Požurite u Prima salone i webshop jer od 6. do 18. svibnja očekuje vas Atraktivna akcija koja donosi uštede do čak 50%| Otkrijte više!

Opremite apartman ili vikendicu uz goleme uštede jer Split časti!

Bilo da živite od turizma ili vam je iznajmljivanje apartmana na moru prilika za zaraditi koji dodatni euro, sigurno znate da postoje posebni trikovi kojima ćete se istaknuti na tržištu.

 

Više nije dovoljno okinuti jednu fotografiju iz bilo kojeg kuta, postaviti ju na Internet i nadati se da će to biti dovoljno da vaš apartman, opremljen starim, rabljenim namještajem koji ste u vlastitom domu vjerojatno već zamijenili novim i boljim, bude popunjen cijele sezone.

 

Ako želite profitirati od turizma morate biti konkurentni na tržištu. To znači da se trebate konstantno pitati po čemu se vaš apartman razlikuje od drugih te je li jedinstven u moru ostalih? Treba biti estetski dopadljiv i harmoničan, prizivati ugodnu atmosferu, biti dovoljno atraktivan i fotogeničan, a unutarnjim uređenjem treba isticati najveću privlačnost vaše nekretnine. To znači da ako imate golemu kupaonicu trebate ju savršeno urediti i učiniti neodoljivo, ako pak imate genijalni balkon, nemojte ga sakriti ispod teških zavjesa već ga uredite kao vanjsku dnevnu sobu.

 

Jasno je, stoga, da ako se bavite iznajmljivanjem konstantno trebate imati milijun stvari na umu. Čak i sada, na početku predsezone kada su u tijeku posljednje velike promjene i poboljšanja vaše nekretnine. Ukratko, sada je krajnje vrijeme da napravite mini inventuru postojećeg namještaja i zamijenite one pohabane i istrošene komade koji su potpali pod zub vremena, novim, modernim, nevjerojatno udobnim i stilski senzacionalnim namještajem koji možete pronaći u svim Prima salonima i na webshopu po daleko najpovoljnijim cijenama jer Prima Split od 13. do 18. travnja časti cijelu Hrvatsku senzacionalnim uštedama:

 

  • 20-40% uštede na sve krevete i svi ormari

 

 

  • 20-40% uštede na sve madrace i program spavanja

 

 

  • 50% uštede na sve kuhinje po mjeri
  • 60% uštede na kuhinju po mjeri Linda

 

 

Sedam zlatnih savjeta za iznajmljivače

 

Kako biste mogli što ranije početi primati rezervacije i maksimalno povećati prihod sastavili smo popis funkcionalnih rješenja za uređenje interijera apartmana i savjeta za lakše iznajmljivanje:

1. S obzirom na to da kvalitetu i udobnost treba održavati na razini, iskoristite priliku i pratite trendove jer je osvježenje interijera zamjenom      komada namještaja svakih nekoliko godina nužno;

2. Promišljenim odabirom namještaja naglasite arhitektonsku specifičnost interijera ili sakrijte nedostatke;

3. Odaberite komade namještaja koji su odignuti od poda (viseći elementi) kako biste si olakšali čišćenje nakon svakog gosta;

4. Birajte namještaj od materijala koji je kvalitetan, dugotrajan, lako se čisti i odiše luksuzom (drveni masiv ili oplemenjena iverica, prirodni kamen ili keramičke reprodukcije, metal…);

5. Krevet, garnitura, stolice, fotelje – ako nisu udobni, nije im mjesto u apartmanu jer nije pametno žrtvovati udobnost zbog povoljne cijene i/ili estetike;

6. Investirajte u garnituru na razvlačenje kako biste povećali svoj smještajni kapacitet;

7. Uvijek je bolje imati manje upečatljivih dekoracija nego puno bezazlenih i već viđenih sitnica.

 

Velika ušteda za luksuzne kuhinje

 

No, osim korisnih savjeta, Prima je kao najveći domaći proizvođač namještaja odlučila počastiti sve iznajmljivače, ali i za one koji žele preurediti svoju vikendicu po svom guštu. Zato se od 13.4. do 18.4. svakako uputite u splitski Prima salon na adresi Solinska ulica 84 kako biste ugrabili velike uštede. Prošećite splitskim salonom i pronađite inspiraciju za uređenje svog apartmana ili vikendice.

U Prima salonu namještaja Split koji se nalazi na periferiji grada, u Dujmovači i proteže se na 1.950 kvadrata, možete na licu mjesta isprobati udobnost garnitura i madraca, provjeriti veličinu blagovaonskog stola ili, pak, pregledati boje fronti i korpusa kuhinja, doživjeti posebnost završne obrade te opipati čvrstoću svake radne ploče.

Ovo je idealna prilika za povoljno opremanje apartmana jer vas očekuju goleme uštede. Sve kuhinje po mjeri snižene su čak 50%, a našu novu kuhinju Linda moći ćete pronaći s cijenom sniženom za golemih 60%. Linda predstavlja novu generaciju Prima kuhinja po mjeri i uklapa se u baš sve interijere. Klasične linije njezinog dizajna upotpunjene su pažljivo osmišljenim modernim detaljima. Posebno su, primjerice, efektne fronte s okvirom, otvorene metalne police te ormarići s ugrađenom rasvjetom i staklenim frontama. Elegancija i toplina ove kuhinje u brojnim kombinacijama boja je korak koji vas dijeli do savršenog apartmana. Pružit će interijeru vaše nekretnine taj dašak luksuza koji će na kraju rezultirati oduševljenjem vaših gostiju i većim prihodima za vas.

 

Dobar san je ključan

 

Osim kuhinja po mjeri, Prima Split vas časti i uštedom od 20 do 40% na apsolutno sve krevete i sve ormare te na sve madrace i program spavanja u kojem možete pronaći čvrste podnice, udobne nadmadrace i savršene jastuke. Iskustvo spavanja i razina udobnosti iznimno su bitni za apartmanski smještaj. Imajte na umu da što god radili na odmoru, vaši gosti žele otići kući opušteni i osvježeni, a dobar san ključan je za postizanje tog dojma, ali i za dobivanje izvrsnih recenzija.

 

Uredite i vi svoj dom, apartman, vikendicu ili kuću za odmor najkvalitetnijim hrvatskim namještajem kako biste ovog ljeta očarali svoje goste. A kako biste se inspirirali, zatražite svoj primjerak novog godišnjeg kataloga Prima interijeri 2023. na Prima webshopu!

 

*Ušteda vrijedi za iznos kupnje veće od 20,00 €/150,69 kn (tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn). Uštede vrijede za izradu kuhinje po željama kupca.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta