Otkrijte blagovaonice za druženja koja se pamte

Gradovi su zabljesnuli okićeni lampicama, pokloni se već naveliko kupuju, a i na vijencu koji krasi stol u blagovaonici sve je manje neupaljenih svijeća.

Advent je u punom je jeku, a domove su ispunili mirisi cimeta, vanilije i klinčića, dječja cika i poznate melodije božićnih hitova. Dnevne sobe i blagovaonice postale su glavno mjesto okupljanja obitelji i bližnjih, a težnja je uvijek ista - pronaći namještaj koji najbolje odgovara našim željama, navikama i raspoloživom prostoru. Prosinačke novosti u Prima ponudi su dva elegantna premium blagovaonska programa - Tarin i Ordos.

 

 

Moderni program Tarin čine fotelje i stolice s nevjerojatno udobnim sjedištem od poliuretanske pjene te razvlačni stol s estetski upečatljivom pločom od mramora ili masivnog drva bukve. Elementi blagovaonskog programa Ordos, fotelje i stol, prepoznatljivi su po suptilno zaobljenim linijama koje su trenutačno veliki trend u svijetu interijera. Dobro je znati da su sve stolice i fotelje dostupne u više varijacija boja i materijala.

 

 

Prima, kao najveći hrvatski proizvođač namještaja, nudi jedinstvenu mogućnost opremanja cijelog doma u istom stilu i bojama zahvaljujući vlastitoj proizvodnji. Programi namještaja za opremanje svih prostorija olakšavaju proces uređenja kojim se postiže stilski usklađen prostor.

Klasični, skandinavski, minimalistički, industrijski, mediteranski, boho - u Prima salonima i webshopu svatko može pronaći nešto po svom ukusu i životni prostor pretvoriti u dom, oplemenjen toplinom i osjećajem udobnosti.

 

 

Prima svojim kupcima nudi mogućnost odabira kombinacije elemenata za sve prostorije svog doma - od predsoblja preko dnevne sobe, kuhinje, blagovaonice pa sve do spavaće sobe. Kupcima je dostupna i usluga dizajna interijera za opremanje cijelog doma uz stručnu pomoć Prima dizajnera.

Kako biste dodatno unijeli dašak blagdana u svoj dom na profinjen način, oplemenite dnevnu sobu COCO maison asortimanom, nizozemskim brendom dekoracija ekskluzivno dostupnim u Prima salonima i webshopu.

 

 

Kolekcija COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje u kojima ćete sigurno pronaći savršene božićne poklone za vaše najmilije, a u asortimanu su dostupne: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasni jastučići, rasvjeta, tepisi i mali komadni namještaj.

Kako biste se i sami uvjerili u kvalitetu i estetiku Prima namještaja, posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma.

Uživajte u blagdanskom shoppingu!

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta