Požurite u Prima salone i webshop jer od 6. do 18. svibnja očekuje vas Atraktivna akcija koja donosi uštede do čak 50%| Otkrijte više!

Otkrijte najniže cijene za vrhunski namještaj

Želite osvježiti svoj dom nekim novim stilom? Zamijeniti pohabani i dotrajali komad namještaja novim, modernim i udobnim? Napokon popuniti onaj dio prostora koji u vašem stanu stoji prazan i neiskorišten? Opremiti vikendicu u kojoj rijetko boravite ili uljepšati stan u kojem ste trenutno u najmu?

 

 

Znate što želite, već dugo planirate preuređenje i jasno možete vizualizirati nove komade namještaja u svojim životnim prostorima, već dugo pregledavate ponudu u salonima i na webshopu, tražite nešto baš po vašim kriterijima jer imate ograničen budžet ili jednostavno se ne želite previše istrošiti?

 

Imamo rješenje za vas jer vjerujemo vaš dom zaslužuje najbolje - po najnižoj cijeni.

 

Zato smo kreirali posebnu ponudu proizvoda za opremanje interijera s golemim uštedama. Neke od najprodavanijih komada namještaja iz našeg stalnog asortimana sada možete kupiti po znatno nižim cijenama. Ova posebna ponuda nosi jednostavan, jasan i direktan naziv – Najniža cijena, a uključuje čak više od 100 proizvoda kojima možete vrlo povoljno opremiti gotovo svaku prostoriju vašeg doma. Dnevnu sobu možete opremiti garniturama, razvlačnim ležajevima, komodama, regalima, visećim elementima, klub stolovima koji su sniženi do 40%, a spavaću sobu opremite krevetima i proizvodima iz programa spavanja na kojima možete uštedjeti do 52%.

Najveće uštede možete uloviti na blagovaonskom asortimanu koji je snižen čak do 80 % te na vitrinama, klupama, komodama, vješalicama i ormarićima za opremanje predsoblja koje su snižene do 70%.

 

 

Kako biste se lakše snašli u ovoj gomili ušteda, za vas smo kreirali poseban letak s uštedama koje vrijede od 20.4. do 17.5. ili do isteka zaliha.

 

Prelistajte ga – imamo najniže cijene za vrhunski namještaj:

 

 

Za vas ističemo posebnu ponudu:

 

 

Uštede u letku vrijede za iznos kupnje veći od 20,00 € / 150,69 kn (tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn), a uštede se ne zbrajaju s ostalim pogodnostima.

Ovu atraktivnu ponudu možete pronaći i na našem Prima webshopu u posebnoj kategoriji nazvanoj Najniža cijena koju svakog dana nadopunjujemo novim proizvodima s povoljnim cijenama. Osim na webshopu, artikle s najnižim cijenama možete uživo doživjeti, isprobati i povoljno kupiti u svih 56 Prima salona diljem Hrvatske koji su vaša destinacija za povoljan i kvalitetan namještaj.

 

 

Udobnost, stil i kvaliteta – sve ovo Prima nudi po najnižim cijenama. Nemojte čekati, krenite već danas s renovacijom doma!

 

*Uštede su već uračunate u iskazane cijene.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta