Počastite se uštedama i kreirajte dom iz snova!

Prima časti cijelu Hrvatsku velikim uštedama za cijeli dom!

 

Posjetite nas u najbližem Prima salonu i na webshopu u razdoblju od 24. do 31. kolovoza i iskoristite uštede diljem cijele Hrvatske!

 

Očekuje vas ponuda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dočekajte jesen uz moderan namještaj za uređenje najvažnijih prostorija u domu – kuhinje i blagovaonice gdje će se u hladnijim mjesecima okupljati vaša obitelji i prijatelji. Osigurajte si i dobar prvi dojam na samom ulazu u dom uz praktična predsoblja iz naše ponude. 

 

No, dok čekate jesen nemojte zaboraviti uživati u najljepšem periodu pred vama, onom znanom kao bablje ljeto. To je period na pragu jeseni kada je vrijeme lijepo, ugodno i sunčano. Atmosfera je mirna i opuštajuća, ne more vas ekstremne vrućine ni jesenske kiše. Turisti su se većinom vratili svojoj svakodnevici pa su sve ljepote vama na dlanu. 

 

Iskoristite maksimum od ljeta! 

 

Možda ste već iskoristili svoj godišnji odmor i vratili se na posao, ali to ne znači da si ne možete priuštiti još koji užitak. Znate li da 36 minuta opuštanja nakon napornog dana može pomoći u oslobađanju stresa i poboljšati psihičko zdravlje? 

 

Svoje utočište kreirajte na vlastitoj terasi koja, uz malo mašte i uz pravi vrtni namještaj, može postati pravi raj za čitavu obitelj. U Prima salone stigla je nova kolekcija vrtnog namještaja u bogatoj paleti boja, koja je otporna na sve vanjske uvjete.

 

Vrtni namještaj ima zaobljene linije dizajna što možete uočiti kod vrtnih stolica Ginevra i Hug koje su dostupne u sa i bez rukonaslona. Pristaju uz vrtni stol Eco koji dolazi i u opciji na sklapanje što je posebno korisno za one s manjim balkonima, gdje je bitno iskoristiti svaki centimetar prostra. 

 

Idealnu kombinaciju za chill zonu čine lounge stol Argo i stolica Ginevra u lounge izvedbi. 

 

Vaš vrt zaslužuje Prima namještaj! 

 

*Ušteda vrijedi od 24. do 31.8. u Prima salonima i na webshopu. Uštede za blagovaonice, novu kolekciju vrtnog namještaja i predsoblja vrijede za iznos kupnje veći od 20,00 € / 150,69 kn. Uštede za kuhinje odnose se na izradu kuhinje po željama kupca. Akcije se ne zbrajaju i međusobno se isključuju. 

 

Podijeli:

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta