Nova kolekcija stolica po Vašem ukusu i stilu

Blagovaonske stolice Prima

Blagovaonicu koristimo svakodnevno - kao prostor u kojem pripremamo hranu i uživamo u obroku, u njemu se družimo s obitelji i prijateljima, a ponekad i radimo. Ovaj dio doma smatra se najdražim mjestom okupljanja i središtem svih lijepih trenutaka, nezaboravnih uspomena i obiteljskih proslava. Blagovaonicom započinjemo i završavamo dan – zato je izuzetno važno odabrati kvalitetan set stola i stolica kojem ćete dugoročno vjerovati.

Kod opremanja blagovaonskih interijera, gdje prostorom dominiraju stol i stolice, potrebno je odabrati udobno i praktično rješenje koje odražava osobnost domaćina.

Kako bismo Vam olakšali izbor, osmislili smo sustave stolica u kojima možete odabrati kombinacije koje najviše odgovaraju Vašem prostoru, željama i stilu.

Blagavaonske stolica Mondo, Vivo, Lago   

Sustav stolica Mondo, Vivo i Lago namijenjen je kupcima koji svoju blagovaonicu žele osvježiti modernim i upečatljivim komadima namještaja. Uz sam oblik sjedišta po kojima stolice nose ime, kupac može odabrati i između dvije kvalitete sjedenja - uz uobičajeno sjedište od kombinacije spužvi nudimo i sjedište s džepićastom jezgrom.

Kvaliteta sjedenja Prima blagovaonske stolice

Novitet u blagovaonskom namještaju je upotreba džepićaste jezgre u sjedištima stolica, što je do nedavno bilo rezervirano samo za krevete i udobne garniture dnevnih soba. Ovu jezgru čine opruge manjeg promjera koje su obučene u "džepiće" od tekstila. Tkanine džepića su međusobno povezane, a opruge u njima su slobodno položene što omogućuje neovisnu reakciju i izuzetnu prilagodljivost.

Prima Lago stolica i Verto stol

Za kupce kojima više odgovara mekoća spužve u sjedištu osmislili smo i rješenje koje kombinira dva sloja različitih gustoća hladno lijevane HR pjene, za iznimnu udobnost tijekom sjedenja. Ova visokokvalitetna pjena ima elastična svojstva i težinu osobe ravnomjerno raspoređuje na cijelu površinu sjedišta.

Kada odaberete oblik i kvalitetu sjedišta, fotelje ili stolice s rukonaslonima ili bez, idući korak je odabir postolja. Noge stolica mogu biti crne metalne u obliku tanke cijevi odnosno plosnatog profila, ili od masivnog drva u različitim obradama - izbijeljeni hrast lak te crno ili bijelo lakirana bukva. Važno je odabrati noge koje stilom i bojom odgovaraju nogama stola.

Konačni korak je odabir tkanine sjedišta! Za Vas smo odabrali tri različite tkanine u više boja, u skladu s posljednjim trendovima u dizajnu interijera. Širok spektar boja visokokvalitetnih tkanina obuhvaća:

Ukoliko odaberete tkaninu naglašene boje (primjerice plave, narančaste ili zelene) skladan doživljaj prostora blagovaonice ostvarite pomoću COCO maison dekoracija u istoj boji.

 

Podijeli:

 • Vlastita proizvodnja
  Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
 • Domaća sirovina
  Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
 • Jamstvo kvalitete
  Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
 • Kratki rokovi isporuke
  Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
 • Razgranata mreža salona
  Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
 • Brza montaža i dostava
  Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
 • Stručno savjetovanje
  Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
 • Individualan pristup
  Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
 • Hrvatski dizajn
 • Hrvatska proizvodnja
 • Hrvatska kvaliteta