Otkrijte male elemente luksuza za veće prihode ove sezone

Nema sumnje da je turizam najvažnija grana hrvatskog gospodarstva, s gotovo 20% udjela u BDP-u. Iako se po broju turističkih dolazaka ne može mjeriti s turističkim velesilama poput Francuske, Španjolske, Italije, Turske ili Grčke, Hrvatska se s oko 20 milijuna turističkih dolazaka u 2022. nedvojbeno ubraja među posjećenije zemlje Sredozemlja. Posebice ako se uzme u obzir višegodišnji trend povećanja tog broja. Motivirajuće zvuči informacija da se od 2000. godine broj turističkih noćenja udvostručio.

Hrvatska se brendirala kao turističko središte, a ponuda se temelji prije svega na razvedenoj jadranskoj obali koja nudi mogućnosti za sve oblike turizma – nautički, obiteljski, elitni, gastronomski, zdravstveni… Turisti koje posebno privlačimo kao senzacionalna ljetna destinacija su iz srednje i zapadne Europe, a sve je više ih dolazi i iz SAD-a te dalekoistočnih zemalja.

 

 

Ključna pitanja za svakog iznajmljivača

 

S obzirom na dobar renome koji Hrvatska uživa, naši turisti očekuju visoku razinu kvalitete koju kontinuirano treba održavati. Stoga, profesionalci u turizmu bi si prije svake turističke sezone trebali postaviti nekoliko pitanja ako žele zadržati visoki nivo ponude i popuniti si booking za cijelu sezonu:

▪ Po čemu se vaš apartman razlikuje od drugih, odnosno je li jedinstven u moru ostalih?

▪ Je li vaš apartman dovoljno atraktivan i fotogeničan?

▪ Ističe li uređenje apartmana najveću privlačnost vaše nekretnine, bilo da se radi o interijeru ili eksterijeru?

▪ Je li vaš apartman estetski dopadljiv i harmoničan?

▪ Teče li paleta boja iz jedne prostorije u drugu?

▪ Može li se prepoznati stilska zaokruženost?

▪ Postoji li komad namještaja koji je pohaban i istrošen?

 

 

Dobar dizajn interijera u apartmanu postao je ključna stavka za uspješnu turističku sezonu. Upravo će lijepo uređen prostor kod gostiju izazvati WOW efekt čim kroče kroz ulazna vrata, a po odlasku će potaknuti da nagrade iznajmljivača dobrom ocjenom i sjajnom recenzijom.

Moderni gosti očekuju udobnost, praktičnost i individualnost, a za neke pogodnosti su čak spremni platiti više. Na iznajmljivaču je da im ponudi male elemente luksuza koji njemu posljedično mogu donijeti veće prihode.

 

 

Mali elementi luksuza

 

Među pogodnostima koje gosti očekuju u apartmanima su:

▪ funkcionalna i moderna kuhinja, opremljena posuđem i aparatima te blagovaonica jer istraživanja pokazuju da su gosti sve češće sami skloni kuhanju na odmoru, posebice ako je vrijeme loše

 

 

▪ pametni TV i streaming usluge kao što su Netflix i HBO oduševit će goste i potaknuti ih da uživaju

▪ brz i pouzdan Wi-fi s jasno naznačenom lozinkom je „must have“

 

 

interijeri koji su estetski atraktivni, sa zaokruženom stilskom pričom te doprinose dojmu luksuza u apartmanu koji treba biti fotogeničan jer svi žele dobre fotografije s odmora, čak i iz apartmana

 

 

▪ visokokvalitetni madraci i krevet jer što god radili na odmoru, gosti žele kući otići opušteni i osvježeni, a dobar noćni san ključan je za postizanje tog osjećaja te za dobivanje izvrsnih recenzija

▪ svježi i meki ručnici te mirisna posteljina pokazat će gostima da brinete o detaljima te da ste posvećeni svom biznisu

▪ pregledna garderoba s dovoljnom količinom polica i vješalica jer time gosta potičete da se osjeća kao kod kuće

 

 

▪ sušilo za kosu i glačalo ili usluga glačanja odjeće

vanjski namještaj i rasvjeta za relaksaciju i uživanje u toplim ljetnim večerima

▪ bazen je dodatna vrijednost svakog smještaja, a obavezan je ako želite privući goste dubljeg džepa

▪ besplatan parking

 

 

Pravo vrijeme za renovaciju

 

Ako ste se pronašli u ovom tekstu i znate nedostatke svoje ponude, predlažemo vam da posjetite najbliži Prima salon i to svakako od 20. do 25. travnja. U tom periodu traju naši Dani dizajna interijera i možete ostvariti sjajne pogodnosti koje će vam znatno olakšati opremanje ili renoviranje vašeg apartmana među kojima je 20-30% uštede na sav namještaj za spavaće sobe, 20-30% uštede na madrace za najbolji san te 10% uštede na sav namještaj.

 

 

Bilo da vam nedostaje samo jedan komad namještaja ili želite cjelovito rješenje za svoj prostor (izmjera na terenu, 3D vizualizacija uređenja po mjerama vašeg prostora, dostava i montaža namještaja) ili vam, pak, možda samo treba stručan savjet profesionalca pri uređenju, imamo rješenje – prepustite se u ruke Prima stručnjaka.

 

 

Oni će izmjeriti prostor, napraviti najbolje dizajnersko rješenje i 3D vizualizaciju, a vi možete zajedno s našim prodajnim savjetnicima odabrati materijale i svoj stil interijera. Dobit ćete cjelovito rješenje i sve to u dizajnu koji je inspiriran prirodom, a s druge strane je aktualan, moderan i svjež.

 

 

Prima, najveći hrvatski proizvođač namještaja, vaš je saveznik u uređenju interijera. Neovisno o stilu, veličini budžeta i kvadraturi s kojom raspolažete, prodajni savjetnici, kao i dizajneri interijera, u svih 56 Prima salona diljem Hrvatske pomoći će vam da u bogatoj Prima ponudi pronađete kvalitetu po najpovoljnijim cijenama.

 

 

Uredite i vi svoj dom, apartman, vikendicu ili kuću za odmor najkvalitetnijim hrvatskim namještajem kako biste ovog ljeta očarali svoje goste. A kako biste se inspirirali, zatražite svoj primjerak novog godišnjeg kataloga Prima interijeri 2023. na Prima webshopu!

 

*Ušteda vrijedi od 20.4. do 25.4. u Prima salonima i na webshopu. Uštede ne vrijede za artikle označene oznakom HIT. Ušteda vrijedi za iznos kupnje veći od 20,00 € / 150,69 kn.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta