na webshopu po svoju dozu proljetne inspiracije! Kod nas možete pronaći namještaj i dekoracije koji će unijeti svježu energiju u vaš dom. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći na Prima webu, u najnovijem letku te na Prima službenom FacebookInstagramTikTok i Pinterest profilu.

*Ušteda vrijedi samo za članove Prima kluba pogodnosti.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta